Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
eXtremely.bOy
|
Пуснато на: Нед Авг 02, 2009 1:26 am Заглавие: Представям ви портфолио дизайн.. |
|
|
Мисля да го пипна още малко не знам в тозй раздел изобщо във форума тук ще получа ли критики и мнения :) Ето го:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eXtremely.bOy
|
Пуснато на: Нед Авг 02, 2009 1:30 am Заглавие: |
|
|
Объркал сам линка :(
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Нед Авг 02, 2009 7:46 am Заглавие: |
|
|
Нищо не се вижда, поне при мен! Нито на едната, нито на другата ти тема. Оправи линковете първо и после някой от спецовете може и да погледне нещата. Успех! _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
выигpавшему достается смеpть! ...вам очень
повезло, что вы пpоигpали. Пpоигpывайте
всегда - таков мой совет..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eXtremely.bOy
|
Пуснато на: Нед Авг 02, 2009 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Kristina Iovcheva написа: | Нищо не се вижда, поне при мен! Нито на едната, нито на другата ти тема. Оправи линковете първо и после някой от спецовете може и да погледне нещата. Успех! |
Съжелявам много вече се вижда на втория ми пост :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Авг 03, 2009 1:00 am Заглавие: |
|
|
Пускай си нещата в една тема. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Пон Авг 03, 2009 10:29 am Заглавие: |
|
|
Здравей,
Аз несъм фактор тук, но ти препоръчвам преди да се представиш да разгледаш уеб дизайн секцията и когато решиш, че имаш наистина стойностни неща, тогава да се представиш. Засега мисля, че си на моето ниво при първото ми представяне, ако очакваш веднага да бъдеш приет успех, но човек преди всичко трябва да има търпение и стимул за развитие, ако очакваш някои постоянно да ти дава съвети какво не ти е наред в дизайните ти ще изградиш неволно, една система в главата си за сравнително "сносен дизайн" без кой знае какви грешки в него и ще минава по "тънката линия" и ще спреш да се развиваш гледай в templatemonster и се опитвай да копираш дизайни да научиш кой ефект за къде би бил добър, след време да се опиташ да направиш някакъв ефект, които би бил иновативен. Друго място за инспириране е bestwebgallery гледай там как хората разполагат елементите на какво наблягат при определен "контент" на сайта и какви картинки използват за да пресъздадът определен дизайн, като "успешен"и в същото време, иновативен и информативен.
Други места които бих ти препоръчал са: devianart, ajaxrain(за да можеш да използваш нестандартни и хубави решения без после някои да се чуди как да ги сглоби), sxc(безплатни снимки) и можеш да си намериш някъде в нета информация за "юсабилити"(едно от най-важните неща в уеб дизайна, ако не и най-важното). Препоръчвам ти още да не започваш със "Сео оптимизация" това е голяма грешка за старт в уеб-а по-добре си изгради стил на работа и тогава започни със тези неща. Като всеки 15-17 годишен те влече даимаш сайт, който да бъде много посещаван препоръчвам ти засега да си го избиеш от главата. Лично мнение, ако искаш го приеми или не :) вещите лица ще си кажат думата :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Авг 03, 2009 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Sabev написа: | Здравей,
...гледай в templatemonster и се опитвай да копираш дизайни да научиш кой ефект за къде би бил добър, след време да се опиташ да направиш някакъв ефект, които би бил иновативен. Друго място за инспириране е bestwebgallery ... |
Аз разбирам какво имаш предвид, но не давайте такива съвет на начинаещи - рядко ги разбират правлилно.
Безмислено е тук да се коментира подобно нещо. Младежът в момента учи фотошоп. Остава мистерия защо всички 15 годишни като се научат да правяг градиент и си правят "портфолио". Не поощрявам подобно самочувствие. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Авг 03, 2009 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Абе нека се занимават децата. Всеки почва отнякъде. Пък и самочувствието всеки го е имал на този етап :) Докато натрупа 9 години опит в уеб дизайна му остават... 9 години. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eXtremely.bOy
|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 12:02 pm Заглавие: |
|
|
Аз постнах само някакви тъпи дизайни все нищо завършено или направено като хората.. не трябваше следващия път когато ще постна нещо ще е нещо довършено поне, но мерси за съветите от каде да гледам се уча и т.н. на мене проблема ми е, че просто нямам идеи каквото и да почна да правя нямам идея как да го направя... :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Айде, научихте децата как се раждат идеите. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2009 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Айде, научихте децата как се раждат идеите. |
Виновен :S |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eXtremely.bOy
|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 4:14 am Заглавие: |
|
|
Е то последното ми портфолио което стана много просто.. е http://ne7work.sytes.net..
Е за какво да си виновен??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 9:00 am Заглавие: |
|
|
Чака те още много работа! Почакай няколко години... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eXtremely.bOy
|
Пуснато на: Съб Авг 08, 2009 9:26 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Чака те още много работа! Почакай няколко години... :) |
Ем добре обаче аз не сам само дизайнер а дизайните ми не стават.. щото не сам се занимавал достатъчно ;) Ама може и да е по-малко от няколко години ще видим като постна следващия път нещо ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|