Graphilla.com :: Преглед на тема - фотография

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

фотография

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zaiphenndan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 05, 2008 8:20 pm    Заглавие: фотография Отговорете с цитат

Казвам се Кеворк Асланян, снимам като любител от няколко години.
Кандидатствам за раздел фотография, ако не ме лъже паметта за 3-ти път.

още мои неща може да намерите ето тук:

http://kevorkaslanyan-photos.blogspot.com/2008/07/long-way-home.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Вто Авг 05, 2008 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

понякой път хубавите неща не стават от третия път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мен последния кадър ме радва!
D3im05

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 1:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре аз ли съм идиот ... вземете му даите на момчето -някаква критика насока ... кво е тва ...?

"понякой път хубавите неща не стават от третия път"

щом за трети път кандидатства поне заслужава малко коментар над това ,което е показал....

Аз разбирам от композиция и шит но снимки не мисля ,че мога да коментирам ....
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 7:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз лично на младежа не мога да му дам насоки, тия кадри за мен не стават. И тези на блога му също не стават.
За мен е притеснително, че момчето твърди, че снима от няколко години, а пък очевидно не е счел за необходимо да се поинтересува за основните правила и положения във фотографията.

Младеж, ако наистина искаш да си показваш нещата, хвани се потруди малко, почети книги, порови се из сайтове, ето можеш да започнеш от сайтовете поствани ей тука - http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=812
mim

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 10:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз каквото има да казвам, съм го казала още в предните опити за представяне
за съжаление не виждам да си се вслушал в ничии съвети
а ако беше, можеше за времето от последното ти представяне и това да ни заринеш от добри кадри
не знам какво учите като монтаж, но много от нещата в киното важат и във фотографията и обратно
за това от повече съвети на този етап няма нужда
zaiphenndan

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zaiphenndan

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Честно казано мислех да си трая ама от вътре нещо не ме свърта.
Когато човек прави кавото и да е било,той търпи развитие , дори и в минимални количества. Аз не казвам , че съм професионалист, а любител.
Да кажеш 2 думи на човек, който се интересува от вашата работа - щото мисля повечето в раздел ФОТОГРАФИЯ с тва се занимавате - не е чак толкова трудна работа. Аз съм монтажист и честно казано, никога не бих говорил по такъв начин на човек , който се интересува от моята работа.
Бих му дал насоки.

- съжалявам просто, че ТУК не говоря за форума , а въобще първо се гледа негативното после може БИ положителното в хората!

не съдя никого.

п.с. аз, че ще си снимам ще си снимам. мерси за 2 път!
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Предполагам, че след като про-тата в раздела не виждат особенно голямо развитие, за да те пуснат в спец форума не ти остава нищо друго освен да продължиш да снимаш и да не се задоволяваш с моментното си ниво. Така, че не реагирай спонтанно и не се обиждай, а снимай. Взимай под внимание постовете и мненията на хората, защото тук никой не е злонамерен и едва ли целта е да тероризира новаците за да си начеше болното его. Успех със следващото ти представяне!

п.с. Форумът е професионален. Ако за теб фотографията е просто любителско хоби, то средата тук не е от най-подходящите за такива изяви. Има много други места където спокойно може да показваш фотосите си.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети