Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне : Мацкии :))

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне : Мацкии :))

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
charmaleen

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 9:05 pm    Заглавие: Представяне : Мацкии :)) Отговорете с цитат

Здравейте и от мен, Жени се казвам :)) вчера си взех едно сладурско bamboo и първото ми творение с него е факт. Нямах търпение да го споделя.. общо взето много мацки рисувам затова и темата така =) Само да мине матурата утре и ще кача още неща , които съм правила на ръка и тези, които ще сътворя с таблетчето ..

Поздрави и вдъхновение на всички :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bio

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тва е по снимка нали?
много ми прилича на мадамата от Entourage
charmaleen

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 10:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мнем , чисто моя измишльотина е :)) На лист преди повече рисувах от снимки , така забелязваш кое къде е... като пробваш и с модел идва и - защо това е тук, онова там. Ще пускам на другите по- реалистични и мейкинги, готино си е и това да се види. Не можах да я намеря тази от Entourage,на която ти прилича постни някакъв линк.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 19, 2009 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

когато рисуваш само по снимки, сляпо прекопирваш тоновете и формата, но не знаеш колко много си личи, че под обвивката няма структура
защото в снимките от осветление, от оптика, от ретуш и от не знам си какво още се губи много, което прерисуващия после, ако не знае загубеното, на края в рисунката се вижда като негов дефект

в случая това лице е гумено с плоски очи и още по-гумен врат

художниците могат да продължат нататък

не казвам, че това е от снимка, по-скоро от практиката с много снимки ти липсва основата
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Май 19, 2009 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде да видим още работи, че засега съм твърдо 'НЕ'. Гледай следващите работи, които покажеш да са далеч от подхода на тази от първия ти пост. За момента просто няма какво да се коментира и обсъжда. Ако има какво да ти кажа, то е по отношение на композицията и е забележка за фигурата, чисто силуетно. Ужасно си отрязала врата. Къде е тялото? Когато се види подобен тип отношение към рисуването, рядко има спасение, но се надявам да ме опровергаеш със следващия си опит. Като мине матурата може би ще имаш повече време да направих нещо по стойностно. Също така, разгледай раздел 'графики' на форума и виж за какво става дума. Надявам се да се събуди чувството ти за себеоценка и следващия път нещата да са на по-добро ниво, ако ще да бъде и след някоя и друга година. Успех!

Ако пък търсиш приятели и константно положителни коментари, може да се пробваш: http://comicsbistro.net/forum/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nedamal4eva

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Май 19, 2009 7:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Predvaritelno se izvinqvam za latinicata!
Kato se vgledam vijdam che dvete i chasti na liceto..osobeno v detaila na ochite si lichi, sa absoliutno simetrichni. Vse edno si narisuvala ednata i chast i si q kopirala..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети