жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 1:59 am Заглавие: моля за голяма помощ |
|
|
ами.. мислих дълго преди да направя това така публично, но реших, че няма кво да се офлянквам и да си мисля как се унижавам и т.н.. ще помоля за голяма помощ от ваша страна преди да са се сринали нещата съвсем..
обяснявам:
значи, имам кредит към банка в размер на 100 000 евро, който се предполага да изплащам 30 години, който е обезпечен с жилището, в което живея. на месец плащам 1400лв. в банката за да го покрия. в момента съм в отпуск по майчинство, а по закон ми се изплащат 90% от заплатата до една година на бебето. те стигат за да покривам тази вноска. то е на 4 месеца в момента. имам още 7 месеца и тия проценти ще паднат на минималната работна заплата за страната, която е 220лв.
дотук добре.. обаче, възниква момента с бебето, което не искам да дам на ясла или на роднини да го гледат за да се върна на работа. а е факт, че този момент ще дойде в момента, в който ми намалят месечните пари на 200 кинта месечно.
ако дотук не е ясно какво точно искам от вас, обобщавам: страшно ми е спешно да си продам апартамента и да покрия шибания дълг към банката, защото след седем месеца ще се наложи да си зарежа бебо на разни хора по яслите да ми го гледат или да си остана да го гледам у дома, припечелвайки само от фриленсови поръчки и неплащайки вноските в банката, което ще доведе до това банката да ми земе жилището за да си покрие стоте хиляди евро, съответно да остана без покрив (нещо, което няма да стане, ако се продаде апартамента, покрие се дълга към банката и останат пари за мъничък апартамент, в който да се преместим)
значи, колкото по-голямо става това бебе, толкова повече се уверявам, че не искам да пропусна първите години от живота му за да работя на пълен работен ден за да покривам вноските в банката. не искам да се връщам вечер и да ми разказват колко много неща е направил днес, как вече ходи, тича, расте.. знам, че с фриленсови поръчки ще мога да го отглеждам, но не и ако имам гигантски дълг към банка.
та, молбата ми към вас пипъл, които четете това писмо е да ми помогнете да намеря купувач за жилището в най-скоро време. ако вие не си търсите жилище, но познавате някой който го прави, моля ви се препоръчайте моят апартамент, щото сичкото брокери, които ангажирах не намират кой да го купи.
... знам, че това е форем за съффсем други работи, но честно казано вече съм доста отчаяна и притеснена и ненам към кого да се обърна. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 2:13 am Заглавие: |
|
|
и за да улесня евентуалният помагач ще дам конкретна информация:
цена: 170 000 euro
мезонет на два етажа (18 и 19), 120кв.м, в нов жилищен блок, от 2005г. ЕПК + мазе на девети етаж, което е 10кв.м.
входа е охраняван с камера, има домофони, асансьори; в апартамента подовете са ламинат, баните-теракот, рисувано е из целият апартамент, ремонтиран е, прозорците и балконските врати са дограма, има обезопасителни мрежи по балкони и прозорци (в случай, че си имаш котка и бебе като нас), има парно и топла вода (също и бойлер), блиндирани врати, сот и застраховка
описание на разположението:
долният етаж: хол, кухня, малка тераса, вестибюл, антре, баня с тоалетна.
горният етаж: малка и голяма спалня, голяма тераса и баня с тоалетна, антре.
продава се необзаведено или полуобзаведено - както ще е по-удобно и за нас, и за купувача.
gsm: 0899 285 401 _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|