Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 5:03 pm Заглавие: CS4 on MAC cannot connect to Version Cue CS3 Vista |
|
|
Е такава простотия няма! Не мога от мак ЦС4 пакет да се вържа към вершън кю сървър ЦС3 под Виста! Сега какво, трябва да ъпдейтвам и сървъра ли? ДАМН ИТ!
Някой има ли подобен проблем/решение?
П.С. Става дума за легален софтуер... а ъпдейта е майка си и баща си, дамн ит! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 7:01 pm Заглавие: |
|
|
От това вершън кю, само проблеми съм видял
д ане го бяха пускали изобщо тия от Адоб
Виж дали няма някой ъпдейт за сървара _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 11:27 am Заглавие: |
|
|
не мога да помогна или да кажа нещо смислено по проблема ти, ама... ако не ти е проблем, дай някакво мнение - тая система удобна ли е за работа? тука 3ма човека понякога работим на едни и същи файлове (примерно темплейтен файл, който трябва да се промени за конкретен клиент), като всеки си държи копия на диска (рядко на сървъра) - ноо... след примерно 40тия проект (или след 40тата промяна на темплейта) нещата почват да се омазват и да се забравя коя е последната версия и кой я има. таз джаджа как точно работи - щот на сайта на адоби не пише нищо смислено, а аз нямах досега нерви и време да се ровя по-задълбочено :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Version Cue е изключително удобен и лесен за работа, защото виззуално можеш да видиш всяка промяна по версиите, която някога е била закачена на сървъра. Единственият проблем е, че няма автоматично настройване на бекъпи на проектите, а трябва ръчно да минава някой след всеки проект да му каза кога и по колко архив да прави.
За колективна работа е повече от благина - аз затова и направих един отделен сървър на работата, че сме и ние няколко човека и събирането на финална версия от компютрите като цяло е ужас.
Сега всичко се вижда от всички, на самият сървър се влиза през Бриджа или директно от Фотошоп/Илюстратор/Индизайн.
Само дето аз съм с ЦС4 на Мак, а всички други са на ЦС3 под Уиндоус, включая сървъра, и аз съм преебан да не мога да го достигна, щото от Адоби са решили да не го поддържат!
Като цяло - това е най-лесната система за запазване на версии за графични файлове и най-удобната за група от дизайнери. Пробвай да отделиш около 30 минути за да си пуснеш един сървър, настрой го да създава автоматично потребители, след това всички влизате в сървъра през бриджа и започвате да си слагате проектите... само трябва да си изработите правила за презаписване на версия и какви коментари да има, за да не се бъркате :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 3:41 pm Заглавие: |
|
|
FPrint написа: |
Само дето аз съм с ЦС4 на Мак, а всички други са на ЦС3 под Уиндоус, включая сървъра, и аз съм преебан да не мога да го достигна, щото от Адоби са решили да не го поддържат! |
ето на виждаш ли?! ти си вируса в системата, минаваш на РС и проблема се решава от само себе си :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 4:19 pm Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | Уиндоус, включая сървъра, и аз съм преебан да не мога да го достигна... |
Кат реши освен да си шеф, да си и гъзар - е така става! :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Айде айде сега... всичко е едно нещастно стечение на обстоятелствата. Решението е всички дизайнери - на МАК. Ама ще почака |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 6:36 pm Заглавие: |
|
|
10х... бях се почти навил - сега вече ще отделя време със сигурност :) |
|
Върнете се в началото |