Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 2:19 pm Заглавие: |
|
|
моето упражнение по темата _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 2:45 pm Заглавие: |
|
|
До тук спечелилото е най-близо до калиграфията _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:09 pm Заглавие: |
|
|
и аз не съм го пращал:) а и мисля, че на победителя е по-добро, то моето и калиграфия не е де ама айде:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 1:42 pm Заглавие: |
|
|
kdjenev, chestito ! ...i da ne si go haresash, che strashno za teb... ne e dobre logoto.
epixs, ti puk... stiga se qdosval, che shte ostanem s vpechatlenie, che si go vzel mnogo na vutre :)
mmm...da rechem, che ti si choveka... i vsichki go znaem.
Do kolko, tova e logoto i trqbvali da e "calligraphie" - tehen problem.
Priqtelski, Mo _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 2:05 pm Заглавие: |
|
|
не се ядосвам, наивно е да се допуска, че мога от такова нещо да се ядосам:-))) просто гледам и анализирам на глас...
този конкурс носи 2 основни белега:
1. клиентът е създал достатъчно ясна дефиниция какво иска, но не се е подсигурил с оглед това да идентифицира пражилно, дали резултатът попада в заявената категория (вижда се по победителят - калиграфията отсъства...)
2. участниците са теглили една глиама маийна на условието на конкурса, и знаейки, че клиентът не различава калиграфия от "калиграфия", са избачкали не това, което триабва и се иска, а това, което могат...
от 1 и 2 следва българската аритметика на абсурда или фразата "не те знам какъв си доктор, ама като се знам аз какъв инженер съм....мале, мале"
и отново - на пичилвшити чиститу! _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|