Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
McLaren

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 2:37 pm Заглавие: |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 2:43 pm Заглавие: |
|
|
greenbirdcreativecrew написа: | 4овекът пита за цветовете, шото само тях 4екнете, а те като гледам същите. в Sunny аз пия само Бургаско и съм "за", старото беше отврат, а и кусурите едва ли ще се забелязват след 4-тото PVC :) наздраве!!! |
За да стигнеш до 4-тото квото и да правиш трябва да минеш през първото. Тва е проблема.
Абе тва бургаското не се ли правеше с морска вода? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 2:53 pm Заглавие: |
|
|
_________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Синьото не е проблем - вижде Fosters, tuborg...
Това също мяза на бира в сравнение с вашия етикет... :)))
Сигурно има и по-ярки примери илюстриращи по-добре подобен дизайн на етикети... Който се сеща да споделя.
По принцип лично аз не свързвам синия цвят с бира. Не е типичен и затова има нужда от нетипичен дизайн. Таргета на консуматори е различен, вкусове, лайф стайл... всичко това трябва да се вземе под внимание.
Дано да са ви от полза тези примери... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Всичко идва от пазара. На лАмериканците им дай отровно зелен етикет, на който да пише Конска Пикня, и ше се избият да я пият тая бира. ма българина требе да го лъжеш с шукаритетни неща - орнаментчета, златче, релефче... всички екстри :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Т'ва е бира популярна в Азия. Мисля, че е Малаазииска... Пие се с много лед... :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
greenbirdcreativecrew
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:13 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | greenbirdcreativecrew написа: | 4овекът пита за цветовете, шото само тях 4екнете, а те като гледам същите. в Sunny аз пия само Бургаско и съм "за", старото беше отврат, а и кусурите едва ли ще се забелязват след 4-тото PVC :) наздраве!!! |
За да стигнеш до 4-тото квото и да правиш трябва да минеш през първото. Тва е проблема.
Абе тва бургаското не се ли правеше с морска вода? |
aa, тоя проблем го няма, треа си сигурен :) и не, не се прави с морска вода, правят го в Хасково... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asiandetective
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на velinov за обосновката! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
greenbirdcreativecrew
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:23 pm Заглавие: |
|
|
asiandetective написа: | Благодаря на velinov за обосновката! :) |
кво благодариш? по кое то4но "мяза" на Ajax?
"По принцип лично аз не свързвам синия цвят с бира". ок, въпрос на възприятие е. аз пък свързвам синьото и бялото с Бургас и морето.
ай наплюйте го ве4е мом4ето с нещо градивно. аз мога да кажа, 4е проблемни са му шрифта, 4ервеното, и градиентите. ако някой може да каже нещо за композицията и графиката, ще се радвам да ме накара да прогледна... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:24 pm Заглавие: |
|
|
greenbird***********, аре първо да се представиш и чак после да коментираш, че да те знаем къв си - що си ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
greenbirdcreativecrew
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:31 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | greenbird***********, аре първо да се представиш и чак после да коментираш, че да те знаем къв си - що си ... |
никъф не съм, просто съм фен на повечето от вас и на форума. както и на Бургаско. и не се заяждам, прави ми кофти впе4атление, 4е го дъв4ете, а не му обяснявате нещата. още веднъж наздраве!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:44 pm Заглавие: |
|
|
ами глей сега ... тва е "Представяне" ... тука не трябва да има мнения ... идеята е да се представиш с най-доброто от себе си и да чакаш за права ... младежът се е объркал да търси мнение в тази тема ... отделно от това нещата му са безкрайно слаби и конструктивна критика по тях е просто невъзможна ... твоето адвокатстване в случая не му прави услуга, а точно обратното - темата се разводнява и трупа негативи
нека пробва да се представи с нещо друго |
|
Върнете се в началото |
|
 |
greenbirdcreativecrew
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 3:47 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | ами глей сега ... тва е "Представяне" ... тука не трябва да има мнения ... идеята е да се представиш с най-доброто от себе си и да чакаш за права ... младежът се е объркал да търси мнение в тази тема ... отделно от това нещата му са безкрайно слаби и конструктивна критика по тях е просто невъзможна ... твоето адвокатстване в случая не му прави услуга, а точно обратното - темата се разводнява и трупа негативи
нека пробва да се представи с нещо друго |
това беше добро предложение, шото предполагам някой му е акаунтствал много зле, съдейки именно по шрифта и т.н. ина4е мом4ето е художник, ловя бас по на каса БУргаско :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 4:35 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | Всичко идва от пазара. На лАмериканците им дай отровно зелен етикет, на който да пише Конска Пикня, и ше се избият да я пият тая бира. ма българина требе да го лъжеш с шукаритетни неща - орнаментчета, златче, релефче... всички екстри :) |
ти па кога стана калайджия кога ти почерне дупетО?
ходи питай енциклопедията в другата стая и не размишлевай! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | RoT написа: | Всичко идва от пазара. На лАмериканците им дай отровно зелен етикет, на който да пише Конска Пикня, и ше се избият да я пият тая бира. ма българина требе да го лъжеш с шукаритетни неща - орнаментчета, златче, релефче... всички екстри :) |
ти па кога стана калайджия кога ти почерне дупетО?
ходи питай енциклопедията в другата стая и не размишлевай! |
Тея ведения са от нея. Ся ходи да снимаш :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Аз мисля,че доста по далеч може да се стигне със синия цвят и с етикета на една бир като цяло..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 6:55 pm Заглавие: |
|
|
kato kak to4no go opravdava tova, 4e e hudojnik mom4eto?!?! Aman ot proqvi na bratska, bratochedska i plili-sme-na-edna-masa-s-gradskiq liubov...
Da re4e 4ovek, 4e u Burgas nqma dostyp do internet - da se pogledne 6to e to biren etiket ... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Този етикет е ебаси гредата. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз също мисля, че етикетът е доста далеч от примерите. Не се занимавам с никакъв дизайн, но забелязах, че всички гореизброени бири със сини етикети са целите сини- вашият има много много бяло, което го прави да изглежда повече като мастика отколкото бира. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:46 pm Заглавие: |
|
|
а аз се чудех кой _)*&№% етикета на хубавата бира, сори че не съм креативно критикуваща |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|