Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Donkey
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 9:27 am Заглавие: Yep another Web ...;-) |
|
|
Haide hora, neka ima kvo da coment-vame;-)) Btw, izpitvam malka trudnost sys iziskvaneto za black background ..
variant 1.)
variant 2.)
Razchitam na kompetentnoto vi mnenie;-)!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 9:54 am Заглавие: |
|
|
Vij sega, kavoto i da napravish, nikoga nema da e tolkoz grozno, kolkoto plakata ma dadenoto meropriatie, tai che ne sa kahari...:)))
btw, razkarai teia omazanite neshta zad chovecite v gornata chast. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asterix

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 10:18 am Заглавие: |
|
|
Proekta mi dopada. Lesno se orentira chovek, a i e prijatno kato gama za okoto, taka che zabelejkite mogat da budat samo tehnicheski.
I az sum na mnenie che tezi lenti zad horata kato che li ne sa si na mjastoto. Ima zad horata njakakuv fon, no te pak sedjat kato izrjazani. Gubi se pochvata pod krakata im. Moje bi neshto ot roda na julto-oranjevoto, deto go ima v purvi variant nad navigaciata bi bilo po-podhodjashto. Experementirai. to samo shte si pokaje.
Znameto dolu mi sedi mnogo razmazano, ama tova se nadjavam da e ot kompresiata.
Vtoria variant mi dopada poveche, zaradi po-izchistenite formi pri navigaciata. V purvia variant dugite mi idvat malko v poveche.
Pod "Bulgare" ima neshto s malki bukvi. mnogo trudno se chete, osobenno tova, v chervenoto. Nego izobshto ne moga da go procheta.
Ami tova ot men. Uspeh s klientite! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 1:55 pm Заглавие: |
|
|
mmm biva..haresva..
imam edna zabelejka (+ tazi na Axterix..za nadpisa pod Bulgare)
stava vupros za strelkite..nesto ne gi vruzvam s kakvoto i da bilo..probvaj podoben element kato "6apkata" samo 4e v umalen variant
ina4e .. extra e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2003 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Само един въпрос - какво се случва с тия "фльонги", дето сега не завършват до края на дизайна? А при по-голяма резолюция? Как се развива сайта надясно например? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donkey
|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 6:35 pm Заглавие: |
|
|
d-phrag написа: | Само един въпрос - какво се случва с тия "фльонги", дето сега не завършват до края на дизайна? А при по-голяма резолюция? Как се развива сайта надясно например? |
d-phrag fliongite sa v povechko, dorabotvam vtoria variant-)) napravil sym dosta promeni i mislia che polojitelni. kato go prikliucha shte postna za mnenia...
Otnosno razmazania fon zad artistite ne moga da napravia nishto, tva beshe edno ot usloviata v zadanieto, iavno sledvat dizaina ot neshto drugo, plakat, diplianki i drugi neshta, taka si go iskat, ;-)) Dori mi izpratiha *.psd na kolaja, da budel sushtia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 6:56 pm Заглавие: |
|
|
wapros.kat go widis twa sese po4uwstwas li bulgarin.az ne.
black bgrto usira ma pri napun i podgotowka si4ko staa.
btw.teia temi sa nai trudni za web adaptacia.i ne winagi staat uspesni ma si dluzen da probwas./ot opit go kazwam/pa kwo stane
ref. skanni nekoi haarakterni za bg folkor nesta. nosii , shewici i drugi detaili i gi wpishi w ideiata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|