Graphilla.com :: Преглед на тема - Приста Ойл

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Приста Ойл
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zezzu

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2008 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kакво се правиме на големи дизайнери всичките . Откакто умря Стефан Кънчев едно свястно лого не е измислено в България. Всички правиме едни и същи абстрактни глупости и само си викаме това ми изглежда познато онова съм го виждал някъде. Когато нямаш ясна идея какво искаш да изразиш с логото което показваш естествено, че и анализа , който правиш ще е смешен. "Стрелка, която символизира на бабати хвърчилото"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2008 4:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Пон Юли 21, 2008 9:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zezzu написа:
Kакво се правиме на големи дизайнери всичките . Откакто умря Стефан Кънчев едно свястно лого не е измислено в България. Всички правиме едни и същи абстрактни глупости и само си викаме това ми изглежда познато онова съм го виждал някъде. Когато нямаш ясна идея какво искаш да изразиш с логото което показваш естествено, че и анализа , който правиш ще е смешен. "Стрелка, която символизира на бабати хвърчилото"

това са глупости - абсолютизираш и обобщаваш в крайна стойност.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
nub

МнениеПуснато на: Пон Юли 21, 2008 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

epixs написа:
zezzu написа:

това са глупости - абсолютизираш и обобщаваш в крайна стойност.

100 процента.
Не забравяй, че за да се появят неща на ниво трябва да има условия.
Пари плюс визуална култура. Ярък пример за това колко е нещастен клиента и коко е обречен да го дуа е глупавото конкурсче на Приста.
За бг компаниите логото не е важно. Те не могат да вденат че сега вече парите не могат да изкушат ако не минат 10 000 евра, за да вкараш във въртележката що годе кадърни хора.
А ако искаш да мотивираш сериозните професионалсисти слагаш едни 100 000 леа.
Като се замисля 100 000 са пари за семки за гда Бобокови. Те дават в пъти повече по разни мероприятия а къ логото си се отнасят Чалгаджииски. Ми ще хапнат са един румънски шитец, а ако е добър едва ли ще е за 3000 евра:))))

Бе аз винаги казвам: Каквото повикало - такоа се обадило.
Балъците умреха:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети