Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kolio_b
|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 5:59 pm Заглавие: 'Е*ете си **чката лелина!!' |
|
|
не се сетих за друго заглавие.. проекта е за вила на Стоичков :)
дано ви хареса.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Някои неща са станали приятно, други никак не са добре. Като пример за първото бих дал масичката пред меката мебел от първата картинка, малката масичка между двете кресла от втората и голямата маса в трапезарията. Като пример за второто бих дал стената зад камината, кравешката кожа на пода, килима, дъските на "паркета", столовете в трапезарията (седалките са им широки почти колкото масата).
Като цяло си седи "3д", което на мене никога не ми е харесвало особено, но понеже това мнооого зависи от бюджет, изисквания, желания и т.н. - няма да го казвам като минус...
п.с. незнам дали картините на стената са по някакъв проект, или просто си импровизирал самостоятелно, но размесването на стилове на рамки, съдържание, форми, рядко става успешно - не е успешно и в този случай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Abe, tvurde mnogo knigi (che i tejki ) ima po lavitzite na tretia pic - tova ne moje da vila na Stoichkov :) _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 9:50 pm Заглавие: |
|
|
N1:Много е светла.Всички са преосветлени се едно светлината минава през дограмата и дупките на тавана.Текстурата на стената е огромна.Цветята миришат на 2D.Камината малко лети а мебелите са в пода.Може така да го е искал човека..
N2:Кожата е двуизмерно щавена.КАртините не са за там! Отново огромни текстури.
N3:Кофти столове.Можеше и без светлините на стената.Тури по светъл паркет _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 11:47 am Заглавие: |
|
|
Абе да ти кажа.... и от към оформление и от към рендер положението е много трагично! Брутално просто... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 12:45 pm Заглавие: |
|
|
кхх яко! ОК оформлението не го мисля аз (друг въпрос е дали бих се представил по-добре :) ,
за всичко останало ще гледам да го оправя другия път..
Иначе сякви съвети относно осветление са добре дошли |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 2:01 pm Заглавие: |
|
|
мен заглавието повече ме кефи от 3д-то :)
евалата ! _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Юли 19, 2009 1:43 pm Заглавие: |
|
|
no offense !
Ужасно СОЦ излъчване има цялата визия... ( не коментриам 3дто и рендерите ) .... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|