Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 10:49 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Изтегли си програмка за компютър антирепелент. Аз имам подобна, обаче не знам дали върши работа. |
Преди 2-3 години я инсталирах, издава ниско-честотни звуци, от които комарите полудявали... не знам за комарите, обаче аз издивях, боля ме глава, нервих се, пак ме боля глава... след 2 дни изключих тъпата програма и всичко се оправи. Та, едва ли само комарите я чуват :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 10:57 am Заглавие: |
|
|
за комарите ти трябват високочестотни звуци *според легендите. Не съм виждал доказателство, че помага.
Мрежи против комари по прозорците ще имат повече файда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:18 am Заглавие: |
|
|
Може и високо-честотни да са :)
Реално, свикването със средностатистическия софийски комар не е голям проблем, особено за такива като Джапанката и мен, които живеят на етаж над 12-ти - комарите и данъчните са кът на тази височина, страх ги е. Виж, дунавските и арктическите комари са друга работа :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:43 am Заглавие: |
|
|
Абе като стана дума за легенди съм чувал и това, че гадините не хапят ако поддържаш постоянно едно високо количество алкохол в кръвта си. :)
Това ми се струва доста добро, дори и да не помага срещу комари... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 2:42 pm Заглавие: |
|
|
за комари друга бариера е да си намериш домашен любимец с по-висока темепратура, който да привлича гладните женски. Например - разпалена жена (както е направил Иван в случая, сори, Сиб). Тва е за предпочитане пред всякакви алкохоли. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 2:52 pm Заглавие: |
|
|
те кофти са новите комари щото са ацидни и много сърби от тях, аз си отглеждам едни в банята и по стаите и те си пазят територията от новите. и понеже са култивирани не сърби като хапят а и от време на време размазвам един два ей така да имат респек, ма те не се сърдят. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Био, ти ме прати някъде под бюрото от смях... баси тактиката имаш... :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Био, за да отгледат поколение ще им трябва и малко блато! :)))
П.С.
Може да има и друга причина да не хапят... мъжките не хапят, да не би да си завъдил гей-сборище на комари!? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 3:08 pm Заглавие: |
|
|
имам си аквариум :)
Бях гледал преди време по тв за някви токсични жаби, с няква слуз по гърба и като ги ближат, на пубертетите им идват халюцинации някви. Зели да пробват да си гледат жаби вкъщи, да си се друсат по-честичко. Баче жаби престанали да радват с качествена слуз. Просто нямало ефект вече. Оказало се че жабетата се засищали с отровни насекоми и си произвеждали така сместа.
Предполагам че и с комарете е подобно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 3:35 pm Заглавие: |
|
|
пристигна =)) кефим се здраво
 _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 4:17 pm Заглавие: |
|
|
напих се безпаметно след откриването на изложбата, не го бях правила от години, доволна съм |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 4:24 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | напих се безпаметно след откриването на изложбата, не го бях правила от години, доволна съм |
Дойдох към 8 и установих, че гледаш странно, но реших, че сте продали всичко в първия час :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 5:04 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | pipi написа: | напих се безпаметно след откриването на изложбата, не го бях правила от години, доволна съм |
Дойдох към 8 и установих, че гледаш странно, но реших, че сте продали всичко в първия час :))) |
ех ако беше така, щях да пия няколко дена:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 5:06 pm Заглавие: |
|
|
от петък насам се тъпча с болкоуспокояващи... и госин стоматолога чак друиден ще ме скива... и те така...
п.с. все пак не ни думна земетръса в Димитровград! Асене живи сме! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 8:42 pm Заглавие: |
|
|
Тия от кино Арена са ебаси тъпаците. Вчера заведох детето на Чудовища vs Извънземни
http://www.apple.com/trailers/dreamworks/monstersvsaliens/large_tt.html
Филма става и за такива като мен, щото много им се кефя, обаче си е предимно за деца.
Преди да почне филма пуснаха баси и психарските трейлъри като най-изродския беше на Ангели и Демони
http://www.angelsanddemons.com/site/entry.php#video
Там както се вижда има кръв, удавени, жигосани, хора разпънати на вериги, изчадия, писъци, хора, които ги убиват. Всичко това си го представете фулскрийн, със звук, от който седалката ти вибрира.
Детето ми през цялото време си беше закрило очите и го държах за ръката в тъмното.
Реших да им пиша мейл, обаче линка им с контакти не бачка. Добре, че съм в уеб бранша и знам как да се оправя. Писах им мейл "що така, не гледате ли, че на деца пускате психарии..."
Отговорът:"Здравейте,
В Бъргария не съществува ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН показ на филма, а ЗАБРАНИТЕЛЕН. Процедурата по издаване на Виза за кинопоказ не засяга трейлърите на филма, защото в 99% от случайте трейлърите са такива, че могат да бъдат показвани на широк кръг аудитория.
Освен това, при съставянето на разпределението на трейлърите се съобразяваме с техническите възможности за кинопоказа им.
И последно – ние разполагаме с определен брой трейлъри на предстоящи заглавия, което силно ни ограничава тематично.
Поради всичко по-горе колегите са сметнали за не до там притеснително, че ще покажем тази реклама пред филм, който е и за детска аудитория. Още повече, че очакванията са това да бъде най-хитовият филм за първата част на 2009 година, а такъв род филми и техните рекламни ролки в никакъв случай не са стресиращи за аудиторията.
Разбирам ви, че вероятно детето ви се е стреснало, но тъй или иначе ходенето на кино е огромна емоция, която често „шашва” малчуганите.
Съжалявам ако сме ви създали неудобство.
За да избегнете бъдещи подобни ситуации можете да попитате на касата да ви информират за предстоящите трейлъри преди дадена прожекция.
Поздрави,
Б. Илиев
"
Писах му дълго писмо, от което сигурно го засърбя гъза, обаче това го направих през пощата ми в abv.bg Преди да го пратя изтече сесията и нищо не изпратих. Както и да е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:20 pm Заглавие: |
|
|
гледах сега трейлъра...от една страна си много прав
от друга
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 12:24 am Заглавие: |
|
|
Разбарх какво имаш предвид.
Така си е донякъде както казваш и ти ама не съвсем. По-скоро мисля, че това имаше предвид
което не е съвсем същото. За някакъв контрол говорим де. И в двата случая. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 12:26 am Заглавие: |
|
|
Ама както и да е, може пък и да не съм прав... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 12:55 am Заглавие: |
|
|
Според мен си прав...
За съжаление се налага да можеш да контролираш това което децата ти гледат и на прожекция от даден тип и е недопустимо да се пускат трейлъри с по-адулт съдържание.
Не знам дали проблема е в киносалона обаче. В смисъл, че ако няма правила e трудно да се очаква всеки киносалон да вземе правилното решение.
От друга страна по телевизията можеш да попаднеш на такива кретении като просто си цъкаш каналите... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|