Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне: Графики и илюстрации или нещо подобно

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне: Графики и илюстрации или нещо подобно
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LordIahnia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хаха, сега ме изкарайте някой нещастен самотник. :D Не, просто исках да кажа, че наистина няма с кой да говоря на тема "вектор", например. Гадно е, ама се свиква. А по въпроса с годините, не бива да се правят такива разединения, все пак всичко зависи от нагласата на човека и от желанието му, тук вече бих казал неща, който не са много за по форуми, не, че ще започна да обиждам някой де, лично мнение което не искам да споделям :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sulphur

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз мисля , че темата стана много интимна :) .
аз казах това , което исках и не съм се представяла ,защото съм си мислела ,че ще ме приемат , защото много добре знам своето място ;) .
просто исках да си кажа , че годините нямат значение . Просто е шибано ;) . О ти си на 12 , браво , браво , ного добре ! Абе ти си на 12 , ама не е добре и не е било ;) .
Казах ,не съм се представяла сериозно , казах си тва гениалните мисли :D сега ще заживеем щастливо ;D .
а някой ден може да се представя сериозно ;) ...
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе аз като бях на 14 не съм правил такива неща, а съм сравнително по-млад от ветераните във форума. Та ако се поставиш на мястото на някой 30-40 годишен, той като е бил на 14 е стрелял с фуниики, карал е лагерна количка и е пушил 'Арда' без филтър..., кви компютри, кви трейсове, къв илюстратор, кви пет лева... :)))

Мога да спадна работите в това представяне към съвсем рутинен и автоматизиран безидеен трейс. Не ми харесват! Просължавай да експериментираш. Има мегдан и то голям... Успех!

Офф: Михайлов... по ква линия ги познаваш тия 14 годишните?
Върнете се в началото
sulphur

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Офф: Михайлов... по ква линия ги познаваш тия 14 годишните?

само мен , а аз съм мааааалко по-голям ;) .
-
Цитат:
Абе аз като бях на 14 не съм правил такива неща

значи си щастливец , блазе ти ;) .
Върнете се в началото
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено по-малко приказки от твоя страна биха свършили повече работа. От друга страна това че съм възкликнал така се дължи на факта че не съм модератор, а и имам права само за 1 секция, която няма общо с тази в която кандидатстваш. Това от своя страна ми дава павото да реагирам първосигнално, без да се страхувам, че ще ми отнемат правата за прибързано и неадекватно изказване :)
Моята дума в случая има тежест на много страничен наблюдател, но ако RG® или ники михайлов споделят мнението си по въпроса, по-добре го имай предвид.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 1:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И относно годините, кой ти каза че нямат значение? Поживей малко повечко и ще разбереш какво имам предвид. Неможеш да си представиш колко се променя мирогледа в рамките на няколко годинки само, а това дава вериозно отражение върху работите ни.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sulphur

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 2:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Неможеш да си представиш колко се променя мирогледа в рамките на няколко годинки само, а това дава вериозно отражение върху работите ни.

това го знаем , става дума за друго ;) .
но има ли значение ;) , аз си казах на базик ми е .
Представих куп стари работи , без никакви сериозни намерения и прочие ;) .
ш
Върнете се в началото
velinov

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 9:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Грешка! Сериозното отношение е необходимата стартова база за всяко едно представяне! Върни се когато се сдобиеш с такова, а сега бягай на училище.
Върнете се в началото
sulphur

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

грешкааа velinov ! грешка ! ;) аз не съм искала да влизам :D ! просто се базикам . Случващото се тук е меко казано весело ;) !
тва е ;) . Гледам реакиции , опипвам нещата . Просто анализирам на бързо .
лази и що де напипа ,го следва бърза и болезнена ( не винаги ) смърт , що е то ? :D
Върнете се в началото
velinov

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))) Като не си искала да влизаш бягай да си играеш или отивай да си напишеш домашното. Опита ти за остроумие може да забавлява само комплексирани пубертетчета, които си мислят, че са куул, като чупят стойки. Сбъркала си форума!
Върнете се в началото
vlad74

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като гледам си е било баш насериозно представянето ти. Правя си извода от реакциите ти - вече си ядосана, отговаряш веднага на постовете(тоест следиш темата) и т.н. Ще ти дам един съвет. Ако искаш хората да те възприемат по подобаващ начин не изпадай в такива смешни ситуации.

Имаш предпоставките и възможностите, така че вместо да си губиш време то с безмислици по-добре действай.

А че Велинов е абсолютно прав е повече от ясно.
Върнете се в началото
sulphur

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не точно velinov ;))) !
постави се на мое място и го погледни пак ;) . Няма да ти отнеме много време ;) . и понеже знам какво ще си представиш отначало , ще ти кажа преди това , помисли го пак ;) .

Цитат:
Опита ти за остроумие

btw това и опит не е ;) .
а и до пуберчетата , стига с тея едни и същи лафове бе ;) .
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много арогантност ...
катанец му е майката !!!
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети