Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:22 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: |
това е единственото разумно нещо, което каза в тази тема ... нали се сещаш на какво се прави дИсекция ... логотипите ти са умрели и още не си установил от какво |
бе не че искам да се правя на голям разбирач, ама тва не е ли аутопсия? :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:24 am Заглавие: Мдааам! |
|
|
Официално обръщение към онзи, чието име не трябва да се произнася!
Високоблагородни!
Моля, издирете и издайте пълните съчинения на мр. СоулС, и после ги публикувайте най-отгоре, на видно място, във форумите.
Да се чете!
И да се знае!
Особено поучителна би била промяната във философските разбирания на автора за изкуството и взаимоотношенията в това малко, но сплотено общество, както и борбата му срещу световната несправедливост.
И друго - освен огромен психотерапевтичен ефект върху потърпевшите, този фундаментален труд би бил един наръчник, пътеводна светлина за много млади пациенти.
:-)
И П. П.
Няма да четем глупости във всяка десета тема! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:26 am Заглавие: |
|
|
Wizard написа: |
/Offtopic: А един едит бутон колко би бил полезен... |
Без едит по-добре. Да се вижда кви глупости се пишат. А иначе, още малко и няма да има нищо за едит по тая тема. :)
Последната промяна е направена от spacer на Чет Юли 17, 2008 11:26 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:26 am Заглавие: |
|
|
Хих... хубаво, че днес нямам много работа... Ако не се локне темата с удоволствия ще следя развитието и.
Виза - скучно ли ти е? :))) Сещам се и за друга причина, но днес съм в настроение и ще ти го спестя... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:28 am Заглавие: |
|
|
Мхм, скука... Иначе за настроението си прав - малко позахладня и стана за живеене... как да не ти дойде музата :) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:35 am Заглавие: |
|
|
купонът тук ли е???:-)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:55 am Заглавие: |
|
|
Поне докато Шпацера не го развали преждевременно...
Wizarde, искрено се посмях на обясненията, които си приложил към логата си :), благодаря! _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Това ми е най-големият зор... добре, че съм работил и като журналист и успявам да разтягам локуми :) Кой болен мозък го е измислил - да се прилагали "мотивационни писма" към логата... Това за мен е бетер критиката, дето ни караха да зубрим навремето по литература... "С повтарянето 143 пъти на буквата "З" авторът иска да покаже, че е бил в лунна дупка в момента на написване на произведението"... _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 12:55 pm Заглавие: |
|
|
я по-добре си развивай журналистическите умения, зарежи логата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Стелко, ще не им каза че ПО си строят молл-а, да не се напъват децата да правят логота.
Нали знаете как расъждава БГ бизнеса - спестения лев е спечелен лев :)
ай да ви е честито поредната румънска инвазия на българския рекламен пазар! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Wizard написа: | Душата е взел една изтъркана тема за RGB-смесването, допълнил я е със странен шрифт, за който дори и някои от вас се изказаха негативно, и това се нарича лого? |
е тука как се засра...
Wizard написа: | Не ми се рови из спецфорума, за да намеря "легото" на Зона - оня хипермаркет, дето някой му беше сложиш една Х(у)елветика, беше свързал Z и О... че взе, че и спечели, егати?! |
а е тука па как се дозасра..... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | Стелко, ще не им каза че ПО си строят молл-а, да не се напъват децата да правят логота.
Нали знаете как расъждава БГ бизнеса - спестения лев е спечелен лев :)
ай да ви е честито поредната румънска инвазия на българския рекламен пазар! |
Не е така, Тумби ... говорил съм с хората от РО ... конкурсът е сериозен ... просто най-доброто предложение е това на Wizard. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | ...ай да ви е честито поредната румънска инвазия на българския рекламен пазар! |
то почти не остана вече _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 2:03 pm Заглавие: Re: Приста Ойл |
|
|
Цитат: | Предложеният вариант за лого залага на цветова схема, която напомня за старата визия на компанията. По този начин се осигурява връзка междуминалото и настоящето на фирмата, като се подчертава стремежът към прогрес и постоянни иновации в крак с времето и пазара.
Избраната форма за графичния елемент на логото е капкообразна. По този начин у реципиента се създава ясна представа за дейността на компанията - производство и търговия със смазочни масла, греси, охладителни течности и т. н. При повторен поглед в графемата на логотипа се улавят очертания на огън - символ на бурното темпо, с което се развива фирмата, ентусиазмът на работещите в нея и желанието за развитие и обновяване.
Шрифтовата част на логотипа залага на стандартен сансерифен шрифт - с твърда греда и липса на лекомислени извивки, предизвикващ увереност и вдъхващ сигурност и доверие. Буквата “О” в състава на името е заменена с графичния знак-капка, като по този начин прави възможно използването на шрифтовата част независимо от графемата. По този начин логото би могло да бъде използвано на малки рекламни повърхности - химикали, запалки и т. н. |
Смятам (лично мнение), че от целия цитат е вярно само последното изречение, че логото може да бъде използвано за запалки и химикалки, като предполагам това е била и основна цел. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 2:27 pm Заглавие: |
|
|
Шъ мъ извинявати, ама не е възможно това на Приста Ойл и после показаните проекти да са на едно и също лице. В логото на ПО си личи, че авторът няма даже графични умения за изработване на овални форми. Липса на каквато и да е връзка между графичен елемент и шрифт. Аз тук се почесвам по главата. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
"с твърда греда и липса на лекомислени извивки" - класик:)
"легото" на Зона - оня хипермаркет, дето някой му беше сложиш една Х(у)елветика" - аха, минало легото покрай хелветиката:)
да ти е хрумвало, че щом 20 човека, които не се познават, ти казват едно и също, е възможно да са прави... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Zing написа: | ...ай да ви е честито поредната румънска инвазия на българския рекламен пазар! |
то почти не остана вече |
хубаа работа ама  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro-fan

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 8:31 pm Заглавие: |
|
|
моята аналогия е с това (всеки е частен случай) :
[img] [/img]
Wizard-e, не разбирам защо толкова искаш одобрението на форумците ? Аз от години чета и самоприемам инфо, знам ,че ми е рано за тук. Мисля, че е по-важен прогреса, а не дали си част от профитата...[/img] _________________ Не подозирай зла умисъл там, където всичко може да се обясни с глупост. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Визарде нема са пуашиш копеуе:)))
Лого дизайна ни са отдава на всеки, и на мен ни ми съ отдава.
Трее дедо Господ да си хванал за шлифера.
Трее да си гъзар.
Трее да си куул.
И не на последно място трее да имаш талант за тези неща.
Заеее и са хвани с нещо дето ше имаш бъдеще:))
А правата нема те направат логодизастер. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Тук ме смущават лигатурите, а и графичният знак ми е познат... не съм го плагиатствал, но ми се чини, че има нещо познато - хелп? _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|