Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Юни 18, 2009 11:09 pm Заглавие: търся склад или мазе\таван под наем СПЕШНО! |
|
|
ами, до две седмици се изнасям от едни 120кв.м., за да отида на около 50кв.м.. и имам покъщина за около 120. съответно, трябва ми място, където да ги паркирам нещата за един неопределен период от време - докато си купя друго жилище. дотогава възнамерявам да плащам наем на мястото, където ще прибера вещите си... разполагате ли с такова място, и за какви пари?
grozen@abv.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Юни 18, 2009 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Значи аз не мога да предложа място, но съветът ми е за багажите да наемете гараж в някой блок, мисля че вървят 50-60 еur в някои квартали. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimarinski

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 10:26 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Значи аз не мога да предложа място, но съветът ми е за багажите да наемете гараж в някой блок, мисля че вървят 50-60 еur в някои квартали. |
По доре си търсете апартамент с просторна изба или гараж! Не всички гаражи са сигурни а и сигурно ще искате нещата ви да са наблизо:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 12:02 pm Заглавие: |
|
|
sumo, dimarinski - мерси за предложенията :) вече се оглеждам и за гараж, освен за мазе или таван :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|