Graphilla.com :: Преглед на тема - тема за мрънкане и самопохвалване

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

тема за мрънкане и самопохвалване
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 98, 99, 100  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Мар 15, 2009 12:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://novini.dir.bg/2009/03/14/news4138971.html

Михалич, къде какъв гол не си пуснал? Ар ся обяснения :-))

whitewater
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 1:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам реклама по телевизията, някаква такава шарена от тия модерните sounds like fun и през цялото време седи надпис http://www.FindKa.bg. Викам си опа, форд са направили нещо интересно в интернет. Такава масивна кампания и толкова да налагат сайта, явно ще е нещо сериозно.

Аман от тъпи бранд мениджъри искащи подкупи и плачещи заради ниските бюджети. Ако бяха спестили няколко релками от всичките излъчени по национални телевизии, щяха да си направят сайт като хората но нейсе...
<META NAME="Author" CONTENT="Nikolay">
Е т'ва е... Как не им е ясно, колко се излагат по тоя начин...
Аре сефтосах я тази тема и аз :)

И като така и така съм почнал, за да не разводнявам ще се оплача от още нещо т.е. две неща, които страшно ме ядосват:

1. Защо по дяволите, след като съм дал от 8 до 20 лева за билет, ме облъчват със комерсиални реклами в продължение на 10 мин. преди всеки филм в киното? От горе на всичк това повечето от тях са ресайзнати от PAL и с отвратителен, но за сметка на това крайно усилен звук. Освен това, когато рекламата е на банка (от тия дето под линия за 15сек. се извърта цял ферман(който ако можеш да прочетеш ще разбереш, че лихвата била 10% ама само за първите 2 месеца от 1 годишния депозит) ), надписа е умишлено ускорен и блърнат, 'щото някой се е сетил че на екран 6х4.5м. тия надписи всъщност стават доста лесно четими.

2. По телевизията нон стоп вървят реклами, които обясняват как МАРГАРИНА?!?! WTF??? бил много полезен за детето ми. И салама пълен с целолоза и генно модифицираните храни и Чокапик и Данонио ( който се препоръчва от съюза на педиатрите в България ) Питам аз кои е тоя Пед-ама не -атър дето е взел една торба с пари, за да дадат тая препоръка на Данон баш...

Ей такива работи нещо ме ядосват. Рекламен бизнес мама...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 1:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А и в YVOX разбирачите, 'що не ги коментират тия неща вместо да се чудят, като пръцне Гергов къде точно ще замирише...

Рекламата е минала границата на морала, тя е откровенно опасна. Смешно смешно, ама вече не ми е смешно...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DinYa

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 2:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

виж това може да те разсее
http://www.youtube.com/watch?v=Go_VtqtxCHY
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 9:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно рекламата аз лично не знам някой, който се влияе от нея. Бях чел някакво изследване според, което човек е заливан от незнам си колко стотин рекламни съобщения. Може би това е причината. И смятам, че хората правят реклама повече по навик, отколкото с някаква конкретна цел. Аз лично купувам продукти, които винаги съм купувал или са ми горещо препоръчани от приятели. Ако се разочаровам не купувам нищо. Рекламите откровено ме дразнят, защото ми губят времето. Освен това съм силно подозрителен относно продукти, които много ми рекламират. А, това, което съм запомнил от тях е не продукта, а самата реклама ако ми е направила впечатление. Примерно не помня "Кажи баба тенкю" не знам къф маргарин рекламираше. Нито пък простотиите за телефони коя на коя реклама беше на МТел , коя на Глобул и т.н.
Обаче така или иначе смятам, че трябва да има някакъв контрол (изключвам самоконтрол) за това какво се приказва действително в рекламата, защото децаата се оказва са доста податливи на това, което чуват и после ми надуват главата, с което ми носят вреда. Което означава, че в крайна сметка рекламата ми носи вреда, на спокойствието ми.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

реклама се прави не по навик а защото ако не чуеш един продукт да се рекламира известно време инстинктивно си мислиш че запада. има и изключения естествено. колко хора помнят бирата Астика?
А едно време беше на една ръка разстояние дейш
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

нещо което се рекламира прекалено много определено е преибано :)
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az da si se pohvalq :P, che veche imam vsichki knijki ... :))
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вие е..хте м...та на цели бранш;-)
Вярно е че сме паразити и в телевизорите на хората, и на гърба на клиентите, но пък е малко симбиозно.
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ValBo написа:
Вие е..хте м...та на цели бранш;-)
Вярно е че сме паразити и в телевизорите на хората, и на гърба на клиентите, но пък е малко симбиозно.

Той бранша така и така страда от едипов комплекс, най-много да почне да ревнува... :(
Върнете се в началото
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 2:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
Относно рекламата аз лично не знам някой, който се влияе от нея.

Малката сама си пазарува от магазина Данонино, щото имало "калци" (познава се по кокала на картинката) и в рекламата казали, че е полезно. ;))
Не, че преди не го купувахме, но беше наше решение.
RG®

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 2:45 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Тества ви детето!

Свиквайте - вече да нямате свои решения!

:-)
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, имах предвид възрастни. Иначе по-надолу съм писал за децата. Моя едно стихотворение не знаеше, обаче ми цитираше нон стоп вкъщи текстовете от рекламите. Като пускаха реклами това се гледаше, никакви новини, филми или нещо друго. Като отидем в магазина сам пълни количката и пита продавачките за някакви неща, дето ги е чувал. Това не помня до коя година.
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз забранявам и за по сигурно бия.... така се помни най добре кво е бклук.....
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
аз забранявам и за по сигурно бия.... така се помни най добре кво е бклук.....

Биеш ти :P Нещо не ти вярвам... или поне от това с което съм останал като впечатление за отношението към дъщеря ти :)

@_sasho. То това си е малко и наш проблем, че ги оставяме пред телевизора...

Но поне малко регулация баси няма ли кой да им нашока канчетата. По една тлъста глоба и на РА, и на Производителя, и дисциплинарни уволнения в регулатора, и вече няма да правят така. Ще ми рекламират мазутените си маргарини, че били полезни за децата. Трябва някой да почне да пердаши, ама здравата (не както вика мейса по децата, а по тия дето ни правят на луди).

Друго нещо - лекарствата... половината лекарства, които в чужбина са официално класифицирани като лекарствени продукти (даже някой се издават и с рецепта) тук се регистрират като Хранителни Добавки... и това защо??? За да може да се рекламират свободно. То е ясно, че всики по веригата имаме полза, от тоя дето взима подкупите , за да си затваря очите, до последния пишман дизайнер дето го изгърбват в агенцията, ама каква е точно ползата че съм си му една торба с пари, като утре, като се разболееш и ги хвърляш по доктори - това кръговрата на живота ли е, к'во ли.
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ааа, не, чак такава трагедия не е вкъщи :)))
Реклами изобщо не цитира, даже калция мислех, че са го учили в градината. Но е по-интересно да се яде месо с протеини, зеленчуци с витамини и мляко с калций, отколкото простите месо и зеленчуци.
Соковете в кутии пък напоследък имат консерванти и оттогава не са чак толкова харесвани, муахаха
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 5:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво стана верно с бирата Астика?
Аз я бях намразил, заради кампанията, в която клиентите правеха А с пръсти, за да си поръчат въпросната бира. WTF бре, никой не си поръчва така пивото, ако ще и да е най-вкусната пикня от тази страна на екватора!
Morty

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хапете ръката, която Ви храни, гледам :)))))
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 6:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не видиш ли, че само уебъри и 3д-та протестират
И то защото телевизията им краде от импресиите;-)
Я виж Био как удря рамо на рекламните продукции;-)
Zing

МнениеПуснато на: Пон Мар 16, 2009 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ла-ла-ла живота ти е поп-фолк ... скачайте по масите :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 98, 99, 100  Следваща
Страница 77 от 100

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети