Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juice
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 2:28 pm Заглавие: Praktiker Benefit Poster |
|
|
Един проект за постер - за Бенефитите от работата в Практикерм където както всички знаем условията за работа за "изключително добри" иии... там е "Мега яко" да си бачкаш. Та разбираш ли Практикер решават да направят постер, който да напомня на служителите за тези МЕга-ултра - яки бенефити ( не че им се налага). Та се пробвах да направя нещо по-нестандартно - от обичайnite тайпота със сток-снимка. Идеята: ти си част от машината Практикер - работите като едно цяло - на вас ви е супер якооо и т.н. и т.н. :) Не го одобриха и ви го пускам да ме изядете :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 3:58 pm Заглавие: Re: Praktiker Benefit Poster |
|
|
Juice написа: | Идеята: ти си част от машината Практикер - работите като едно цяло - на вас ви е супер якооо и т.н. и т.н. :) Не го одобриха и ви го пускам да ме изядете :) |
машината изглежда неработеща или като сглобен трактор за дълбока оран от старо АВО Спорт + 2 скоростни кутии от москвич и жигули с диференциал от мотокар :)
хубав плакат ама не и за тази цел :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
:) Западните части - мноо скъпи брат! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:44 pm Заглавие: |
|
|
Мен ме радва _________________ save ass
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Ако имаше чертички, които да сочат всяка част от машинката и пояснения в края на тея чертички щеше да избегнеш:
Ултра дебелите сини линии
Налбъсканите табелки
Невъзможността да определя някаква подредба (ама това сигурно си го целял)
Мене първото нещо което ме блъсна (освен синьотата дето мига) е повтарящият се метален фон. Дразни МЪ =)
Машината обаче машинства усекъде =) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:08 pm Заглавие: |
|
|
:) съгласен - някой ден ша покажа кво се реализира в краина сметка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Рядко се среща нещо толкова разхвърляно, а в същото време хармонично и композиционно правилно... последните няколко години се нагледах на жалки техно-транс опити да се направи прилична разхвърланост... в този сайт също.
От друга гледна точка... естествено е да не го приемат... ръководството на Практикер може да са група бели и меки пишки, но са посетили достатъчно обучения за да запомнят, че като продаваш нещо с 10% намаление, трябва да напишеш с ГОЛЕМИ ЖЪЛТИ БУКВИ "МИНУС ДВАДЕСЕТ ПРОЦЕНТА" за да е ясно на всеки дебил.
Отделно... от къде ги намирате толкова сили, че да пилеете толкова много от тях за глупост като тази?!?!?! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:56 pm Заглавие: |
|
|
ам прая кфот ми кажат! :) - не дебилизма настрана... реших да пробвам просто нещо различно от нещата им и така :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|