Graphilla.com :: Преглед на тема - Фотографът на „Версаче“ Стефано Опо възхитен от нощна София

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Фотографът на „Версаче“ Стефано Опо възхитен от нощна София

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Сря Ное 05, 2008 3:57 pm    Заглавие: Фотографът на „Версаче“ Стефано Опо възхитен от нощна София Отговорете с цитат

Италианецът Стефано Опо, известен като фотографа на „Версаче“, създал най-добрите принтове в Европа за последните 2 г., е възхитен от нощна София. Най-скъпоплатеният фотограф на Стария континент е у нас заради “Фестивал на рекламодателя – Admall 2008”. Той започва днес и ще продължи до 8 ноември. По време на събитието Опо ще демонстрира виртуозните си умения, снимайки пред публиката.

Докато обикалял нощните клубове италианецът предпочел фюжън кухнята и българската бира. Опо бил изумен от препълнените заведения в понеделник вечер и се възхитил от хората, които могат да се веселят в делничен ден, без да пропускат отговорностите си на другия ден. Стефано бил впечатлен и от точността на хората тук. В момента той работи за световноизвестната „банка за снимки” Getty Images.

На първото издание на AdMall, организирано от списание Signcafe, ще има семинари за реклама и PR. Лектори ще бъдат световноизвестни имена от бранша като Ричард Уайлд, директор на училището по визуални изкуства в Ню Йорк, Гилермо Борше – най-добрият криейтив директор под 27-годишна възраст в света, Тод Грант, работил за Adidas, Reebok, HP и Budwiser. На уъркшоповете ще се дискутират теми като качествената комуникация между клиента и рекламната агенция, решаването на бизнес проблеми чрез добри криейтив идеи.

Като част от събитието е изложбата на принтове на дизайнери от цял свят.

http://class.bg/view.php?id=25682
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Сря Ное 05, 2008 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za nego li stava vupros... ?
http://www.stefanooppo.com/

preznavam si. Ne go bqh chuval, kato ime... sigurno shte viknete - u-u-u-u !

tova li e vuprosniqt ?
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 1:25 am    Заглавие: Re: Фотографът на „Версаче“ Стефано Опо възхитен от нощна Со Отговорете с цитат

написа:
...най-добрите принтове в Европа ...Най-скъпоплатеният фотограф...

Весело... :D
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 3:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко са прекалили с "най" нашенските ПР-и... днеска един човек, на чието мнение разчитам, е присъствал - 3 часа закъснение, небрежно снимане и въобще коментар "ако си бях платил 40 евро за вход щях да полудея" :)

Та, добър фотограф, но в Европа има далеч по-силни имена от него. Не е грешката в човека, ами в представянето му от наша страна мисля...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 4:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

така сме тук. от комплекси е.
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 12:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

прав е Снупа
у нашенско имаме и по-добри фотографи, вярно не са снимали за Версаче и не знам кой, ама това не значи, че не владеят Силата (разбирай светлината)
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе аз разбирам, че всеки трябва да си хвали стоката, ама пичовете от Admall/SignCafe този път просто се престараха жестоко...

На фона на фотографи като Richard Avedon, Mario Testino и Steven Meisel, които наистина снимат за Версаче от години, /макар никой от тях да не се е ударил в гърдите "АЗ съм фотографът на Версаче!"/ този Oppo е точно никой.

На никой ли в Admall не му хрумна идеята да пусне в google един елементарен сърч : "stefano oppo" +versace и да види, че излизат точно 2 резултата: един от тяхното си собствено PR писание по въпроса, а другия в NappoliPizza.net и няма нищо общо с фотографията!? Е може ли никой в целия свят да не знае, че въпросния Оппо е "фотографът на Версаче" и авторът на "създал най-добрите принтове в Европа за последните две години" ?

Не стига това, ами им дойде безумната идея да искат от хората 30 евро за "workshop", който реално се реализира в зала със свободен достъп, по време на изложение и то по начин, който предполагаше платилите да отидат да си искат парите обратно!

Аз лично би искал да помоля хората от Admall/SignCafe да извадят някакви доказателства, че не са излъгали куп фотографи да си дадат парите на някакъв самозванец.
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 2:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nqma - u-u-u-u-u. ima smqqqh !

purvo, kogato vidqh web-a... i si pomislih sushtoto kato mim i snooper
Posle se razrovih i... smqh :)... n1x0n, mdaa !
n1x0n

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кратка справка в моите букмаркове показва, че от 1998-та до 2004-та година Versace работят само със Steven Meisel, когото сменят през 2005-та със Mario Testino, който снима за тях в момента.

Друга справка в букмарковете не показа наличието на фотограф Stefano Oppo като автор на фотография при нито една от наградените /на големите рекламни конкурси/ принт-реклами за последните 5 години. Тук вече може и да ми се е изплъзнало нещо, но незнайно защо имам чувството че не е...
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тя темата май е една...
НАЙ-НАЙ-НАЙ-Големите гафове във всички посоки.
Снощи като прочетох новината се пръснах от смях... наистина по-весело нещо не бях чел отдавна.

Днес, четейки пътеписа на paniccontrol_86, ми стана тъпо... това си е ГАВРА
bulLET

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2008 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в сайта на тоя има некви очила дето аз ше ги снимам по-хубаво (аре не аз, ама например - Zing :)) )
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети