Graphilla.com :: Преглед на тема - последни тенденции в лого дизайна

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

последни тенденции в лого дизайна
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Съб Юни 06, 2009 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за Алианц ма последното им лого е точно все едно някой погледнат отгоре си го е преместил вляво.
А логата човечеството като стане още по-прекрасно развито и великолепно, колко по-прости ще да станат? Банките ще са с квадрати, петролните с елипси, колите с триъгълници?

А що се отнася до тоя... шашлик лого, за който първоначално ставаше въпрос, дали не ви дразни голяма част точно заради щото поради това че е на Лебедев?
Дали пък човека не дразни щото си вярва и успява и е популярен. А може и да е добър. Често някои хора дърпат прекалено напред/страни и нещата които правят остават неразбрани. Щото няма хора които да са дръпнали толкова че да ги разберат.
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Нед Юни 07, 2009 4:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ииибахти, три страници...
Лебедев не е популярен тук, положението с него е като с iPhone-а :)
Това лого или "лого" мисля щеше да дразни по-малко, ако не беше толкова ужасно типото, и ако не беше намазано с градиент и то.
Иначе формичките са ми симпатични някакси, малко приличат на полегнали бутилки за наргиле, а и в BW стоят интересно.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Юни 07, 2009 7:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямам дразнения относно личноста на Лебедев. Дори Чермаеф и Гейсмар да се изтропат така, за мен си е пълно фиаско. И се радвам, че не съм на неговото ниво, за да го разбирам.
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Юни 07, 2009 7:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
Извинявам се за Алианц ма последното им лого е точно все едно някой погледнат отгоре си го е преместил вляво.

Примера с Алинц логото беше приложен не поради хубостта му, ами като тенденция на развитие на лого на средностатистическа компания с дългогодишна история. Примери бол. Това е един от тях.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Нед Юни 07, 2009 8:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е ясно. Просто всяка тенденция има начало и край. След това ще дойде друга. Надали има някой който си мисли че тенденцията с логата в момента ще се запази завинаги. Рано или късно ще започнат да си пробиват път лога които няма да ни се харесват. И винаги ще е под претекст че съответната фирма показва че е модерна и отговаря на тенденциите и предизвикателствата на новото време. Може да не стане скоро но е неизбежно според мен.
Rostislav

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Нед Юни 07, 2009 2:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
Това е ясно. Просто всяка тенденция има начало и край. След това ще дойде друга. Надали има някой който си мисли че тенденцията с логата в момента ще се запази завинаги. Рано или късно ще започнат да си пробиват път лога които няма да ни се харесват. И винаги ще е под претекст че съответната фирма показва че е модерна и отговаря на тенденциите и предизвикателствата на новото време. Може да не стане скоро но е неизбежно според мен.

По-точно не мога да го кажа!
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 08, 2009 8:02 am    Заглавие: Re: последни тенденции в лого дизайна Отговорете с цитат

pipi написа:
вярно е че са руснаци, и имат леки залитания към кича, но според мен това лого илюстрира някаква обща тенденция в лого дизайна за създаване на пълноцветни, градиентни и шантави че даже и извратени лога.

http://www.artlebedev.ru/everything/oversun/logo/

мен не ми харесва само окръжноста която минава през О`то много е ретро! :D

иначе ако ми дойде факс с такова лого хякъде из бланката ммм ще го пусна тук в ГРПХЛЛА за "всеки" :D :D
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пон Юни 08, 2009 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
Нямам дразнения относно личноста на Лебедев. Дори Чермаеф и Гейсмар да се изтропат така, за мен си е пълно фиаско. И се радвам, че не съм на неговото ниво, за да го разбирам.

Ти па... аз не визирах теб.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети