Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 11:56 am Заглавие: аз могали .... |
|
|
аз мога ли да взема да им пратя едни анални вандали .... мамицата им _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Автомотор Корпорация деебиш _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 1:16 pm Заглавие: :-) |
|
|
Че то човек от там кола не си купува, ти вандали ша им пращаш!
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 3:54 pm Заглавие: |
|
|
тва нещо ситроен алабала ли беше? кажи шо е станало, да не горят и други _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Ко му е на ситроена ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 5:23 pm Заглавие: |
|
|
щях да пиша ма се отвях.
Колата е на 3 месеца НЕМО задната врата и още нещо /както се пееше в една песен/ скърцат и тропат ма си е еб.. мамата. Та го карам там за рекламации и се почна ..... та накрая ми викат ПИЧ МИ КОЛАТА СТРУВА 20 000 ТИ КВО ИСКАШ ДА СИ БЕШЕ ВЗЕЛ ОТ ПО ХУБАВИ,и така си трагнах насрах със скърцаща врата /и още нещо/.
Ма аз съм си виновен да си бех купил от ПО-ХУБАВИТЕ. _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 5:38 pm Заглавие: |
|
|
и на тях да им еб* майките!!!
всички са един дол дренки ....
това в България да си клиент, няма такова друго наказание .. _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 5:47 pm Заглавие: |
|
|
TchudO ти да си здрав вратата кат иска да си хлопа :))
и все пак си платил 20 000 не е редно да ти създава ядове така че не са прави ония _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
за гаранционните алфи има оправия - сервиз в гърция
за ситроените може също да се пробва нещо такова, намираш най-близкия извън бг и им пишеш дали ще те обслужат
пробвай
другия вариант е да е*** м******а на гаранцията и да намериш кварталния, който в някои случаи разбира повече _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Спомням си преди 4-5 години на един приятел ситроена му клекна, защото се спука някаква тръбичка на хидравликата. И естествено няма мърдане. Отиваме с него в Автомотор Корпорация, питаме ги дали могат да го оправят, (ако не те, кой друг) и те ни дават адреса на някаква автоморга с отговора "Ние такива части нямаме,, когато ни трябват се обръщаме към тези хора".............. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Hora, petuk e. Kusen sledobed, zapochva vecherta... leko umoren sum i si priznavam edna leka nostalgiq se poqvi, tiq dni, po rodinata... misli razni.
:)
Napravo mi doidohte, kato lek
Shegata na strani.
Uporstvai, TchudO ! Pojelavam uspeh !
Predstavqm si i ehidnite im usmivchici, dovolno angajirani s problemite na Citroen... gordi, gordi da ebesh, a ti si si kupil kola ot tqh predi 3 meseca, naprimer... te rqbotqt "za teb"
Ne ti pomagam, no sum solidaren :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 8:06 pm Заглавие: :-) |
|
|
Чуде!
Преди година един познат така направи...
С5, в гаранция, нещо стърже...
Един път в сервиза, втори път...
Дига телефона на шефовете в Сф и вика - ебалници, ша дойда и ша ви забия тъпата кола във витрините на офиса.
Много бързо му смениха колата.
Та така...
Успех!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 8:16 pm Заглавие: |
|
|
... те тия малките коли не ги ли сглабяха в илиенци??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 10:53 pm Заглавие: |
|
|
стига бе НЕМО то на Илиенци ли се сглобява :) Велинов бааш се нещо :)
тактиката сега ще е всеки ден досаждане в Авто... докато не се усетят че отърване нема у ша трябва да я опраат, ако не помогне и това АНАЛНИ ВАНДАЛИ ще има _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 1:19 am Заглавие: |
|
|
пък мен ме изпревари ТИР на Лъвов мост - сега 2 седмици ще ми сменят вратите от ляво...
Пък въобще тва нова кола в БГ - не си е работа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 1:21 am Заглавие: |
|
|
А, и да, че забравих - в Тойота поправят тракания и др. проблеми със свински опашки, евентуално с един по-голям болт, ако нямат съответните чаркове.
Късмет! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 1:53 am Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | А, и да, че забравих - в Тойота поправят тракания и др. проблеми със свински опашки... |
едно време това се правеше с тел, така че не реви, ами отчети техническия напредък... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Мда, в Тойота за една кола дето и тракаше нещо във вентилационната система, казаха "няма му нищо" без да погледнат.
Шибанията тракаше на почти всяка дупка и то не от едно място, а от всякъде около мен. Щото като е във вентилацията се чува от всеки отвор.
Аз казах че ако му нямаше нищо нямаше да идвам, те казаха че не могат да отварят колата само защото "нещо" тракало. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Мда, в Тойота за една кола дето и тракаше нещо във вентилационната система, казаха "няма му нищо" без да погледнат.
Шибанията тракаше на почти всяка дупка и то не от едно място, а от всякъде около мен. Щото като е във вентилацията се чува от всеки отвор.
Аз казах че ако му нямаше нищо нямаше да идвам, те казаха че не могат да отварят колата само защото "нещо" тракало. |
Био - що се оплакваш? Твоето тракане поне е stereo..., а моето е mono... ;)))
Относно тракането, понякога задавали ли сте си въпроса защо плащаме пътен данък, винетки, а евентуално ако пуснат някоя от магистралите до 5-6 години и тол такси, като след отсечка от 1км в града и малко повече извън градско те чака някое паве, дупка или дънер на пътя. Тук не вклиючвам самоходния неконтролеруем добитък, който безпроблемно щъкори по пътя... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|