Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 7:59 am Заглавие: |
|
|
Репликите къртят :))) Също много добре е станало Ицо Хазарта как си мърда главата според позицията на сайта - БРАВО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 8:46 am Заглавие: |
|
|
Ами тежко е ама мен ме кефи така както е.
Видеата са яки и са добре пипнати. Само едно предложение.
Гледам, че ползвате снимка, която заменяте с видеото, когато трябва. Това е в началото и края. Така и така видеата са ви с добро качество, защо не махнете снимката в началото и не ползвате направо първия кадър от видеото? Щото в началото е по-видимо разминаването и леко ме дразни.
Ако пък трябва задължително позата (да речем на Ицо) да е такава, не знам дали ще е по-добре, но мисля, че ще е така, ако тоя трансишън между снимката и видеото го замените с морфинг. Мисля си, че по-малко ще личи това разминаване.
Това само предложение. И така да остане - пак е добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 8:53 am Заглавие: |
|
|
дам, благо си е и според мен. на 1920 си стои перфекция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 10:29 am Заглавие: :-) |
|
|
И...
П. П.
Честита награда!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Каква е наградата? Я се похвалете? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 1:20 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Ами тежко е ама мен ме кефи така както е.
Видеата са яки и са добре пипнати. Само едно предложение... |
Саше, бяха си само видеа, даже не бяха стоп-нати ами си мърдаха, за да е по-живо... ОБАЧЕ в момента в който ги сложихме, CPU-то удари тавана и не поиска да мръдне. Сайтът и без това е тежичък от към процесор, така че решихме да заменим луп-а със снимка, така товари значително по-малко. Този морф. може да стане в Афтъра, ама за сега не правиме морф, а алфа трансишън от снимка към видео и това става във флаша, ако знаеш някаква фатка за морф във флаш, свиркай :) Иначе ако ни остане време ще ги морфнеме към статичния в Афтър и ще ги засечеме, мерси за линка(не можа ли нещо по-старо да намериш:P). ТНаправено по сегашния начин подскачането е неизбежно. Видеото или се слива добре със стоп кадъра в началото или в края... все някъде бяга малко. Ще видим нататък...
_sasho написа: | Каква е наградата? Я се похвалете? :)... |
Месна (за тебе)... В Албена взе Гранд При сайта... ама така или иначе не го пуснахме ние, а клиента. Не е лошо ние там си имаме годишна традиция, ама к'во да го коментираме. Ако вземе fwa(но все пак да бъдем реалисти:))), първо тук ще се похваля ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Еее, честито и от мен тогава! |
|
Върнете се в началото |