Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Astfgl

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 12:54 pm Заглавие: Представяне Лого |
|
|
Zdraveite, otnovo se predstavqm v tozi forum. Poznavate me, pre4di6nite mi akaunti bqha irf i bicubic i za syjalenie ostavih edno kraino lo6o vpe4atlenie vuv va6ata ob6tnost, koeto se dulji na lo6oto mi povedenie. Poemam pulna otgovornost za glupostite koito sum govoril i priznavam: sgafih, moje li da pomolq za vtori 6ans ? Zavru6tam se tuk s nadejda za po-razumen i normalen dialog koito sum siguren 4e moje da se sutoi taka, kakto se sustoq offline na GCW. Kakto ve4e kazah, nikoi ne mi e vinoven za gre6kite, koito sum dopunal tuk, no vi uverqvam 4e te nqma da se povtorqt. S nadejda da otkliknete na molbata mi, puskam ( za poreden put ) svoi ne6ta za predstavqne, v posledovatelnost spored tova koi mi haresvat pove4e. Blagodarq vi predvaritelno za otdelenoto vreme!
Komersialni proekti:
6riftovete za samata 6riftova marka po4ti vuv vsi4ki slu4ai sa praveni na ryka.
Li4ni proekti:
(po mnogo stara shodna ideq )
Li4no logo.
Li4en monogram v ieroglif.
Raboti za priqteli:
Kliment:
Epixs
..
.
Bonus:
Blagodarq za otdelenoto vreme i raz4itam da uvajite molbata mi za novo na4alo. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 5:24 pm Заглавие: |
|
|
3ptih
Ponqkoga se 4uvstvam taka... ::
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 8:52 pm Заглавие: |
|
|
за да са ти успешни логата не трябва да са просто умно замислени или нещо от сорта, тука става дума за баланс между много неща, трябва ти още четене. Ще ти кажа няколко неща от мен.
Гледай като правиш едно лого да си го представяш как ще върши работа при всякакви размери, изчиствай от детайли винаги когато можеш, прави плътни и солидни неща, тъй като нямаш опит започни със силни дизайнерски елементи като окръжности - най-силните неща в дизайна според някои са кръг и човешко лице.
Спри да правиш твърде високи или пък обратното - широки лога. Разбери повече за фонтовете dingbat. Купи си книжки..
Хубавите неща е, че като гледам се опитваш да мислиш и да свързваш нещата, което не е лошо, трябва ти четене :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 9:23 pm Заглавие: |
|
|
Четене винаги трябва.
Благодаря за коментара, ценя мнението ти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 2:52 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 6:01 pm Заглавие: |
|
|
това последното ми харесва, само слънцето малко ми седи по-различно като че ли :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Да, не си първия, който забелязва това. Оригинално имах идея в кръгчетата да стоят сезоните и тогава слcнцето си идва на мястото... иначе ако са евангелистите кръста се доразработва а слънцето залязва от листа. :)
Ако имаш предвид стилистично че се цепи, надявам се в цветния вариант да заспи.
Впрочем тия неща ще се продават и е възможно богатите туристки да се накефят на малко езическа символика, сега паганизма е голям на запад :)
:
:
:
ПП:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Още се радваш на менюто с ефектите. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Мне, боя се че отдавна съм надраснал бевелите& ко., ако съм се занимавал с тях въбще. По-скоро се опитах конкурентноспособно да разтълкувам бриф от сорта на " we want an eye-catching web 2.0 auto-repair service logo" :/ .Поне се утешавам че победителя беше с далеч по-грозно предложение. :)
Ето и нещо от сферата на личния дизайн - реших да поекспериментирам с 6лиоковицата на "тъй,тъй...". Според мен 6liokovicata има голям потенциал ако се разработи с повече любов. Даже мислех да изтипографисам едно стихотворение което засекох преди време в мрежата, нещо от сорта на "r u there, skypa moq" ;) Дебилии бол. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 10:09 pm Заглавие: |
|
|
тази идея с византийските орнаменти в кръга е готина, ако ще рисуваш сезоните в останалите кръгчета(представям си ги вече), то може в центъра да направиш 2 половинки от луната и слънцето сглобени в едно с тъжно и весело изражения...... _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Много трудна стилистика си подхванал, но за да е тя безупречна то трябва да се работи много внимателно с всеки елемент.
Ако започнеш да си изчистваш точките по елементите ще разбереш за какво ти говоря. _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 10:41 pm Заглавие: |
|
|
Браво! Продължавай в същия дух! Работа му е мамата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 11:43 am Заглавие: |
|
|
иска още врк но ще го пусна все пак:
Мерси за коментарите. +=//=/* |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 2:30 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 3:37 pm Заглавие: |
|
|
ех, колко представяния ще правиш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Mi kato vse ne nacelvam verniq ton... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2009 3:53 pm Заглавие: |
|
|
То лошото е, че в началото го нацелваш, ама после... в един момент си гърмиш жокерите в рамките на ден-два. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2009 5:24 pm Заглавие: |
|
|
6te se postaraq da se kontroliram pove4e, spoko. :) Nie artisti4nite naturi sme mnogo nastroen4ivi. :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2009 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Друго дума снупъра.
Виж примерно
I LOOK LIKE YOU и СВЕЩЕН КОРАН как хубаво си изглеждат... и измежду тях цвъкваш една въпросителна дет ама хич и не ти трябва да е там.
Разграничи си хубавите работи и не пускай баластата щото не ти е никога в плюс. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2009 8:18 pm Заглавие: |
|
|
За мене си вътре :)
...само работата ти липсва... ама с това темпо ще влезеш в час скоро. Все така!
п.с. Пускай ги по мънички и отделяй внимание на начина по който ги презентираш! Уважавай работите си, и хората ще ги уважават! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|