Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 2:38 pm Заглавие: StepCare - стелки за обувки |
|
|
Един от последните ми проекти. 4 кутии за стелки за обувки. Почти пълна свобода при проектирането. Единствено изписването StepCare е даденост. Изцяло векторен проект в Xara. Основната работа падна върху създаване на илюстрациите на стелките. В последният момент клиента поиска да се създаде къстъм фонт за имената и нямах много време да ги огледам.
Проектите:
Мрежата (ако на някой му е интересно):
Малко снимки на кутиите, както са ми на бюрото:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 2:44 pm Заглавие: :-) |
|
|
Хубави!
Успех!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 2:49 pm Заглавие: |
|
|
Един детайл
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 3:15 pm Заглавие: |
|
|
поздравления и съчувствия за илюстрациите... иначе останалата част от опаковката на мен ми идват малко скучни... но пък какво повече да се иска от кутия за стелки.
Читава работа като цяло. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
е са е-то в AIR TUBE аресва ли ти?! :) ... ами а-ту :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Тези букви участват и в други имена, ама там не ти прави чак такова впечатление. Просто жертва в името на серията :-)))
Казах, че в шрифта има бъгове, но нямах повече време да се занимавам. Отделно, че не беше предвидено при оферирането такъв обем работа :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 4:09 pm Заглавие: |
|
|
все пак това са стелки Муче ;)
Качеството на Ксарата си личи от 10км д'ге! ;)
Бра'о!
виждам че не са ги замазали пичитарите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Dobre svurchena rabota !
mislq si... razlichen rakurs na ilustraciite* na stelkite, ne e li po-dobre. Mnogo sa mi "podredeni" vuv formata.
* luda rabota. Bravo :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Синичката кЪрти.. _________________ save ass
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Нед Окт 19, 2008 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Готин е пекиджа, а илюстарциите са върхЪ! Бравос! :)
Иначе за типото, по скоро А-то ми се вижда капризно, ама айде сега гевезелъци ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Окт 19, 2008 2:34 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate - Разбирам какво имаш предвид. Като дизайн са малко скучни, но идеята ми беше да са много изчистени, а основния визуален център да са схемите, защото всеки слой носи някакво предимство на стелките и в крайна сметка точно това трябва да мотивира покупката. Да не пропускаме и факта, че съм показал цялата щанца, а не само лицевата част на опаковките.
mucho - И сам виждам проблемите на шрифта, но за толкова време - такъв резултат. М/у другото аз продължих да си играя с него след предаването на опаковките и оправих някои проблеми, които не са така забележими, но ги има. В даден момент може да използвам създаденото за нещо друго.
Zing - Тумби, като цяло са добре напечатани ... не, че не можеше и по-добре да стане, ама аз точно тогава се плациках на една яхта във варненския залив.
MO - сигурно е могло и по-добър ракурс да се избере, но ако беше само една стелка ... при положение, че са серия се наложи да се мисли за най-доброто визуализиране на всичките 4 стелки ... да не пропускаме и факта, че по-сложни ракурси щяха да ми създадат и повече проблеми.
Не съм споменал, че и четирите кутии са CMYK + 1 Pantone и от там имаше някои технологични проблеми. Най-ефектна стана Casual, която всъщност е бронзова, а също Sport заради по богатата графика. Като цяло съм доволен от това, което стана. А доколкото разбрах от клиента се очаква серията да се разшири. От сега ме заболява главата, като си помисля, че ще правя още илюстрации. Хубавото е, че формоизграждането в ксарата не беше чак толкова голям проблем, колкото очаквах.
Ето и само лицата:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Окт 19, 2008 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Хубавко си е. _________________ asenpetrov.com |