Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 6:55 pm Заглавие: |
|
|
ne sa loshi rendetata ama taia kriva kamera gi zasira malko opai si vertikalite s corectiona _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icolin
|
Пуснато на: Вто Авг 26, 2008 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Леко ако вдигнеш фокуса и смъкнеш камерата ще изглежтат по-добре така перпективно не изглеждат правилни....и на първата снимка тази камина ли печка ли как се казва... корнизчето не е ли по хубаво да е на нивото и на другите мебели... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martisimo
|
Пуснато на: Пет Авг 29, 2008 7:47 am Заглавие: |
|
|
dobre sa za svetlinata da saglasen sam che moje da se poraboti oshte i predpolagam che i ti go znaesh no vse pak tuk stava duma za edin vid reklamna vizualizacia toest realizma e jelateleno no e vajno da se vijda vsichko kakto triabva toest ako slojim edno osvetlenie vse edno slanchev den da shte ima mnogo topla i hubava obstanovka no shte ima i pregariashti mesta i tn. koeto opredeleno shte izglejda hubavo no prosto niama da se oceni ot klientite i tn.. shte gledat togava kartinkata kato kartichka a ne kato reklamen material na produkta im. za vraya moje da se pipnat nastroikite da se izbegne efekta na petna po stenite no kakto kaza ti goniat se srokova e poveche pasove po bavno rendvane. kolkoto za realizma - zavisi ot klienta kakav e ot horata za koito e prednaznachena vizualizaciata... tuk shtom se reklamirat mebeli znahi triabva da sa na fokus i akcentirane na tiah. a ako primerno reklamirash hotelska staia kato cialo vij togava mebelite ne sa akcenta a cialata obstanovka v staiata i togava veche moje da si poigrae chovek sas slanchevi lachi glow po perdetata DOF i tn za da stane kato kartichka koiato da te nadaha da iskash da si v tazi staia :) vizualizaciite sa si ekstra za tova koeto triabva da slujat. kolkoto za poliuleia.. :) naistina e nisko i do kolkoto poznavam klientite moje i da se zachudiat ppo skoro na tova otkolkoto da gledat mebelite :))) toest ne im davai povod za zaiajdane osven ako poliuleia ne triabva da se vijda i toi ne e chast ot tehnite produkti koito triabva da se reklamirat no i taka da e izberi gledna tochka koiato da go pokaje i nego bez nepriatnoto chuvestvo che e prekaleno smaknat. pozdravi i mn dobra rabota :) _________________ The life itself is a 3D experiance but with better resolution :) so lets play more LIFE less GAMES |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|