Graphilla.com :: Преглед на тема - Проект за визитка

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проект за визитка

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sverdlov

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 9:01 pm    Заглавие: Проект за визитка Отговорете с цитат

Абе смешна работа моля ви се - проект... ама няма как - само тук мога да пиша, нали първо мнение и тн..

Идеята ми е следната: имам много добър продукт - обучение за ИТ сигурност, базирано на практика повече отколкото на теория, супер интерактивно и интересно - и най-вече полезно и запомнящо се (прекарах почти година в труд да го създам) - но нямам сайт, нямам принтове, нямам визитки... почвам от визитките, и не искам да е нещо за 10 лв стоте бройки - да е нещо много много добро, да е стойностно какъвто е продукта който предлагам.

И така: Визитките на гърба си ще имат 2D баркод, съдържащ съдържанието на визитката + слогана, а лицето ще съдържа името на компанията, слогана, сайта, името на човека който ги носи, мейл и телефон

това което ще е на гърба -
- сори за големия размер, просто пример
Искам човека който направи дизайна да остане доволен - ще говорим за заплащане в skype - alex_sverdlov или в кю-то - 9447428
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sverdlov

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 9:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега след като наистина знам какво е тази секция и колко съм не-в-час с темата :) все пак...
визитките са най-малкотто нещо, и в същото време са детайл. Някой тук, може да направи този детайл много добър.
Върнете се в началото
sverdlov

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 10:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[code]Какво НЕ се препоръчва в раздел Представяне:

1. Пускане на теми, които не са представяния. Ако имате важно съобщение, предложение за работа или информация за конкурс се свържете с модераторите. Темите които не отговарят на определението "представяне на нов член" ще бъдат изтривани без обяснения. [code]

такааа... моля модераторите да затрият темата. Ще пратя същата на лс на някой от тях, и ако имам огромния късмет - ще я публикуват в нужния раздел - предполагам - в "Обяви"...

cheers![/code]
Върнете се в началото
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

започва се с визуална концепция, лого, корпоративна идентичност, КОЯТО включва вече визитка. в случая строиш къща започвайки от прозореца
sverdlov

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз имам всичко това - или поне по-голямата част - както виждате не съм изобщо близо до дизайна :)

Не ми се иска да пълня тази тема със спам - но -

Цветовете - колкото по-изчистено толкова по-добре, по възможност черно-бяло в по-голямата си част

Корпоративна идентичност - услугата е насочена към големи фирми (компании) - и ще предлага от обучение на ключов персонал от рода на изпълнителни директори и мениджъри, до консултация по физическа сигурност и тази на информационните системи... това е таргета, така трябва да звучи всичко от визитки до сайт и тн

За лого... просто почвам от 0 с голямо 0 - като взема два-три клиента, може да понатрупам капитал и за лого :) нали ме разбирате - в гаража трудно се прави корпоративен имидж. Правим квото можем

това е :) сори за спама, не мога да пиша никъде другаде
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2008 12:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe nqkoi ako ima interes neka si go zaqwi na lichna belezhka kym chowecheca, deto go e zakysal predkoledno s vizitkite.

sry za lat.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети