| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sumo

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 8:25 pm Заглавие: |
|
|
| gopher's написа: | | според вас дали ще пуснат апп стор за бг и като цяло itunes? |
този въпрос ме занимава и мен. _________________ i.am.troll |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 8:26 pm Заглавие: |
|
|
не ва аз за туй гувора: http://www.apple.com/iphone/appstore/ дето си сваляш софт за телефона. трябва да имаш акаунт а то няма как да имаш акаунт ако няма българия в списъка. то има начин де. бях намерил как се хаква системата, но не ми се занимава пак да търся из дъното на интернета :) _________________ Funko POP |
|
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 8:37 pm Заглавие: |
|
|
току що се замислих къде живеем и стигнах до извода, че е твърде вероятно глобул да продават аппс в myglobul :D ... дано не се окажа прав, щот ще е доста прекалено.. _________________ Funko POP |
|
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 11:54 pm Заглавие: |
|
|
По принцип има вариант да се ползва appstore, румънския работи с бг кредитни карти. Ама все пак, интересно доколко ще са намесени globul _________________ i.am.troll |
|
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 10:23 am Заглавие: |
|
|
Няма начин да хакнеш системата, има начин да си направиш акаунт, с който да се възползваш от фрее аппо-вете.. _________________ :) |
|
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 9:43 pm Заглавие: |
|
|
ем да де аз за акаунт говоря всъщност :) и за фрии сонг оф дъ дей :) _________________ Funko POP |
|
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 3:47 pm Заглавие: :-) |
|
|
Айде, от 3 часа, официално в България!
В шейсет-и-колко-там-магазина.
Даже ша ви казва колко е температурата в София!
:-) |
|
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 3:58 pm Заглавие: |
|
|
ами нямало да има бг в appstore... отделно в сайта на apple никъде няма инфо, че в бг се продава телефона, тъй че ас южуъл.. даже на сайта на глобул си го пише това за магазина и пише, че можело да се регистрираш като избереш друга държава :D _________________ Funko POP |
|
|
 |
zaheto

|
|
|
 |
KaloqnStoqnov
|
|
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 5:41 pm Заглавие: |
|
|
шегаджии _________________ asenpetrov.com |
|
|
 |
Icicle
|
|
|
 |
factotum

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:30 am Заглавие: |
|
|
сега зада не звучи като самохвалство, аз моят го взех за 150 usd втора ръка от щатите при 1.30 долара - това лято... защото дефакто толкова струват, стига да има кой да ти го донесе (и закупи), 1500 лева е нечовешка цена но е нещо типично за БГ - давам свеж пример в които книга която си харесах на амазон за 15 усд, във Варненска книжарница се продаваше за 90 лв, което намирам за апсурдно.....
applestore се прецаква със следната лесна хватка, аз лично направих следното....
слагате си itunes, отивате на търсене и раглейдате безплатните апликации за сваляне, избирате си нещо глупаво, и то автоматично ви прехвърля към регистрация, която нормално не можете да направите, поради липсата на БГ в списъка и отказа да приеме БГ карти. Затова си попълвате вичко както си ви харесва с вашето име и е-майл, но на адресна регистрация, отваряте google maps и си взимате адреса на първия ресторант който намерите, примерно в NY - сега нормално следващата стъпка е въвеждане на кредитна карта, но тъйкато сте избрали безплатна програма за сваляне, системата на applestore просто прескача момента с въвеждането на карта - честито вече сте регистрирани :) |
|
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 12:36 pm Заглавие: |
|
|
1 седмица цъках ай фоне-то на един приятел.
Върнах се обратно поради основната причина, че не намерих това, което ползвам най-много по смартфоните, а именно - кадърна електронна таблица.
Ай фоне-то определено като дивайс ужасно кефи (при мен дезигна е на последно място при оценката). Много по-добре работи от най-добрия друг смартфон от поредицата ХТЦ, СОНИ, НОКИЯ, който съм пипал.
Това, което ме разбива е въпросната липсваща електронна таблица(може би просто не съм намерил).
Но още повече ме разбива идеята, че кат изляза от кенефа - вече не мога да си полвам телефона, щот пръстът ми е мокър. Кат карам ски - трябва да си свалям ръкавиците! Като съм просто на студ - па проблеми имах с тоз тъч-дисплей. Двама познати имам дет го изпуснали на пода от грешната страна - и довиждане айфон. Тва за истинска хард кор употреба не става според мен. Иска си лъскаво отношение. Поне по моя критерий.
Та чакам аз... някой ден конкуренцията да пусне нещо дет да работи поне наполовина толкова добре колкото добре работи айфона, или айфон да си оправят бъкиите и ако може да пуснат версия с истинска QWERTY клавиатура на бутони - ще съм най-зарибения фен _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
|
 |
sumo

|
|
|
 |
zaheto

|
|
|
 |
factotum

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 5:30 pm Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | http://www.iphonealley.com/news/usbfever-releases-magnetic-camera-lenses-for-iphone :D |
това е нечовешко... |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 5:37 pm Заглавие: |
|
|
абе аз не съм с айфон, но самия факт че всички искат да направят айфон килър е красноречив. никой не иска да прави нокиакилър или сориериксон/asus/htc килър.
което означава че производителите има сериозен проблем с айфона. айпода, аймака. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 5:43 pm Заглавие: :-) |
|
|
Абсолютно никой не иска да направи антиайфонфон...
Просто тенденции в развитието на технологиите, които пък въобще не са измислени от Епъл!
Това са медийни клишета.
Все едно аз да кажа - В творбите на Био виждам влиянието на младия Пикасо, пленен от красотата на Париж. Липсва ми индивидуалността, свежестта...
Ей такива простотии!
:-)
Като казах простотии - сега чета, че направили телефон с ТРИ СИМ карти!
:-) |
|
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 6:01 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
| RG® написа: | | Липсва ми индивидуалността, свежестта... |
Ко речии? _________________ asenpetrov.com |