Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
altravista

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 1:06 pm Заглавие: Животинска тематика |
|
|
Лого на гражданска група. Занимава се с проблеми на съжителството хора / животни в града. Пропаганда на отговорно отглеждане на домашни любимци, срещу повсеместното междусъседско размножаване, за спазване на закони и разпоредби и същевременно защита на интересите на любителите на животни. Абе с две думи за мирно съвместно съществуване.
Уърдмарк на текуща кампания на същата група за криминализиране на особената жестокост към животни.
Двете в контекст:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Съб Яну 10, 2009 3:06 pm Заглавие: |
|
|
първото лого, знака ми е бъбрив малко... цялото зелено? без градиенти, дебелини и прочие.. отделно формата на детелината и на тези прозрчета вътре се бият, хаотично малко. Освен това, детелината е символ на късмета, не ми се връзва със мирното съвместно съжителство.
за срещу насилието, ми честно казано ми е малко трудно да разчета символиката, о-то ми прилича бегли на разплискана кръв, ама не е особено убедително. Плакатите е хубаво, че са чистички, но от към изпълнение и идея не ми допадат.
Радвам се, че все пак някой пусна нещо за коментар, че мен лично доста ме дразни всеки път като светне раздела, да е заради old vs new темата... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
altravista

|
Пуснато на: Съб Яну 10, 2009 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Винаги съм възприемала детелината за символ на щастие и благополучие. Разни детски градини има с такова име и т.н., но ако пропускам късмет в хазартен смисъл - кофти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|