Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Wizard

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 10:49 am Заглавие: Лого за безплатен вестник |
|
|
Проект за лого на старозагорския безплатен вестник SZ Oko, на когото правя предпечата. Интересно ми е мнението ви. Работата е изцяло за удоволствие.
 _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 2:42 pm Заглавие: |
|
|
неможах да го разчета това око... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 2:58 pm Заглавие: |
|
|
u1*u .. око няма как да го прочетеш това _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 3:03 pm Заглавие: |
|
|
wow....! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Ти сериозно ли ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | wow....! |
manolchev написа: | Ти сериозно ли ? |
А сега превод, моля...? :)
zka написа: | u1*u .. око няма как да го прочетеш това |
Е, хайде сега... не е чак толкова нечетимо и със сигурност няма как да видиш латинско U в О-тата (всъщност зависи от количеството трева, на което си, де..) :)
Viktor M. написа: | неможах да го разчета това око... |
Вярно е, че не е "крещящо четимо", ама пък трябва ли всичко да е Helvetica Ultra-Mega-Bold...? :) То бива минималистична мода, ама писва от време на време :) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Мани ти тревата... зарежи го това. Не е добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AndonastY

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Може би просто трябва да кажете на човека какво не е наред, не е нужно да му преподавате уроци или да му видоизменяте логото. Разбирам, че дозата сараказъм е почти задължителна, но някак не ви отива! Извинете за морализма, ама.....
Колкото до логото-първото, което според мен трябва да направиш, е да го пуснеш значително по-малко. Обърни внимание на силно различните шрифтове, които си ползвал.....и ако идеята ти е била ОКО да е с някаква конкретна форма, погледни го пак и виж сам дали си стигнал до конретно решение! Ако това е последното ти виждане, то нека да видим как си стигнал до него и какви други варианти си опитал. Понякога гледайки нещата си в Нета, малко по-отстрани, сам разбираш какво би могло да се подобри и изчисти! Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AndonastY

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 8:04 pm Заглавие: |
|
|
А, това за тревата сега го видях.....ъ, недей по тоя начин....ще разсмееш само някой. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 8:07 pm Заглавие: |
|
|
Аз го чета 'олко' и то с голям зор... Кофти е! Честно да ти кажа всеки нормален съзидателен, упорит и 1%-во талантлив човек отбелязва някакъв напредък в работата си. За времето от първото ти появяване тук до сега аз такова не виждам. Съжалявам ама не е това твоето амплоа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 8:30 pm Заглавие: |
|
|
gluster написа: | Може би просто трябва да кажете на човека какво не е наред, не е нужно да му преподавате уроци или да му видоизменяте логото. Разбирам, че дозата сараказъм е почти задължителна, но някак не ви отива! Извинете за морализма, ама.....
|
Може би не си следил предните теми на Wizard-a. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 9:11 pm Заглавие: |
|
|
дали ще коригираш уку-то си е твоя работа, ама като ще оборваш мненията на другите с подобни аргументи по-добре не пускай въобще ;) мен нищо не ми пречи и само да си гледам и да си трая, ама не му е точно воайорството идеята на тоя форум ми се струва:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Споко - то който трябваше да удари градивна критика, я направи на лично съобщение. Останалите... то работата беше ясна, ние тях си ги знаем :) Сори, Велинов, извинявай, че занимавам всичките талантливи в тоя форум с моите си работи... но пък от друга страна един човек се измерва колко е велик по дозата великодушие, а не по изтъкването на собствената си значимост. Който се има за велик - нека не коментира, а да се самосъзерцава нарцистично. Тази тема, както и предишните ми, бяха за "не-великите" - тоест, хилядите като мен, които без да се бият у гърдите, си бачкат кротко и хич не им пука, че някой си титан на мисълта не ги бръсне за слива.
И още един път - благодаря за коментарите на ЛС. Ще им обърна внимание (за разлика от злобните такива - на тях вече съм им свикнал). _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Човека има над 500 реализирани лога. Толкова не са направили всички регистрирани в този форум, така че не му давайте акъл - той не иска това. Просто падайте възнак, когато пусне нещо негово. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 9:49 pm Заглавие: |
|
|
ами ползвай skype в такъв случай :) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 10:34 pm Заглавие: |
|
|
аз виждам... 0150 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 10, 2009 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Импулсен бизнес. Рекламиране на секс телефон под формата на безплатна медия... ;)
Уизърд - още веднъж показваш, че общо взето в темите ти няма смисъл да се поства и коментира. Явно за теб не е спряло само времето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 3:47 am Заглавие: |
|
|
Опитах се да извъртя опашките, но се загуби цялата идея на заигравката... Това беше другият вариант, който определено е по-четивен, само че стана малко по-...... ммм, навъсен? :)
@SIMPLI - Защо с всеки свой пост все повече убеждаваш околните, че псевдонимът ти е просто буквален превод на самокритиката ти към себе си? _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AndonastY

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 5:33 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | gluster написа: | Може би просто трябва да кажете на човека какво не е наред, не е нужно да му преподавате уроци или да му видоизменяте логото. Разбирам, че дозата сараказъм е почти задължителна, но някак не ви отива! Извинете за морализма, ама.....
|
Може би не си следил предните теми на Wizard-a. |
Току що поправих това.....млъквам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 5:53 am Заглавие: |
|
|
gluster написа: | Разбирам, че дозата сараказъм е почти задължителна, но някак не ви отива! Извинете за морализма, ама.....
|
Благодаря за подкрепата, но аз съм им свикнал на "величието" =) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|