Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Съб Юни 06, 2009 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се за Алианц ма последното им лого е точно все едно някой погледнат отгоре си го е преместил вляво.
А логата човечеството като стане още по-прекрасно развито и великолепно, колко по-прости ще да станат? Банките ще са с квадрати, петролните с елипси, колите с триъгълници?
А що се отнася до тоя... шашлик лого, за който първоначално ставаше въпрос, дали не ви дразни голяма част точно заради щото поради това че е на Лебедев?
Дали пък човека не дразни щото си вярва и успява и е популярен. А може и да е добър. Често някои хора дърпат прекалено напред/страни и нещата които правят остават неразбрани. Щото няма хора които да са дръпнали толкова че да ги разберат. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 4:52 am Заглавие: |
|
|
Ииибахти, три страници...
Лебедев не е популярен тук, положението с него е като с iPhone-а :)
Това лого или "лого" мисля щеше да дразни по-малко, ако не беше толкова ужасно типото, и ако не беше намазано с градиент и то.
Иначе формичките са ми симпатични някакси, малко приличат на полегнали бутилки за наргиле, а и в BW стоят интересно. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 7:25 am Заглавие: |
|
|
Нямам дразнения относно личноста на Лебедев. Дори Чермаеф и Гейсмар да се изтропат така, за мен си е пълно фиаско. И се радвам, че не съм на неговото ниво, за да го разбирам. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 7:56 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Извинявам се за Алианц ма последното им лого е точно все едно някой погледнат отгоре си го е преместил вляво. |
Примера с Алинц логото беше приложен не поради хубостта му, ами като тенденция на развитие на лого на средностатистическа компания с дългогодишна история. Примери бол. Това е един от тях. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 8:19 am Заглавие: |
|
|
Това е ясно. Просто всяка тенденция има начало и край. След това ще дойде друга. Надали има някой който си мисли че тенденцията с логата в момента ще се запази завинаги. Рано или късно ще започнат да си пробиват път лога които няма да ни се харесват. И винаги ще е под претекст че съответната фирма показва че е модерна и отговаря на тенденциите и предизвикателствата на новото време. Може да не стане скоро но е неизбежно според мен. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Това е ясно. Просто всяка тенденция има начало и край. След това ще дойде друга. Надали има някой който си мисли че тенденцията с логата в момента ще се запази завинаги. Рано или късно ще започнат да си пробиват път лога които няма да ни се харесват. И винаги ще е под претекст че съответната фирма показва че е модерна и отговаря на тенденциите и предизвикателствата на новото време. Може да не стане скоро но е неизбежно според мен. |
По-точно не мога да го кажа! _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 8:02 am Заглавие: Re: последни тенденции в лого дизайна |
|
|
pipi написа: | вярно е че са руснаци, и имат леки залитания към кича, но според мен това лого илюстрира някаква обща тенденция в лого дизайна за създаване на пълноцветни, градиентни и шантави че даже и извратени лога.
http://www.artlebedev.ru/everything/oversun/logo/ |
мен не ми харесва само окръжноста която минава през О`то много е ретро! :D
иначе ако ми дойде факс с такова лого хякъде из бланката ммм ще го пусна тук в ГРПХЛЛА за "всеки" :D :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 4:55 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Нямам дразнения относно личноста на Лебедев. Дори Чермаеф и Гейсмар да се изтропат така, за мен си е пълно фиаско. И се радвам, че не съм на неговото ниво, за да го разбирам. |
Ти па... аз не визирах теб. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|