Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне: Ники Коев, уеб дизайн

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне: Ники Коев, уеб дизайн
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fader

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 30, 2009 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sami написа:
Много е тъпо да предлагаш услугата Дизайн, срещу заплащане, ползвайки безплатнен чужд дизайн. Поне си направи своя тема. И се индексира добре заради уърдпреса и хората, дет са го писали. Айде стига безплатна реклама, а! Тука и вечерята се плаща, да знаеш. Щото хората тук с години се учат и усъвършенстват. И аз съм чела за СЕО. И даже мога да ти цитирам кое правило прилагаш в момента. Ма не си уцелил мястото. Чао!

Този тип сайт тр. да е подреден, лесен за ползване иуслугите да са ясно дефинирани. Другото е портфолио.
Sami

МнениеПуснато на: Чет Юли 30, 2009 11:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Този тип сайт тр. да е подреден, лесен за ползване иуслугите да са ясно дефинирани. Другото е портфолио.

А такъв явно сам не можеш да направиш.
fader

МнениеПуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tози съм го правил аз http://www.edynamo.com плюй него. Темата с Wordpress-a се изтърка. Беше грешка, че я пуснах и ти ми го показа достатъчно добре. [/url]
dalibg

МнениеПуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

малко дребни работи
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Morty

МнениеПуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

fader написа:
Morty написа:
"Да сравняваме уеб дизайна с графичния дизайн е все едно да сравняваме киното с фотографията"

:)))))))))))))))))) мда, освен, че и двете съдържат думата ДИЗАЙН, нямат абсолютно, ама АБСОЛЮТНО нищо общо ... все едно да сравняваш 2Д с 3Д анимация, нали?

:-) 10x

явно не усети тънкия сарказъм :)
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Юли 31, 2009 11:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ти е бил тънък сърказма Морти... :)))
По вебовете има още много копане. Копи-пейста поражда кисел вкус в устата и е силно непрепоръчителен за едно добро представяне. Тук повече се разглежда графичния дизайн на един сайт отколкото кода, така, че в това направление се налага да се поработи още.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Пет Юли 31, 2009 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

уф...
fader

МнениеПуснато на: Пет Юли 31, 2009 12:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички. Приятна работа.
Sabev

МнениеПуснато на: Съб Авг 01, 2009 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо лично, но Фамилията ти ми говори доста неща за теб, твойте умения и характер. Незнам 8-9 год как може да научиш толкова за уеб дизайна. Крайно малко според мен(да упомена, че това е лично мнение и неискам да те засягам). Вади си парите щом за теб са всичко, но във форум в които хората показват най-доброто от себе си нямат място про-мениджърски глупости има място за "клишетата" стил, ползваемост, адекватност на елементите и сички други глупости, които хората тук се опитват да направят в един дизайн, а не да оптимизират Максимално за търсачки. Аз лично се занимав от 1 год и 3 месеца "професионално" с Уеб дизайн и да ти кажа не се мисля за "професионалист", а ти за тия 9 год. дето си седиш на едно място и тъпчеш и четеш стари публикаций още по-малко можеш да говориш за професионализъм, да неговорим, че твойте сайтове ме накараха да погледна само хедъра, контента и дали има футър. Якоб Нилсен в момента не е най-добрия пример за уеб.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети