Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 2:02 pm Заглавие: Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :) |
|
|
Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти :):):). Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн, скулптури, изработка на детайли, промишлени изделия, екстравагантни отливки на скулптирани модели, фигури, изделия и корпуси за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, изделия по индивидулна поръчка и тематика - седалки, стъкломатови мебели, малки обекти и изделия, макети на превозни средства, скулптури , калъпи, отливки, аеродинамични части и изделия и т.н. Изработвам по собствен дизайн или по обсъден с клиента зададен обект, снимки, чертежи, скици, продукти и т.н. от дизайнерски моделин, екструдиран пенополистирол, фибран, стъкломат, стъклоплат, разпенено ПВЦ и още няколко производни на тези материали. Позволявам си да правя за клиента строго индивидуални неща, без повтаряне и готови калъпи. Правя изключения за серийно или масово производство в зависимост от изделието, продукта или обекта и разбира се дали е възможно бързо и гъвкаво производство, което да удовлетворява клиента. Договарям се индивидуално с клиенти и комуникирам винаги с всеки, които иска да обсъдим било то дизайн, тунинг, седалка, мебел, скулптура, прототип, концептуални разработки и т.н. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.
С Уважение:
дизайнер Павел Влахов
уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Ето тук си пролича липсата на секция "индустриален и продуктов дизайн".
Има много хубави неща, поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Добре изглеждат нещата, но не аз решавам това. Само го раздавай по-неформално, тук си говорим по-свободно :)
Не разбрах за коя секция кандидатстваш, ще е добре да покажеш тук 10-15 от нещата си, които ти смяташ за най-добри. Галерията ти е голяма и изисква доста ровене, а повечето хора не разполагат с подобно време. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio83

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Много интересни неща, София промишлен дизайн ?
На мен лично чантите и предатора най ми харесаха :) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio83

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Искам да питам някой от щандовете реализирал ли си ги??? _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Прегледай форума и кандидатствай с неща които отговарят тематично на разделите, прецени къде се вписваш най-добре и кандидатствай. Селектирай десетина неща и ги пусни като директни линкове, така че изображението да се вижда.
Съжалявам, ама цъкането по галерии е много досадно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Прилича ми на леко надъхан дизайнер от Русенски университет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:25 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Прилича ми на леко надъхан дизайнер от Русенски университет. |
Леко "надъхания" дизайнер е точно от РУ :):):). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:26 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Прегледай форума и кандидатствай с неща които отговарят тематично на разделите, прецени къде се вписваш най-добре и кандидатствай. Селектирай десетина неща и ги пусни като директни линкове, така че изображението да се вижда.
Съжалявам, ама цъкането по галерии е много досадно... |
OK, ще си взема бележка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:31 pm Заглавие: |
|
|
kolio83 написа: | Искам да питам някой от щандовете реализирал ли си ги??? |
Той колегата долу ме определи малко крайно, но ми хареса сърказма. Точно от РУ съм ама чак пък надъхан, може би защото ми е малко формално, сухо и раздуто представянето. Иначе имам два стелажа, които са направени, но клиента не е съгласен да ги показвам. Все пак трябва да спазвам професионална етика, съжалявам няма как. Тях ги няма в галерията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Ето тук си пролича липсата на секция "индустриален и продуктов дизайн".
Има много хубави неща, поздрави! |
Е благодаря ти много, нямаше нужда :). Дано не досаждам много.....благодаря за приема. Да Ви кажа по-добре е от други форуми :):). На някои места направо ми изкълваха очите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Много се изписа, а картинки няма! Е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:40 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Добре изглеждат нещата, но не аз решавам това. Само го раздавай по-неформално, тук си говорим по-свободно :)
Не разбрах за коя секция кандидатстваш, ще е добре да покажеш тук 10-15 от нещата си, които ти смяташ за най-добри. Галерията ти е голяма и изисква доста ровене, а повечето хора не разполагат с подобно време. |
Първо се извинявам за досадното ми и тъпанарско представяне - тип МАЛКИ ОБЯВИ. Второ имам по-добро предложение за да не изляза, че съм като онези творци дето само те си харесват работите, нека хората извадят от галерията 10-15 неща и ги оценят. Трудно ми е да преценя кое става и не. Ще се постарая все пак да извадя някои неща, по за пред хората. Надявам се да имат време, все пак форумите са за разпускане не за работа :). Mfke jdud ie kdosld; |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 6:41 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Добре изглеждат нещата, но не аз решавам това. Само го раздавай по-неформално, тук си говорим по-свободно :)
Не разбрах за коя секция кандидатстваш, ще е добре да покажеш тук 10-15 от нещата си, които ти смяташ за най-добри. Галерията ти е голяма и изисква доста ровене, а повечето хора не разполагат с подобно време. |
Първо се извинявам за досадното ми и тъпанарско представяне - тип МАЛКИ ОБЯВИ. Второ имам по-добро предложение за да не изляза, че съм като онези творци дето само те си харесват работите, нека хората извадят от галерията 10-15 неща и ги оценят. Трудно ми е да преценя кое става и не. Ще се постарая все пак да извадя някои неща, по за пред хората. Надявам се да имат време, все пак форумите са за разпускане не за работа :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Едно голямо браво! Разгледах цялата галерия и повечето неща ми харесаха, още един път браво! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 8:54 pm Заглавие: |
|
|
pablo3 :/.... още работа тря
иначе идеята за "индустриален и продуктов дизайн". избщо нее лоша _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 10:04 pm Заглавие: |
|
|
zaheto написа: | Едно голямо браво! Разгледах цялата галерия и повечето неща ми харесаха, още един път браво! :) |
Благодаря за отзивите :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 10:07 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 написа: | pablo3 :/.... още работа тря
иначе идеята за "индустриален и продуктов дизайн". избщо нее лоша |
Не те разбрах точно........какво искаш да кажеш с това ":/.... още работа тря". Просто не мога да го схвана, извинявай просто не мога да ти разбера мисълта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Започва да става досадно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 11:09 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Започва да става досадно! |
По-спокойно бе човек, все още се опознавам с хората и те мен да мен да ме видят. Каквото си се нервирал. Ще извадя снимки, просто да си побъбря с колеги, да се опознаем, малко да се впиша. Просто някои хора влизат и гледат, ще извадя някои неща, не се коси :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|