Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Manchev

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 11:16 pm Заглавие: Мешан Фешън |
|
|
Малко снимки от последните ми опити, главно fashion. Първото са два кадъра от тест, а второто си е нещо като editorial на тема Trash Couture, стайлингът е на Sofia from Sofia.
Благодаря за вниманието :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:04 am Заглавие: |
|
|
Втория! Толкова движение и финес излъчва кадъра, страхотно!
Според мен "тестовете" са много по-успешни, в останалите кадри след първия и втория липсва движение, скучнеят ми, по осветлението има много какво да се пипне - с остри източници може да се постигнат страхотни резултати, но в ситуации като тази е много трудно. Само в последния намирам нещата да са по-добре, но композиционно - кара погледът ми да обиколи целия кадър объркано поне два пъти.
Познато ми е това чувство, когато едни кадри, щракнати бързо, намираме за тестове, а изглеждат по-добре от нещо, в което сме вкарали време за сесия, уговорки с хора и т.н. Понр аз така намирам.
И да се въенм пак на втория - би ли споделил с какви лампи си го снимал, модел? Преди 2 години с Никсъна и Пикс тествахме по бързина на импулса няколко малки моноблока и светкавици за точно едни такива кадри със скокове... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:26 pm Заглавие: |
|
|
Ами снимано е с Dynaphos-ко тяло C600, което по принцип за такива движения е доста неподходящо, съдейки по предишните ми подобни опити. Иначе 1/160 на F10. Тук фокусът на 100% crop също не е перфектен, има лек blur. Аз също я харесвам снимката, но винаги когато я погледна дясната ръка ме притеснява. В лакътя седи грозно, а пък с Liquify не можах да я оправя понеже не съм добър с анатомията и подобни корекции. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:35 am Заглавие: |
|
|
Трябва да се обръща специално внимание на ръцете, как са свити прътите, дали са кръстосани и т.н.Това е много важно! Иначе изглежда сте се забавлявали докато сте снимали, а това е най-важното:))) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Е много малко коментари? :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 11:13 am Заглавие: |
|
|
Аз си знаех, че сме най-заспалата част от форума :D
Чернобелият кадър според мен може да е малко по-драматично контрастен, НО ако идеята ти е да са повече сиви е станало точно както го искаш :) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|