Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 6:11 pm Заглавие: |
|
|
One Touch-a ми изглежда най-читав. Надявам се скоро някой да се престраши и да си купи такъв, за да получим отзиви. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 6:30 pm Заглавие: |
|
|
One Touch-a наистина изглежда най добре, единствен кусур от това което виждам, е че няма бутони по корпуса, което го прави доста тегав за работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Не знам. Аз си взех Cintiq 18SX за без пари. Mwahahahaha
Сложил съм го като втори към 24ката и а пусна ррендерче, архивче или нещо друго и веднага почва рисуването. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 6:34 pm Заглавие: |
|
|
na men moia mi idva dosta dreben za kaligrafiite.... narushava mi se zamaha...
ot druga strana mi e predostatachen kato pressure, useshtane i t.n. - napro vse edno cial zhivot sam bil s tbalet v ryka...
taka che 21" me zovat _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 6:38 pm Заглавие: |
|
|
то и dx май ш'си зима 21 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 11:41 am Заглавие: |
|
|
bio не ти ли бави мъничко като рисуваш докато рендваш - не знам как рендваш и ква ти е машината де , нито пък на къв софт си рисуваш докато рендваш но ми стана любопитно та може ли мъъъъъъъничко инфо по процеса ? _________________ :( http://neni-nen-nen.blogspot.com
http://www.behance.net/NENNN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Тази дет е синтика на нея е 2 x 3.4 Ghz и 4 Gb рам но всичко е въпрос на приоритет от таск мениджъра. Даваш на рисувалката Hi и си ок дори на много по-слаба машина. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Незнам за OneTouch и другите подобни, честно да си каж съм доста скептичен по въпроса с качеството преди време имах същите дилеми и с таблетите и пробвах най различни (за щастие не си ги копувах), всички се оказаха големи тояги, не бих ги взел без да ги пробвам.
Виж при Cintiq нещата стоят по съвсем различен начин, за тях без пробване се престраших и не съжалявам единствено с размера сбърках но това скоро ще се промени (надявам се) иначе 12 ката е супер удобен за рисуване може да си седнеш с него на канапето и да си драскаш, и за 3д склупт става но при целите фигури идва малко дребен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Някои има ли някакво инфо защо Wacom са свалили модела
Wacom Cintiq 20wsx ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 3:49 pm Заглавие: |
|
|
Май не продават никой от по-старите. Нито 15SX нито 18 нито 20 ... ?!?
Пуснали са някви нови.... Office серия ?
 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Е, то няма сми да ги има и двата при положение, че като спецификации са едно към едно, като не броим по големия размер в полза на 21. Като прибавим към сметката еднаквата цена смятате ли, че някой би помислил да си купи 20-ка. Нормалнен мениджърси подход за една стока да се продава до изчерпване на количествата... еми свършили са се... :))) Вероятно вакомци въздишат с облекчение... Относно цената... бати дървото. В цяла европа се продава за 2400 EUR и то без ддс. Пръчка от сякъде... Трябва да се измисли друг канал! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2008 7:47 am Заглавие: |
|
|
малко извън темата , но случайно някой да знае от къде мога да си взема case за паблет без да си поръчвам по нета примерно ами направо от магазин някъде ... аз поне не съм виждала до сега пък си трябва понякога _________________ :( http://neni-nen-nen.blogspot.com
http://www.behance.net/NENNN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|