Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ARGO

|
Пуснато на: Нед Авг 16, 2009 6:52 pm Заглавие: Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компю |
|
|
Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Уебсайтът на адрес www.graphilla.com съдържа елементи от сайта tinkov.info, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие.
-------------------------------------------------------------------------------------
Отдавна не бях влизал тук, ето какво ми изписа още на 2рата страница !?! _________________ Photography | Advertising | Webdesign |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Авг 16, 2009 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Чакай да позная?
Параноичен ФФ? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 10:16 am Заглавие: |
|
|
аз съм с хром-а и пак така... от няколко месеца _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ARGO

|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 10:28 am Заглавие: |
|
|
Или автора трябва да си почисти сайта от инжектирания iframe от или graphilla трябва да махне линковете към другия сайт, иначе Google ще го индексира като опасен заедно с graphilla _________________ Photography | Advertising | Webdesign |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 12:36 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | аз съм с хром-а и пак така... от няколко месеца |
Ми ту. забелязах, че на някои хора аватарите се хостват в култ бг и ги блоква _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 10:16 pm Заглавие: |
|
|
Голяма драма има със секюритито тъдява _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|