Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 11:32 am Заглавие: За бирата с ... |
|
|
Аз съм пристрастен и пия бира искам хубави принт и ТВ реклами!
Дойде новото време, всички бири се преоблякоха в нови дрешки и ни заляха с новите си рекламни послания:
незнам коя е РА-то на Загорка + Ариана но слогъните май по стават за нови стъклени вибратори с лубрикат! Забравили са за бирата май!
- съдържанието най-накрая откри съвършената форма - а вътре кво има?
- удобен захват - уат да фак! да не би това да е хлъзгава туба с масло за скоростни кутии!
- протекшън кап - тва е ебати глупоста - все едно бутилката е запушена с чукурка от царевица както правеше баба! зрителя затваря достатъчно буркани и знае че капачката стига не е нужна хартишката която само проблеми създава!
- релефен герб - кво го ебе потребителя че герба е релефен и без това бутлките май са големи за някой може да са малки :)
На загорка спота с лъвчетата супер ама откъм 3Д не може да ме накара да пия бира - по скоро бих скочил в басейна! Другия за новото стъкло - мъка мъка.
единствено Загорка голд мина ОК и продължава според мен!
Ариана ту са в чехия ту се връщат ту има барбекюта - последно на барбекю в чехия ли сме?
Арианата последно е добра традиция, или да я споделяме с приятели? Кое?
Болярка - те са си аут оф спейс от години - изобщо не мога да разбера за кво правят реклами и без това имат твърд електорат като БСП!
Шуменско най добре се представиха като анонсираха новия дизайн на бутилката че и говориха за бира! ама и те са се оплели забравиха за хората сбира.
каменица май най-добре си карат с Мъжете знаят защо и продължават да ни го набиват в главите а ние все още не знаем а и жените започнаха да носят бирата - деа таз еманципация деа можеби Жените знаят защо арианта има релефен герб на ПЕТ бутилката :)
Вие кво мислите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 11:40 am Заглавие: |
|
|
За тва - дрик цинк ! :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 11:47 am Заглавие: |
|
|
RoT написа: | За тва - дрик цинк ! :) |
утре ще ти го донеса лично! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Тумби, ако тръгнеш по тоя начин всяка реклама можеш да разнищиш :)) Да не ти пука особено, пий си и си сменяй канала като дойде рекламната пауза, както правя аз :)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Точно за това си говорихме на скоро с едни приятели докато пиехме бира ;))
ами това знаят това правят все едно от един учбник са учили тия дето ги мислят рекламите
но както и да е бира се пие :)))
Наскоро бях в Търново познайте какво пих :))))) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 12:56 pm Заглавие: :-) |
|
|
Миии... момичета!
Сичките бири, дето ги нищите, са част от грамадни международни концерни.
Болярка е тежък случай - виждал съм борд на друга бира точно пред завода.
И п. п.
Те също са чужденци - от Сливен.
П. П. П.
Ей до тва води пиенето на цинк - до книц!
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 12:59 pm Заглавие: Re: За бирата с ... |
|
|
Zing написа: | ...Вие кво мислите? |
mislia che tova deto go govorish sa gluposti :)
kogato niamash kvo da kajesh za produkta si...smisleno, si izmisliash neshto drugo koeto da kajesh v sluchaya za opakovkata, za da si namerish povod da pravish kakvato i da bilo komunikatzia. siguren sum che butilkata s nov zahvat, relefni luvcheta, protection cap i sichkite shitove deto ni natrapvat prodavat poveche ot kolkoto ti i az predpolagame.
i zashto mislish che niakoi zabravia toku taka slogani. prosto kato se poizhabi neshto ili kato mine vreme se praviat prouchvania i se vijda dali vse oshte to govori na horata neshto i se reshava dali da se bichi oshte ili ne. _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 1:03 pm Заглавие: |
|
|
competition, объркал си се нещо, всяка сутрин и вечер минавам покрай 3 малки склада за бира - познай какво товарят най-често със стекове! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 1:04 pm Заглавие: |
|
|
zagorka i shumensko _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 1:05 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ма ко му обясняваш, моля ти се.
Не видиш ли, че е в абстиненция.
Тез там го малтретират със Славена, поне Преслава да беше...
Са лъска кофата.
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 1:07 pm Заглавие: |
|
|
50% позна ;)
каменица и шуменско
ае тоз рекламен бирен сезон е одрискан отескъде, очаквам с нетърпение следващия да видим тогава какво ще кажат! а може август да ни изненадат приятно в жегата!?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 1:10 pm Заглавие: :-) |
|
|
Каменицата са я товарили, за да я върнат в Пловдив, беее...
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 4:07 pm Заглавие: |
|
|
Хм, не знам.
Преди време бях чел "Изповедта на един рекламист" (май тъй се казваше) от Дейвид О`Гилви. Там се споменаваше, че (може да има неточности, щото не помня вече точно) когато отишъл в един завод за бира, на който трябвало да прави кампания видял, че бутилките се мият с гореща пара. И това, което измислил за кампанията било: "Нашите бутилки се мият с гореща пара". Директора на завода се възпротивил и казал, че всъщност всички си мият бутилките с гореща пара. Въпреки всичко това бил слоганът и всъщност определил една от най-успешните рекламни кампании на О`Гилви (според него самия).
Наште явно също са чели подобни книги. Не разбирам. Така или иначе рекламата не е това, което е била преди време. Всеки се чуди ква простотия да измисли, че да ти привлече вниманието, щото на ден един потребител е атакуван от повечи от 1000 реклами (виж тука, купи си, enlarge ...) и никой не го ебе кво му приказват от телевизора или кво гледа по улиците.
Важно е да се пий бира. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
... аз открай време съм минал на уклончивия слоган "пробъбли дъ бест" - бирата е прилична и ми харесва, за захват и други подобни тъпотии - не ме впечатляват, защото съм резистентен към такива "екстри" . . . за момент се бях впечатлил? от отварачката на дъното на бутилката, но го преболедувах бързо. . . все още се чувствам като пълен кретен (вече почти не се съмнявам, че съм такъв), когато изхвърлям цял кшон бутилки, вместо да ги върна в магазина . . ., нооо с всичко явно се свиква;-)
иначе съм фен на шуменско, като иключим писанията ми по визуалните проблеми на етикета.
не гледам телевизия от години и не ми дреме кви слогани имат.
дори се чудя на карсберг откъде съм го запомнил - така или иначе не ми говори нищо. . .
наздраве!
п.с.
като ви дразнят слоганите на бирата, пийте само вино - там слогани по4ти няма да чуете:-))) _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Зинг-а, дреме ти.
Мен жаждата ме хвърля в бирата. След няколко дена стават 8 месеца откакто не съм гледал телевизия. Вестници не чета, а в книгите няма реклами.
И въпреки това продължавам да си купувам съшите неща, просто щото някои неща са си добри.
Ма да не вземе да каже някой на рекламодателите че нещата си вървят тъй или иначе, че и студията и агенциите и телевизиите ще фалират. Да не ни навлечете беля? :))))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 4:29 pm Заглавие: :-) |
|
|
А там етикетите как дразняяят!
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Загорка как съм ги редил за новите бутилки... ;-)
epixs, я кажи за шуменско, че съм пропуснал писанията.
_sasho... к'ъв О'Гилви, за Огилви не си ли чувал :-D _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:07 pm Заглавие: |
|
|
Вярно, грешка с правописа... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:20 pm Заглавие: :-) |
|
|
Тотален ОфТ, но е фън и има връзка с офтопика.
Днес слушах, че затворникът писател О`Хенри, всъщност бил О. Хенри!
:-)
/ОфТ
Хм... Кво ми става, продължавам да пиша въпросителни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Като стана въпрос за Огилви..
Я една подвизаващата се там особа да каже - какво е това отвратително каре на Глобул?
Реклама няма да я коментирам, но карето - тифец на коса явно не знаят как се прави - простено им е, но пък да пуснат петнистия фон да мине върху кретеноида с полароида...
Ако имате нужда от ДТП уроци - М... нали знаеш де да ме намериш;-)) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|