Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Поредната заигравка в Артрейдж.
Кроп-нах го малко отдолу, че се получаваше повторение на елементите. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Последната промяна е направена от Ky3Mu4 на Чет Авг 14, 2008 4:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Черно-белите много ги усещаш!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 6:06 pm Заглавие: |
|
|
"Jumpin' Down The Running Train"
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dna4fun

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Kузмич, супер яки са и двете човек!!! Нещо не се разбираме аз и артрейджа, но ти си мастър... евала :) _________________ http://myr4t.blogspot.com/
моя принцип е: първо въобще нещо върху листа, а след това според зависи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 10:10 pm Заглавие: |
|
|
@dna4fun: Мерси, човек, много мило. Артрейджа е кофти, специално като преминаваш от Фотошоп или Пейнтър - трябва тотално да смениш начина на работа, но поне резултата си заслужава ;)
Сега като го гледам второто, ще трябва да го фиксна тук-там утре... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Какво може да прави АРТ рейдж повече от Пейнтара ?
Иначе и двете са много яки ^^ _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 11:46 pm Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | Какво може да прави АРТ рейдж повече от Пейнтара ?
Иначе и двете са много яки ^^ |
Нищо повече...дори е по орязан, ма на мен ми е по-просточък ама пак нищо не моа направя но гледам че Кузмича му разбира :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 12:58 am Заглавие: |
|
|
@Деймос: Мерси!
Цитат: | Какво може да прави АРТ рейдж повече от Пейнтара ? |
Както казаха, нищо :) Просто е по-удобен/ поне на мен/ за работа. Адски е приятно просто да седнеш да почнеш да си мацаш :) Има бързи клавиши за флип-ване на рисунката по хоризонтал и вертикал, което е адски удобно. При Пейнтъра и Шопа трябваше да цъкаш по менютата, после връщаш... Артрейджа, да го кажа с прости думи е направен за рисуване, така както ще си рисуваш в скицника или на платното. :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 3:09 am Заглавие: |
|
|
Ми и Пейнтара се свиква трябваха ми 10 наканваня найстина да мина на работа с него ... но след като му свикне човек - е много яко :) дори си направих клавишите като на фотошопа да не се обурквам , като си местя от едната на другата ...ахахах кво съм седнал да му правя реклама все едно :)))))))) и аз го пипнах арт рейджа и на мен ми хареса :Р просто си има и той големи недостатъци за разни неща :)
Иначе последната рисунка е много пластична - харесва ми лицето на човека ... бих ти препоръчал леко по финна линия и по отпуснато да рисуваш -леко я сковаваш на места _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 3:34 pm Заглавие: |
|
|
Пипнах го още малко, това ще е. Би могло още да се доразработи, ама следващият път :)
@D3im05: То да се свикне с Пейнтър-а при преминаване от Шоп е доста по-лесно. В Рейдж-а клавишите са тотално различни, а и не могат да се преконфигурират. Друго нещо е че не можеш да си правиш четки, имаш примерно една и това е, върти-сучи все тая. На мене сега ми е по-лесно да си хвана молива и четката и да си рисувам традиционално, отколкото да бацам в Шоп-а примерно. Целият начин на мислене при рисуването се променя, след като си бачкал известно време в Рейдж-а. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 5:07 pm Заглавие: |
|
|
много яко това последното |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 9:51 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4-това последното/и в двата му етапа/разбива!!!страхотна работа:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiu

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 10:25 pm Заглавие: |
|
|
последните са мн добри, особено чернобялото. страхотно е - още не мога да повярвам, че могат да се правят такива неща в артрейдж, на мен ми е страшно неудобен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 7:06 pm Заглавие: |
|
|
дууд, вархамеристичния ти е страхотен, евала.. точно пускам графилата и ми напрай кефа:))
давай повечко такива:Р _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefo

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 11:13 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4- и последните са невероятни....поздравления:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 6:11 am Заглавие: |
|
|
Железен, много силни работи!!!
Artrage наистина е много приятна, интуитивна и лека програмка - оттук нататък всичко е в ръцете на ползвателя - пък ти се справяш повече от чудесно с нея..
Поздрави и продължавай да постваш, темата се следи с огромен интерес от доста хора, поне аз много се радвам като цъфне във "вижте всички актуални мнения" :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 9:21 am Заглавие: |
|
|
да, Кузмич, много яки неща, последната черно-бялата ме смаза направо :) Черно-белите ти и спеед-пейнтовете са ти уникални, успех!!! _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
Регистриран на: 19 Сеп 2004 Мнения: 134 Местожителство: няма смисъл
|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2008 11:00 am Заглавие: |
|
|
Абе майстора си е майстор, к'вото и да се говори! Цветно...монохромно, все едно какво е, накрая все хубаво се получава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2008 11:28 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Цветно...монохромно, все едно какво е, накрая все хубаво се получава. |
и аз с такова впечатление оставам:)))
а момичешкия бяг на господина ме убива;) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|