Graphilla.com :: Преглед на тема - Представям ви портфолио дизайн..

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представям ви портфолио дизайн..

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
eXtremely.bOy

МнениеПуснато на: Нед Авг 02, 2009 1:26 am    Заглавие: Представям ви портфолио дизайн.. Отговорете с цитат

Мисля да го пипна още малко не знам в тозй раздел изобщо във форума тук ще получа ли критики и мнения :) Ето го:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
eXtremely.bOy

МнениеПуснато на: Нед Авг 02, 2009 1:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Объркал сам линка :(
Върнете се в началото
Kristina Iovcheva

МнениеПуснато на: Нед Авг 02, 2009 7:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо не се вижда, поне при мен! Нито на едната, нито на другата ти тема. Оправи линковете първо и после някой от спецовете може и да погледне нещата. Успех!
всегда - таков мой совет..."
Върнете се в началото
eXtremely.bOy

МнениеПуснато на: Нед Авг 02, 2009 7:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kristina Iovcheva написа:
Нищо не се вижда, поне при мен! Нито на едната, нито на другата ти тема. Оправи линковете първо и после някой от спецовете може и да погледне нещата. Успех!

Съжелявам много вече се вижда на втория ми пост :)
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Авг 03, 2009 1:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пускай си нещата в една тема.
Sabev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Авг 03, 2009 10:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей,
Аз несъм фактор тук, но ти препоръчвам преди да се представиш да разгледаш уеб дизайн секцията и когато решиш, че имаш наистина стойностни неща, тогава да се представиш. Засега мисля, че си на моето ниво при първото ми представяне, ако очакваш веднага да бъдеш приет успех, но човек преди всичко трябва да има търпение и стимул за развитие, ако очакваш някои постоянно да ти дава съвети какво не ти е наред в дизайните ти ще изградиш неволно, една система в главата си за сравнително "сносен дизайн" без кой знае какви грешки в него и ще минава по "тънката линия" и ще спреш да се развиваш гледай в templatemonster и се опитвай да копираш дизайни да научиш кой ефект за къде би бил добър, след време да се опиташ да направиш някакъв ефект, които би бил иновативен. Друго място за инспириране е bestwebgallery гледай там как хората разполагат елементите на какво наблягат при определен "контент" на сайта и какви картинки използват за да пресъздадът определен дизайн, като "успешен"и в същото време, иновативен и информативен.
Други места които бих ти препоръчал са: devianart, ajaxrain(за да можеш да използваш нестандартни и хубави решения без после някои да се чуди как да ги сглоби), sxc(безплатни снимки) и можеш да си намериш някъде в нета информация за "юсабилити"(едно от най-важните неща в уеб дизайна, ако не и най-важното). Препоръчвам ти още да не започваш със "Сео оптимизация" това е голяма грешка за старт в уеб-а по-добре си изгради стил на работа и тогава започни със тези неща. Като всеки 15-17 годишен те влече даимаш сайт, който да бъде много посещаван препоръчвам ти засега да си го избиеш от главата. Лично мнение, ако искаш го приеми или не :) вещите лица ще си кажат думата :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Пон Авг 03, 2009 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sabev написа:
Здравей,
...гледай в templatemonster и се опитвай да копираш дизайни да научиш кой ефект за къде би бил добър, след време да се опиташ да направиш някакъв ефект, които би бил иновативен. Друго място за инспириране е bestwebgallery ...

Аз разбирам какво имаш предвид, но не давайте такива съвет на начинаещи - рядко ги разбират правлилно.
Безмислено е тук да се коментира подобно нещо. Младежът в момента учи фотошоп. Остава мистерия защо всички 15 годишни като се научат да правяг градиент и си правят "портфолио". Не поощрявам подобно самочувствие.
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пон Авг 03, 2009 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе нека се занимават децата. Всеки почва отнякъде. Пък и самочувствието всеки го е имал на този етап :) Докато натрупа 9 години опит в уеб дизайна му остават... 9 години. :)
Върнете се в началото
eXtremely.bOy

МнениеПуснато на: Пет Авг 07, 2009 12:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз постнах само някакви тъпи дизайни все нищо завършено или направено като хората.. не трябваше следващия път когато ще постна нещо ще е нещо довършено поне, но мерси за съветите от каде да гледам се уча и т.н. на мене проблема ми е, че просто нямам идеи каквото и да почна да правя нямам идея как да го направя... :(
Върнете се в началото
Sami

МнениеПуснато на: Пет Авг 07, 2009 1:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде, научихте децата как се раждат идеите.
Sabev

МнениеПуснато на: Пет Авг 07, 2009 8:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sami написа:
Айде, научихте децата как се раждат идеите.

Виновен :S
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
eXtremely.bOy

МнениеПуснато на: Съб Авг 08, 2009 4:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Е то последното ми портфолио което стана много просто.. е http://ne7work.sytes.net..
Е за какво да си виновен???
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Авг 08, 2009 9:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Чака те още много работа! Почакай няколко години... :)
Върнете се в началото
eXtremely.bOy

МнениеПуснато на: Съб Авг 08, 2009 9:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
Чака те още много работа! Почакай няколко години... :)

Ем добре обаче аз не сам само дизайнер а дизайните ми не стават.. щото не сам се занимавал достатъчно ;) Ама може и да е по-малко от няколко години ще видим като постна следващия път нещо ;)
Върнете се в началото
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Пон Авг 10, 2009 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16735

гледаш и се учиш, всички сме почнали от нула някога

http://www.shop.pipilota.com

http://www.behance.net/pipillotte

https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts

http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети