Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 2:52 pm Заглавие: Туристически маршрути - микро сайт |
|
|
здрасти,
става въпрос за няколко маршрута на фондацията, които ще вървят към техния портал.
Ролоувър цветовете са ги ползвали в брошурата, затова посъветваха да се прилагат и на сайта... ): (:
Тъй като на този сайт главната идея му е да има ясна и достъпна информация за маршрутите, може би трябва да поработя още в тази насока. За момента ми се вижда разхвърлян.
В момента може би долната тъмна линия "тежи" в известна степен, но този факт го оправдавах с това, че на повечето резулуции за да се види ще трябва да се скролне. Елементите които се виждат в първия момент ще са трите категории маршрути. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 12:31 am Заглавие: |
|
|
Доста си дръпнал в последно време. Кул :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 7:24 am Заглавие: |
|
|
Както сам споделяш има още над какво да се поработи. Но като цяло седи доста приятно, изчистено и с лесна навигация... бекграунда много ме радва :) Мисля че си в правилната посока. Успех! _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:11 am Заглавие: |
|
|
И на мен ми харесва браво :)
Аз бих алайзнал шрифта, за да изглежда по-добре, ама това са бели кахъри :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
X7r3M1s7a
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 11:06 am Заглавие: |
|
|
И на мен ми допада.
Съгласен съм с pipi, че може да добавиш още малко детайли. Така както се показва гумата от велосипеда, може да се показват и някакви раници, въжета, вилки... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 12:42 pm Заглавие: |
|
|
сайта ще е изцяло html и статичен.
Това е причината някои работи да ги направя по-определен начин за да ми е по-лесно реализирането после, просто защото не съм особено html/css спец (:
притеснява ме също, че тъй като услугите на гидовете се пак са леко комерсиални, да не вземат да поискат нещо "по-гъзарско". ноо.. днеска ще го видим. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|