Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Нед Юни 29, 2003 10:04 pm Заглавие: |
|
|
eee momcheta
nemo sa suglsya s vas
CMR e nai-dobroto na pazara ot tozi zanr, nito rally masters nito naskarite moat da go biyat
aaaa R1dler - gore-dolu i az imah takiva prezivavania - ama spreh da igraya Carmagedon :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 1:41 pm Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | eee momcheta
nemo sa suglsya s vas
CMR e nai-dobroto na pazara ot tozi zanr, nito rally masters nito naskarite moat da go biyat ...
|
nai-dobroto ot kam razfarchane na kapatsi i teneketa ... druguto e palen smeh ... kakto i da e ... tuka kakto sa otvori temata iskam da sa POFALA :))
pichovete R1dler - Spacer - Auslander mi napraiha ina jestoka iznenada i sa sam zavurshen sastezatel :))
MNOOO QKOOOO BEEEEEEEEEEEEE
Pritejatel sam na ei tva ot 2 dena dolu gore ;))
http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&contentid=5026&crid=13&detail=2&countryid=18&languageid=1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 1:51 pm Заглавие: |
|
|
eeeeeeeeeeeeee
mnogo yako podarache sa ti napravili Snaker
kat se kazva sas zdrave da si go vurtish |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Snaker, ya day podrobnosti za kormiloto ako mozhesh, molya te! Predi nyakolko mesetsa se chudeh mezhdu towa i MS Sidewinder -- zhena mi e zakleta racerka i mnogo se dwoumih kakwo da i wzema. Nakraya se rusnah za Sidewindera, ama oshte se chudya dali ne sum sburkal. Ako mozhesh, kazhi ot kakwo si dowolen i ako ima neshto ot koeto da ne si :-)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Snaker, ya day podrobnosti za kormiloto ako mozhesh, molya te! Predi nyakolko mesetsa se chudeh mezhdu towa i MS Sidewinder -- zhena mi e zakleta racerka i mnogo se dwoumih kakwo da i wzema. Nakraya se rusnah za Sidewindera, ama oshte se chudya dali ne sum sburkal. Ako mozhesh, kazhi ot kakwo si dowolen i ako ima neshto ot koeto da ne si :-)))) |
mi az neznam po ko moe da sa opredelq oshte dali e dobur ili ne ...
maniashki e ... inak ... de da znam ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
kajete nekvi gotini racers ...
ma raznorodni takii ... da ne samo iz balkanite da moa da tursa i da probvam :)) ...
deba ... GTA 3 ne poddurjda vaobshte volan ... v smisul ima go ama kato joy go tretira ... i sa burka defakto s realniq mi joy ... i stava ena kasha ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2003 3:58 pm Заглавие: |
|
|
znachi da kaza i az mnenie... tuj kat se zamislq racerite sa mi otepali naj mnogo vreme..
ta moi favorite sa GP2(na tuj naj mnogo sum jitkal ma to sigurno shtot bqh po maluk),
F12002 - perfekten simulator na F1, edinstveniqt rezim v koito igraq e practice... vurtq si best laps.. po nqkoe vreme pochvash da barnikash mnogo po nastroikite i stava ludnicata.. pochvash da oseshtash kolata kakvo ne i e v red .. v kombinacia s hubav volan .. mi ne mi trqbva druga igra.. moze bi F1 2003 :)))
za CMR2 - vupreki che tolkoz formuli sum cukal edin poznat napravi na france 1 sus 7 sec. po dobro vreme ot moeto... 6meseca se opitvah da go podobrq i se otkazah nakraq.. ne se seshtam kolko beshe tochno recorda no... igarata e dobraa.
za CMR3 - oshtq nqmam koj znae kakvi vpechatleniq .. golqm minus e trudnoto opravlenie ..
no na pazara spored men nqma po dobro ot CMR2-3 i ot F1-to na EA Games..
pri men 1-viq kriterii e realizamut pri samoto upravlenie... _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
otvaryam temata shtoto sega ya probvah kato horata CMR 3...
krasota, nyamam dumi
za upravlenieto:
Цитат: | za CMR3 - oshtq nqmam koj znae kakvi vpechatleniq .. golqm minus e trudnoto opravlenie .. |
po-trudno e ot v CMR2, obache ne e fatalno... malko poveche stiskane na zubi v nachaloto :-)
obache - men nai me drazni tova, che ne uspyah da namerya nachin da si customize-na ekrana... v CMR2 imashe sekvi pinizi...
tuk ili gi nyama... ili ne moja da gi namerya :-)
nyakoi ako ima ideya - da spodeli
a inache - chuh, che neshto mngo sa burzali da ya pusnat igrata... moje bi zatova ne e doizpipana v nyakoi otnosheniya _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|