Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 2:01 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | VirenEngel написа: | то и тебе не те примам сериозно ама поне ти обръщам внимание ... |
Знам, аз за тва се чувствам като превилигирован и изобщо се осмелявам да пиша. :) |
поне оправдаваш очакванията _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 2:21 pm Заглавие: |
|
|
хич не исках да се обаждам, ама ... добре, че пуска човека, има много какво да се научи ... а, и да, "токсично" уникално и пипнато е. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Не, ве, бро. Въпроса ми беше изключително добронамерен. Просто се учудих, защото постваш, а явно не искаш критика. И това ме учуди.
Според мен колкото повече хора се изкажат, толкова повече неща могат да се извлекат. Че то това си е безплатно проучване един вид. Даже някой път в напълно лаишки изказвания има хляб мисля аз.
То бездруго пишем 10 калпака на кръст тука и то обикновено 90% от писанията не са по темата.
Иначе ясно, работите ти са яки. Искрено ти желая да правиш и по-добри неща както и на останалите колеги тука. Щото тука си ги мерим някакво куцо такова ама навънка хората си бачкат както трябва и по чуждите форуми има качество без да стават патаклами.
Пък тука стават :) Не знам защо така се получава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Епа кво стана тука :)) незнам!
DR2 никаф темплейт арт, напротив даже!
VirenEngel написа: | ако визираш че - "правиме уеб портали каквито другите не могат"
Да - това е което можем :)
обикновенно такива сайтове правиме ...
не разбрах само - спа ма медик токсик ? |
да точно така! обобщение беше не много добро!
Аз нямах нищо лошо в предвид с коментара си ти знаеш :) Па и айде да живне малко тоя раздел то без патаклами няма как! па и интерес генерираме ;)
По-конкретно : като цяло цветовата гама ми тежи леко и на места бялото се събира доста,контраста ми идва прекалено и детаила къса.
Отзаде Patchworka щеше да е тарикатски ако беше облосайтовиден :)
Иначе съм най-големия фен! Ама стига с тия лога че срамота! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 3:43 pm Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: | ... дъските от парната кабина са удачна текстура и атмосфера ... това за цветовете които трябва да са.... |
Хабер си нямаш какво съм имал предвид
определено дъските като текстура не са част и идеята
За SPA трябва атмосфера
Ако е сайт за препарати за почистване на SPA центрове и подобни облепени със синя мозайка ОК но не и сайта за SPA процедури
Естественно аз не съм наясно така че :)) .... _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 3:44 pm Заглавие: |
|
|
За разлика от доста негативни изказвания аз съм реалист...
Това което виждам в тоя сайт е адски многото и добре свършена работа... Свеж графичен дизайн и пр.. Има неща които ако бях аз правил дизайна нямаше да са точно така но все пак това си е част от идентичноста на дизайнера...
А пак кавам в това да се налага подобен стил има нещо хубаво.. И ако всеки тука който пише достигне това ниво че да може да си позволи да налага собствен тейдмарк в уеб дизайна нещата в бг уеб пространството щаха да са доста различни.
Айде аз ще си продължавам да воайорстам и следя кво става по форума...
Успех на всички колеги! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 7:15 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | VirenEngel написа: | ... дъските от парната кабина са удачна текстура и атмосфера ... това за цветовете които трябва да са.... |
Хабер си нямаш какво съм имал предвид
определено дъските като текстура не са част и идеята
За SPA трябва атмосфера
Ако е сайт за препарати за почистване на SPA центрове и подобни облепени със синя мозайка ОК но не и сайта за SPA процедури
Естественно аз не съм наясно така че :)) .... |
ама аз не мога да уцеля конкретно ТВОЯТА представа за спа бе петьо? ти въпреки че си чест посетител в замъка хранков и неговия спа център знам че имаш точното виждане ...
аз гледам от това какво се е правило ... какво аз съм прокарвал като идеи в тази насока навремето и реализирал ... какво правят и сега ...
цялостната идея за спа и уелнес никога не може да бъде уцелена защото тя е - лечение чрез вода !? да сложа две яки мед сестри мокри под водопада ли ? ми точно това е атмосферата която се яде точно в момента ... тва че нечие дизайнерско въображение си представя тъмна замъглена от парата стая с много красиви робини примерно си е негов проблем ...
пипи е написала нещо вярно - плочките всъщност не са толкова спа ... но в БГ на какъвто език е сайта - те СА ... и нямам намерение да не ги използвам като средство само защото някому не му било "баш таканка ръиш ли".
мучо също му написах че е прав - но иконите са купени и сложени - по ред причини мноооого отдавна НЕ се занимавам с икони ... тва е такава дива хамалогия която ама нито един клиент за 11 години не си плати или оцени ... затова му ги отчитам като фактура в проекта заедно с мястото откъдето са закупени и край ... сладки ли са - ДА - 90% жени посещаемост - харесват ли ги - ДА ...
лого - реално НЯМА - няма и да има ... атомосфера има - ДА
различен ли е от БГ нета - много ДА ...
но знам че да си злобар без да си направил ама един сайт който да "е нещо" е по-лесно ... и особенно махленски майстори да ми пишат за стилове и еднотипност - е добре дошло за мен и отрицателния PR който трупам _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Определено има едно вярно мнение и то е твоето
Успех _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 8:32 pm Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: | мноооого отдавна НЕ се занимавам с икони ... тва е такава дива хамалогия която ама нито един клиент за 11 години не си плати или оцени ... |
ей за тва си много прав деба и аз наскоро вече тотално се убедих ... и като си помисля само, че в Русия например (шото наскоро и за тва пищехме) има хора, които само с тва се занимаат и си вадят хляба и че бюджета само за иконки е кат за един сайт и за кво говорим :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 9:47 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | Определено има едно вярно мнение и то е твоето
Успех |
не се цупи де ... няма да се смея много в павел баня
...
и ми пише за "можене"
:) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 10:13 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | VirenEngel написа: | мноооого отдавна НЕ се занимавам с икони ... тва е такава дива хамалогия която ама нито един клиент за 11 години не си плати или оцени ... |
ей за тва си много прав деба и аз наскоро вече тотално се убедих ... и като си помисля само, че в Русия например (шото наскоро и за тва пищехме) има хора, които само с тва се занимаат и си вадят хляба и че бюджета само за иконки е кат за един сайт и за кво говорим :) |
знам те че се заиграваш много качествено в тази насока но за мен е буквално - изгубено време.
иначе дано не ставаме като в Русия. там много неща са сбъркани. _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 11:44 pm Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: | иначе дано не ставаме като в Русия. там много неща са сбъркани. |
а то пък щото тук са ноо уред :) ... но да не се отплесвам ептен в офтопик _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:18 am Заглавие: |
|
|
Не ти пожелавам да ходиш в Павел Баня :)) по добре да си здрав там е за болни хора
и няма да е смешно
Само който може да прави сайтове ли има мнение ? _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:47 am Заглавие: |
|
|
Както вече казах сайта ме кефи супер много (все пак аз никога немога да направя толкова хубав :) ), и като цяло Токсик Медия-та. Мисля че като стил сте уникални и единствени, други като вас не съм виждал особенно в БГ *Thumb up*. Разгледах обстойно целия сайт - Кеф. Единственото нещо което не ме изкефи е ето това (говоря за векторията отзад нещо не ми се връзва):
Успех! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:30 pm Заглавие: |
|
|
zaheto написа: | Както вече казах сайта ме кефи супер много (все пак аз никога немога да направя толкова хубав :) ), и като цяло Токсик Медия-та. Мисля че като стил сте уникални и единствени, други като вас не съм виждал особенно в БГ *Thumb up*.... |
WOW!. Честно... пророних една сълза докато го четох това. Този коментар заслужава да спечели наградата на GRAPHILLA за най-добро обяснение в любов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:35 pm Заглавие: |
|
|
много злоба
поне да беше спортна :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Ааа.. луд ли си, просто ви се радвам :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:59 pm Заглавие: |
|
|
отивам за пуканки то се видя... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 2:02 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | Ааа.. луд ли си, просто ви се радвам :) |
добре де, защо просто не покажеш нещо твое, което да ги тръшне в земята и да се приключи? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|