Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spovv

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 1:17 pm Заглавие: Представяне за "Лого и шрифт дизайн" - Свилен Петр |
|
|
Здравейте, кандидатствам за специализираната секция "Лого и шрифт дизайн". Следя от години развитието на този форум и учасниците в него, за мен ще бъде чест да съм част от ГРПХЛЛА.
Представям ви част от моите лога:
 _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 2:04 pm Заглавие: |
|
|
epixs написа: | mozhesh li da gi pokazhesh vsichki v cherno beli varianti bez poluton? |
Бати гадняра... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Да някои мога/те си личат кои са/, но повечето са за software приложения или за web. _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 2:12 pm Заглавие: |
|
|
не съм се занимавал с лога, но мога да ви поздравя със страхотните постижения - urban green най-ми харесва като иконка, пламъцъте с капка за горивото са страхотни, august, blue flame, tc unlimited inc :::) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 2:36 pm Заглавие: |
|
|
да, пак ще кажа много отдавна исках да видя точно тези неща които отбелязах в предния пост :))) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Сподели с какъв софтуер работиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Yaroslav Kuzmin написа: | не съм се занимавал с лога... |
Точно поради тази причина не е редно и коректно да даваш мнение по въпроса. Причината е една -- въвеждаш човека в дълбоко заблуждение, а колкото по-рано си свери часовника, толкова по-добре. И сега като дойде Импланта и каже "наново" ще излезне пак, че той е лошия, който не е на кеф.
2 Spovv -- Работите ти показват на този етап две неща:
1. Разчиташ предимно на обработка и ефекти, а не на идея
2. Ти самия нямаш представа кое от работите ти е ок и кое не е
Най-интересно от показаните неща е "ter brown" ако се довърши и дооправи, а по реда на презентиране допускам, че го смяташ за по-слабо от останалите.
Аз смятам че ти е още рано за форума, но продължавай в същия дух. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 3:06 pm Заглавие: |
|
|
не бях честен, занимавах се 1 година с лого шрифт в Пловдив имам мнение по въпроса, сори. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 3:23 pm Заглавие: |
|
|
И хареса TC unlimited с пламъците ?!?!??!?!? Това по добре да не го беше пускал. Home resort идеята му защо си мисля че е взета от някъде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 4:07 pm Заглавие: |
|
|
кузмин, виждам че си се захванал да пишеш там където можеш по форума. Достойно за уважение. Малко идиоти са толкова амбициозни.
Момче продължавай да работиш, диагнозата на Гавански е точна! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Уважавам вашето мнние и творчество. Точно за това се боря за права в ГРПХЛЛА, да има дискусии и критика към трудът ми. Според мен това е начина да вървиш напред поучавайки се от по-добрите.
Ефектите приложени към логата са по изискване на клиента, не по мое желание. Въпреки това,според мен се получи добре и затова ги поствам. Логата: FI-Bulgaria, DevLabz, TC-Unlimited, August Gourmet, Blue Flame, Corvus, DOT, Urban Green, The Home Resort Store/не е крадено, нито взаимсвано от някъде/ и JStyle са одобрени.
С изключение на логото FI-Bulgaria, другите не са за Български фирми или организации. _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|