Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yofka
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 9:00 pm Заглавие: |
|
|
_sasho това го видях в паркета, честно. ето тук
съм онагледила този процес в едно конкурсче на тема "спри да се оплакваш, а действай!" и моето филмче заедно с още 8 се въртяха на сф жп гара и летище 1 месец. образите са детски и съответстват на виждането на главния герой, който е детенце. филмчето не е кой знае какво, но по-добро не се предлага или просто ти не си разбрал за офертата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 9:51 pm Заглавие: |
|
|
4e te se sybraha pak naskoro bre...radost _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maggy
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 10:18 pm Заглавие: |
|
|
само лично мнение, но като видях този сноуборд не се стърпях. Top и Base и като сложиш автоматите, които са доста обемисти какво остава да се види. Понеже карам борд от години такава дъска не бих си купила, не че ме интересува много картинката а по скоро кантовете и технологията за изработване на борда. Вярно че гъзарията няма почивен ден но все пак.... виж какво правят другите http://www.artworkcontest.com/ аз лично карам Burton. И не се взимай толкова насериозно. Останалото от представянето ти не ме кефи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 10:50 pm Заглавие: |
|
|
пък аз тия дни все Би-2 слушам, доколкото са били бойз някога..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
yofka
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2009 12:46 pm Заглавие: |
|
|
maceman защо ми изтри коментара? не съм казала нито една нецензурна дума. това вече не е цензура, а издевателство. "maggy автомата си стъпва мн. хубаво между главата на маймуняка и ръката му. ще ти дам едно кръгче, ако гласуваш за мен. радвам се, че намираш борда ми за гъзарски. разгледах нещата ти иии...ще се откажа от рисуването." maceman остави maggy да си прочете отговора. тук цари пълно малодушие. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2009 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Катанец? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2009 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Не е нужно да кажеш нещо нецензурно за да бъдеш цензуриран. За два дена демонстрираш по-голяма активност отколкото целия период в който присъстваш във форума. За съжаление само голословиш и май продължаваш да недоумяваш защо си пак в 'представяне'. Ако някой навремето ти е дал права, то е било защото е сметнал, че подлежиш на някакво развитие. За съжаление такова не се забелязва! Отново ти се дава шанс да защитиш присъствието си във форума, но това трудно ще стане ако не пуснеш нещо ново и стойностно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2009 1:12 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Катанец? |
Неееееее... Забавно е :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2009 2:20 pm Заглавие: |
|
|
yofka написа: | maceman защо ми изтри коментара?..... |
аз ерейзвам само в спец форума....
тука не си ми чак толкова важна за да се кося за всяка простотия която си написала....
всички модове могат да трият.....
нещо не си изкефила някой друг ... :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|