Graphilla.com :: Преглед на тема - Продавам EIZO 21.1' /S-PVA TFT/

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам EIZO 21.1' /S-PVA TFT/

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ffly

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 12, 2009 10:55 am    Заглавие: Продавам EIZO 21.1' /S-PVA TFT/ Отговорете с цитат

Продавам професйонален монитор "EIZO FlexScan S2111W" S-PVA TFT,21.1", 53 cm диагонал,1680 х 1050 @ 60 Hz.
Ъгли на видимост при контраст 5:1 178°/178°, при контраст 10:1 178°/178°,Яркост 450 cd/m2 max,панел с покритие за намаляване на отражението.Брой възпроизводими цветове на екрана
16.77 M от палет с 1.064 млрд., реален 8-битов LCD панел.Монитор с хардуерни цветови настройки.

Монитора е на 490 часа работа(има брояч),5 години гаранция или (30 000ч. на матрицата).
Отлично състояние.Цена 1200лв.Бял.
GSM:0878123255
joresik@abv.bg

спецификация:
http://www.shopping.bg/article.php?aid=2537
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 29, 2009 4:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам същия монитор вече 3 години и съм му навъртял 10 805 часа...needless to say съм много доволен и до този момент по-хубав не съм виждал. Успех с продажбата! В сравнение с Eizo, apple cinema бозите издъхват от всякъде.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети