Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Moon_Watcher
|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 8:09 am Заглавие: |
|
|
Супер яко е! Как правиш такова богатство на светлината просто не ми е ясно.
На Zen Area филмчето според мен също си заслужава да го пуснеш. _________________ Ден след ден - все прекрасни дни.
http://dddkralev.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Е сега остана време и ...нощната :)
Както и на миналите, картинката е линк към голямата резолюция.
 _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 7:01 pm Заглавие: |
|
|
нощната не е зле никак, макар че имаш няколко проблемчета по лампите.
лампите дето са на колоните от двете страни на входа според мен няма как в релния свят да имат подобен фолоф - като синосуида...
а на уличната лампа няма в природата начин да не spill-не малко светлина извън прожектора - да глоу-не малко около тез лампи, най-малкото нагряването на въздуха около тях... пък и останалите си имат, само тез не :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Ти си знаеш, знаеш че и аз знам. А и преди знаех. Ама и тва знаеш. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Нещо май не разбрах за лампите по колоните? :) Специално за тях, като правих йесовете, гледах много из нощна София за подобни свелини. Така че ако говориш за това, правил съм го по референс :)
За уличната лампа......... тук всякаква критика е умесна щото, така и не намерих в нета читав референс за нея. Но да си кажа, в много късен етап вече, видях на две места в София такива... ама късно :) Нищо.
За светлината при така наречения "нагорещен въздух"... тук малко не съм съгласен. При положение, че няма пряка светлина към камерата или някакъв ефект от нея, не мисля, че трябва да се вижда. Но и това е малко субективно де, така че :)
Всички останали екстри - следващия път :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Оп... Симе, а ти кога ще пуснеш филчето да се гледа някъде из нета? Щото само да разправям на хората не става... :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Оп... Симе, а ти кога ще пуснеш филчето да се гледа някъде из нета? Щото само да разправям на хората не става... :) |
кога.. кога.. след златната палма. казаха че преди връчването не мога да го пускам в нета. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 10:46 am Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Нещо май не разбрах за лампите по колоните? :) Специално за тях, като правих йесовете, гледах много из нощна София за подобни свелини. Така че ако говориш за това, правил съм го по референс :)
|
Абе изразил съм се малко пресилено май, не е толкоз важно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 12:00 am Заглавие: |
|
|
Лелее, чичооо тва е многУ добро _________________ Peek-a-boo |