Graphilla.com :: Преглед на тема - * Sofia Design Week *

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

* Sofia Design Week *

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TIFF

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 12:49 pm    Заглавие: * Sofia Design Week * Отговорете с цитат

Next Identity Forum / 5–7 юни 2009

Next Identity Forum е тридневен панел от лекции, който събира на едно място представители на световния авангард в продуктовия, графичния, комуникационния и интерактивния дизайн.

В търсене на своята следваща идентичност България посреща 17 от най-изявените в своята област имена и за първи път се появява на световната карта на дизайна.

Пълен достъп до трите лекционни дни срещу
195 лева, при заплащане до 15.05.2009 и
292 лева при заплащане от 16.05.2009 до 02.06.2009

Достъп до един от трите лекционни дни срещу
98 лева, при заплащане до 15.05.2009 и
137 лева при заплащане от 16.05.2009 до 2.06.2009

Всички цени са с включен ДДС.

Живеем, консумираме и оцеляваме в агресивна и хаотична визуална среда.

Дори традициите, които страната е имала по време на дългата си културна изолация, днес са загубили своите качества и функция.
Време е за следваща идентичност, за интелигентен и социално-адекватен дизайн.

Първото издание на Sofia Design Week се случва с цел:

- да бъде импулс за промяна, базирана на съвременни социални процеси;
- да бъде мост между авангарда на световния дизайн и българската визуална култура;
- да направи видим процеса на работа на успешните и алтернативни дизайнерски практики;
- да се превърне в място за реално взаимодействие между български и световни дизайнери от графичния, продуктовия, комуникационния и интерактивния дизайн;
- да въвлече в креативен процес всеки, който е способен да бъде участник в реформирането на местната и Балканска визуална култура.

Sofia Design Week е платформа за задаване на въпроси и търсене на отговори около нашата следваща идентичност. Всеки, който обитава една визуална среда,
е в състояние и има отговорността да я поставя под съмнение и да предложи алтернативи.

Sofia Design Week обединява три различни формата: лекции, уъркшопи и експозиции.

Лектори: Ji Lee / US
Niessen & de Vries / NL
5.5 / FR
Dima Stefanova / NL
Frank Tjepkema / NL
Erik Kessels / NL
Young Designers +
Industry / NL
Henk Groenedyk / NL
Victor Malsy / DE
Chris Kabel / NL
Gerry Leonidas / GR/UK
Philippe Apeloig / FR
Lust / NL
Philipp Teufel &
Uwe Reinhardt / DE
Moniek Bucquoye / BE
Marti Guixe / SP
Ruedi Baur / CH

Контакти:
София 1000
Бул. Патриарх Евтимий 22, ет 3
Тел.: 02 988 1009
Факс: 02 986 5429
Емайл: info@sofiadesignweek.com
www.sofiadesignweek.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
icf

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Мар 21, 2009 2:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

wow! respect!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Апр 07, 2009 8:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Писах им едно писъмце дали ще ме допуснат с камерка ама не ме бръснат за слива =)
RG®

МнениеПуснато на: Сря Апр 08, 2009 3:51 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Как ща пуснат, бе, мама...

Ми нали трябва да има нещо в сайта на Капитал.

Па и Ре:Тв какво ще излъчва два месеца?!

:-)

Таз Варна много урбулешката я карате, ей!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Апр 08, 2009 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Па забравяме и си видеозаписваме... на таз напреднала моя възраст...
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Апр 08, 2009 10:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Само така! Респект и успех!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Юни 08, 2009 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

q кажете впечатления - как беше, имаше ли интересно :) и т.н. и т.н.?
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пон Юни 08, 2009 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джи Лий, Ерик Кеселс, Джери Леонидас, Марти Гиксе изнесоха чудесни лекции:) на Филип Апелоа не можах да присъствам, но и за него казаха добри думи. Като цяло доста добра организация предвид броя на лекторите и много изложбени места. Може би не трябваше да се стои на вс лекции през деня, както правеха повечето хора, защото в един момент ти става малко каша кой за какво е говорил. доволен за отделените 3 дни:)
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 09, 2009 8:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Беше супер като цяло, но много ме е яд, че пропуснах лекцията на Джий Лий.
Тряабва да намеря някой, дето го е слушал човека да разправи с 2-3 думи за какво иде реч :)

Наистина организацията беше много ок, единствено ме подразни това, че имаше някои разминаваия с програмата, заради което пропуснах и helvetica forever (но така или иначе ми е писнало да слушам за хелветика, честно) - решили хората да изместят обедната почивка, ама като са го казвали аз не съм бил в залата. Ама наложило се е, ще им го простим тоя път :)

Но дори без лекцията на Лий, първия ден ми се стори най-силен. Просто Tjep и Kesselskramer изкъртиха пейзажа. Не, че повечето не ги знаем наизуст, ама все пак :)

А на представянето на уъркшопа на Young Designers + Industry само аз ли гледах с WTF изражението?

А лентичката за ръката е фецка и мисля да си държа докато не се разпадне :D

Пък дайте някоя снимка. Количеството хора с дслр-и и китаци, които щракаха с вградените светкавички директно към лекторите предполага снимков материал за 30-на изложби :) Аз реших да не си причинявам носенето на фотоапарат на лекциите.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети