Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fader
|
Пуснато на: Чет Юли 30, 2009 11:16 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Много е тъпо да предлагаш услугата Дизайн, срещу заплащане, ползвайки безплатнен чужд дизайн. Поне си направи своя тема. И се индексира добре заради уърдпреса и хората, дет са го писали. Айде стига безплатна реклама, а! Тука и вечерята се плаща, да знаеш. Щото хората тук с години се учат и усъвършенстват. И аз съм чела за СЕО. И даже мога да ти цитирам кое правило прилагаш в момента. Ма не си уцелил мястото. Чао! |
Този тип сайт тр. да е подреден, лесен за ползване иуслугите да са ясно дефинирани. Другото е портфолио. _________________ Няма безплатен обяд, но има безплатна вечеря :-)) http://sofia.zavedenia.com/game/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Чет Юли 30, 2009 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Този тип сайт тр. да е подреден, лесен за ползване иуслугите да са ясно дефинирани. Другото е портфолио. |
А такъв явно сам не можеш да направиш. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fader
|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:15 am Заглавие: |
|
|
Tози съм го правил аз http://www.edynamo.com плюй него. Темата с Wordpress-a се изтърка. Беше грешка, че я пуснах и ти ми го показа достатъчно добре. [/url] _________________ Няма безплатен обяд, но има безплатна вечеря :-)) http://sofia.zavedenia.com/game/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:28 am Заглавие: |
|
|
малко дребни работи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 10:33 am Заглавие: |
|
|
fader написа: | Morty написа: | "Да сравняваме уеб дизайна с графичния дизайн е все едно да сравняваме киното с фотографията"
:)))))))))))))))))) мда, освен, че и двете съдържат думата ДИЗАЙН, нямат абсолютно, ама АБСОЛЮТНО нищо общо ... все едно да сравняваш 2Д с 3Д анимация, нали? |
:-) 10x |
явно не усети тънкия сарказъм :) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 11:04 am Заглавие: |
|
|
Много ти е бил тънък сърказма Морти... :)))
По вебовете има още много копане. Копи-пейста поражда кисел вкус в устата и е силно непрепоръчителен за едно добро представяне. Тук повече се разглежда графичния дизайн на един сайт отколкото кода, така, че в това направление се налага да се поработи още. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fader
|
Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички. Приятна работа. _________________ Няма безплатен обяд, но има безплатна вечеря :-)) http://sofia.zavedenia.com/game/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Съб Авг 01, 2009 2:45 pm Заглавие: |
|
|
Нищо лично, но Фамилията ти ми говори доста неща за теб, твойте умения и характер. Незнам 8-9 год как може да научиш толкова за уеб дизайна. Крайно малко според мен(да упомена, че това е лично мнение и неискам да те засягам). Вади си парите щом за теб са всичко, но във форум в които хората показват най-доброто от себе си нямат място про-мениджърски глупости има място за "клишетата" стил, ползваемост, адекватност на елементите и сички други глупости, които хората тук се опитват да направят в един дизайн, а не да оптимизират Максимално за търсачки. Аз лично се занимав от 1 год и 3 месеца "професионално" с Уеб дизайн и да ти кажа не се мисля за "професионалист", а ти за тия 9 год. дето си седиш на едно място и тъпчеш и четеш стари публикаций още по-малко можеш да говориш за професионализъм, да неговорим, че твойте сайтове ме накараха да погледна само хедъра, контента и дали има футър. Якоб Нилсен в момента не е най-добрия пример за уеб. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|