Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bat Konnan
|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Много впечатляващо.Мен не ме интересува толкоз много връткането на сцената и другите IPR лиготии колкото скороста и тя е по важна.Ще бъде супер ако вместо към реалтайм аспекта на нещата насочите рендера към GPU офлайн рендеринг демек рендвне на анимация с помоща на GPU ,щото всички други девелопври на рендери като гледам се интересуват главно да ползват GPU-то за IPR.Мисля че OpenCL e добра насока за в бъдеще.Да попитам колко е по бърз реално от CPU рендера. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 3:45 pm Заглавие: |
|
|
не си прав. повечето работят в посока истински рендър. пореди ред причини се показват интерактив нещата с приоритет _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bat Konnan
|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Ще се радвам да не съм прав и вместо да чакам 2 дена за 10 секунди анимация догодина да са само 2 часа с някой нов уоркстейшън с две видео карти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Крайтек да не ви пратят "мутри" :))))) Депресирате и риъл-тайм и нормалното рендер комюнити дагоеба ;))
Су Ю*! За нанесени морално-ЦНСални щети.
____
* I'll sue you _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Авг 10, 2009 6:47 pm Заглавие: |
|
|
bat Konnan написа: | Ще се радвам да не съм прав и вместо да чакам 2 дена за 10 секунди анимация догодина да са само 2 часа с някой нов уоркстейшън с две видео карти. |
за по $39 всяка ? :–) _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|