Graphilla.com :: Преглед на тема - тема за мрънкане и самопохвалване

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

тема за мрънкане и самопохвалване
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 98, 99, 100  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
Изтегли си програмка за компютър антирепелент. Аз имам подобна, обаче не знам дали върши работа.

Преди 2-3 години я инсталирах, издава ниско-честотни звуци, от които комарите полудявали... не знам за комарите, обаче аз издивях, боля ме глава, нервих се, пак ме боля глава... след 2 дни изключих тъпата програма и всичко се оправи. Та, едва ли само комарите я чуват :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 10:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за комарите ти трябват високочестотни звуци *според легендите. Не съм виждал доказателство, че помага.

Мрежи против комари по прозорците ще имат повече файда.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Може и високо-честотни да са :)

Реално, свикването със средностатистическия софийски комар не е голям проблем, особено за такива като Джапанката и мен, които живеят на етаж над 12-ти - комарите и данъчните са кът на тази височина, страх ги е. Виж, дунавските и арктическите комари са друга работа :)))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе като стана дума за легенди съм чувал и това, че гадините не хапят ако поддържаш постоянно едно високо количество алкохол в кръвта си. :)
Това ми се струва доста добро, дори и да не помага срещу комари...
Върнете се в началото
FPrint

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за комари друга бариера е да си намериш домашен любимец с по-висока темепратура, който да привлича гладните женски. Например - разпалена жена (както е направил Иван в случая, сори, Сиб). Тва е за предпочитане пред всякакви алкохоли.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

те кофти са новите комари щото са ацидни и много сърби от тях, аз си отглеждам едни в банята и по стаите и те си пазят територията от новите. и понеже са култивирани не сърби като хапят а и от време на време размазвам един два ей така да имат респек, ма те не се сърдят.
FPrint

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 2:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Био, ти ме прати някъде под бюрото от смях... баси тактиката имаш... :))))
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Био, за да отгледат поколение ще им трябва и малко блато! :)))

П.С.
Може да има и друга причина да не хапят... мъжките не хапят, да не би да си завъдил гей-сборище на комари!?

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

имам си аквариум :)

Бях гледал преди време по тв за някви токсични жаби, с няква слуз по гърба и като ги ближат, на пубертетите им идват халюцинации някви. Зели да пробват да си гледат жаби вкъщи, да си се друсат по-честичко. Баче жаби престанали да радват с качествена слуз. Просто нямало ефект вече. Оказало се че жабетата се засищали с отровни насекоми и си произвеждали така сместа.

Предполагам че и с комарете е подобно.
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пристигна =)) кефим се здраво

pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

напих се безпаметно след откриването на изложбата, не го бях правила от години, доволна съм
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi написа:
напих се безпаметно след откриването на изложбата, не го бях правила от години, доволна съм

Дойдох към 8 и установих, че гледаш странно, но реших, че сте продали всичко в първия час :)))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
pipi написа:

Дойдох към 8 и установих, че гледаш странно, но реших, че сте продали всичко в първия час :)))

ех ако беше така, щях да пия няколко дена:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

от петък насам се тъпча с болкоуспокояващи... и госин стоматолога чак друиден ще ме скива... и те така...

п.с. все пак не ни думна земетръса в Димитровград! Асене живи сме!
_sasho

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тия от кино Арена са ебаси тъпаците. Вчера заведох детето на Чудовища vs Извънземни
http://www.apple.com/trailers/dreamworks/monstersvsaliens/large_tt.html
Филма става и за такива като мен, щото много им се кефя, обаче си е предимно за деца.

Преди да почне филма пуснаха баси и психарските трейлъри като най-изродския беше на Ангели и Демони
http://www.angelsanddemons.com/site/entry.php#video

Там както се вижда има кръв, удавени, жигосани, хора разпънати на вериги, изчадия, писъци, хора, които ги убиват. Всичко това си го представете фулскрийн, със звук, от който седалката ти вибрира.
Детето ми през цялото време си беше закрило очите и го държах за ръката в тъмното.

Реших да им пиша мейл, обаче линка им с контакти не бачка. Добре, че съм в уеб бранша и знам как да се оправя. Писах им мейл "що така, не гледате ли, че на деца пускате психарии..."

Отговорът:"Здравейте,

В Бъргария не съществува ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН показ на филма, а ЗАБРАНИТЕЛЕН. Процедурата по издаване на Виза за кинопоказ не засяга трейлърите на филма, защото в 99% от случайте трейлърите са такива, че могат да бъдат показвани на широк кръг аудитория.
Освен това, при съставянето на разпределението на трейлърите се съобразяваме с техническите възможности за кинопоказа им.

И последно – ние разполагаме с определен брой трейлъри на предстоящи заглавия, което силно ни ограничава тематично.

Поради всичко по-горе колегите са сметнали за не до там притеснително, че ще покажем тази реклама пред филм, който е и за детска аудитория. Още повече, че очакванията са това да бъде най-хитовият филм за първата част на 2009 година, а такъв род филми и техните рекламни ролки в никакъв случай не са стресиращи за аудиторията.

Разбирам ви, че вероятно детето ви се е стреснало, но тъй или иначе ходенето на кино е огромна емоция, която често „шашва” малчуганите.

Съжалявам ако сме ви създали неудобство.

За да избегнете бъдещи подобни ситуации можете да попитате на касата да ви информират за предстоящите трейлъри преди дадена прожекция.

Поздрави,

Б. Илиев
"

Писах му дълго писмо, от което сигурно го засърбя гъза, обаче това го направих през пощата ми в abv.bg Преди да го пратя изтече сесията и нищо не изпратих. Както и да е.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

гледах сега трейлъра...от една страна си много прав
от друга

_sasho

МнениеПуснато на: Сря Апр 22, 2009 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Разбарх какво имаш предвид.
Така си е донякъде както казваш и ти ама не съвсем. По-скоро мисля, че това имаше предвид

което не е съвсем същото. За някакъв контрол говорим де. И в двата случая.
Върнете се в началото
_sasho

МнениеПуснато на: Сря Апр 22, 2009 12:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама както и да е, може пък и да не съм прав...
Върнете се в началото
lllll

МнениеПуснато на: Сря Апр 22, 2009 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен си прав...

За съжаление се налага да можеш да контролираш това което децата ти гледат и на прожекция от даден тип и е недопустимо да се пускат трейлъри с по-адулт съдържание.

Не знам дали проблема е в киносалона обаче. В смисъл, че ако няма правила e трудно да се очаква всеки киносалон да вземе правилното решение.

От друга страна по телевизията можеш да попаднеш на такива кретении като просто си цъкаш каналите...
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Сря Апр 22, 2009 12:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

а, не, ти си преценяваш сам, както казва чичко Б.Илиев - всичко е относително и препоръчително

http://www.pegi.info/bg/index/global_id/505/?searchString=warcraft
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 98, 99, 100  Следваща
Страница 89 от 100

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети