Graphilla.com :: Преглед на тема - Отвориха чистоново ремонтираното Околовръстно хора ..(party)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Отвориха чистоново ремонтираното Околовръстно хора ..(party)
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
simov

Местожителство: Bankia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:08 am    Заглавие: Отвориха чистоново ремонтираното Околовръстно хора ..(party) Отговорете с цитат

Не можах да се сдържа и да не споделя просто. Официално след месеци основен ремонт бе отворена отсечката на 15ти (бел. ред. вчера).
Както се вижда от краткия репортаж ,който ви поднасям (не защото чаках 20 мин на едно място) не е от Кербала ,а е Симеоновко булеварда.
Очевидно само хората с кат. Щ и ЬI стигат до раб. си място с своите танкове и БТРи . Аз карам лека кола и затъваше. Мостът е по новите стандарти ,
с укрепитеелните елементи оставени за по-голяма устойчивост . Някои завои са невъзможни и ненужни вероятно. Отново честито граждани!

П.С. Колегите от фото секциата да прощават , тя Нокиата толко си може :D Не кандидатствам , но само информативно - на 24 съм :)))
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На 24 и само толкова? (това го казвам, защото вече ми държът сметка за възклицанията и трябва да спазвам някаква традиция)

ти се радвай че все пак си стигнал. На мен не ми беше нужно да използвам околовръстното за да стигна на работното си място 3 пъти по-бавно от обикновенно (час и половина - за толкова се стига от София до Велинград, спазвайки всички ограничения на скороста и изчакване на бариерата за да мине теснолинейката). В крайна сметка, нали точно на 15-септември трябва да се затвори и центъра за посещението на поредния пе.....т. Кой да се сети че на 15 всички родители ще водят децата си на училище и точно в този ден е неудачно да се затваря толкова важен участък и да се пренасочва по другите улички. Освен това контейнерите за боклук да се изхвърлят точно между 7 и 9 сутринта, по възможност навлизайки в насрещното, за да е по-трудно измъкването и колата за боклук да спира отстрани на кофите, а не до тях, щото така все пак има някакъв шанс да се разминем, но нали не това им е работата....
Та така, не е нужно да затънеш в кал за да ти е зле, но малко повечко екстри като показаните от репортжа ти не са без значение :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 1:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

горе вместо "колата за боклук да спира отстрани на кофите, а не до тях", да се чете "колата за боклук да спира отстрани на кофите, а не пред тях.
Нещо съм се омотал пак....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и ние с колегата на 15 се подлъгахме да се пробваме през околовръстното към симеоновско... съвсем затворен си беше пътя, че върнахме, че тръгнахме през полето offroad... Беше доста забавно всъщност:)
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Съб Сеп 20, 2008 4:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А пък япончетата още се мотат и тази зима няма да има метро до СУ, да си ходя на стена за 5 минути... чакат да се изнеса нейде по баирите за да го пуснат това метро, или? Мммммм... та :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 10:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сутрин:

от Театър София до Кравай 55мин. Честито.
Върнете се в началото
DinYa

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Плюйте си на петите, хора. Пешачката е най-бързо : )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ДА! Трябват ти само едни гумени ботуши бързоходки и чифт плавници за някои участъци.... евентуално шнорхел.
Върнете се в началото
simov

Местожителство: Bankia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вземаш голф 2ка - ъпгрейт до джип , решаваме оффроуда и качването по тротоарите ,
както и опитите за близък контакт с трети лица на пътя (друг метод да стоят надалеч от вас е да си счупите с бухалка мигачите по диагонал).
Не съм го мислил много :)
mira

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За Голф 2ка като стана дума ...
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

София не е място пригодено за живот, фейс ит :)
Zing

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ама сте се захапали пъпната връв на софия и не пускате дъге, нито взривове нито побоища нито липсата а парно ще ви откъсне от нея :)
Мечти мечти за голямата ябълка :)
Върнете се в началото
DinYa

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всички сме в пътната връв.
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zing написа:
ама сте се захапали пъпната връв на софия и не пускате дъге, нито взривове нито побоища нито липсата а парно ще ви откъсне от нея :)

Аз лично бих се преместил веднага. Но не я разбирам Xara-та. Кой ше ме вземе не знам.... иначе съм първа писта.

Варна много ми харесва въпреки, че е скъпичко там. Като в софия си е. Ама Добрич примерно е екстра, хем е и близо. Пловдив много ми харесва също така.

Мислил съм си аз, даже и за села някои. Да ходя да паса козите, ич няма да ми е зле. Не че съм пасъл кози де. Те може и те капризни да се окажат. :(
Върнете се в началото
exile

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кой се е захапал? :)
Както се уредиш.
Аз успях някак си да огранича пребиваването в уни-то до 2 дни в седмицата и през останалите 5 софия е само далечен и неприятен спомен за миризливи маршрутки, повече пари за транспорт отколкото за храна, скапано време и т.н.
А в апартамента и камина има, никакво парно не ме интересува :)
exile

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тва го казва върл пловдивчанин, само да отбележа :P
А и след петното и найлона заведения в софия са ми скучни... Такива неща.
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:
Zing написа:

Аз лично бих се преместил веднага. Но не я разбирам Xara-та. Кой ше ме вземе не знам.... иначе съм първа писта.

Варна много ми харесва въпреки, че е скъпичко там. Като в софия си е. Ама Добрич примерно е екстра, хем е и близо. Пловдив много ми харесва също така.

Мислил съм си аз, даже и за села някои. Да ходя да паса козите, ич няма да ми е зле. Не че съм пасъл кози де. Те може и те капризни да се окажат. :(

аре, аз имам едни 20 декара в добричко, да идем да гледаме картофи и кози :)
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Авче мамин ти башка земеделц излезе агроном кандидат на науките на социализъма :)
В Добруджа картофи ше сееш и кози ше ми гледаш :)

Е стойте още докато ви платим парното а на пролет
ще ми дъвчете жълтите павета на крем супа що не остана от дека да иде мезето :)
Върнете се в началото
vrabchev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zing, ти всичко в храни обръщаш. Ш каже човек че друго не снимаш....
Zing

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пиини и едини кво друго му требва на човек?

наркотиците са само за интелектуалците!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети