Graphilla.com :: Преглед на тема - Програма за слайдшоу в .avi , .mpg и... ?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Програма за слайдшоу в .avi , .mpg и... ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Авг 18, 2009 6:46 pm    Заглавие: Програма за слайдшоу в .avi , .mpg и... ? Отговорете с цитат

Привет,

да кажем, че случая е следния - искам да направя слайдшоу (как е множественото число - да кажем презентации) със снимки и музика за фон, които да запазя в някой стандартен филмов формат.

Има програми, които се справят доста добре, но крайният файл е .exe , което го прави съмнителен за РС потребителите и неотваряем за потребителите на МАС.

Проблемът с видео-форматите е, че ще се разпъва различно по мониторите, но аз съм далеч от спец във видео-обработката, така че ще се радвам някой добър човек да помогне със съвет :)

Наздраве!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Вто Авг 18, 2009 7:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз се сещам за Windows Movie Maker като най-лесен вариант и би трябвало да го имаш ако си с уин. Сега пробвах и може да слагаш снимки и да експортнеш в ави като клип. има и разни транзишън ефекти и тн :)
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Авг 18, 2009 11:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Логично звучи :) Опитах, но не успявам да наглася резолюцията, а и сейва огромни файлове... нещо с повечко менюта ми трябва на мен, с видими опции... "Video for dummies guide" :)

От друга страна се замислям, че това ще се разпъва различно на всеки монитор, което за фотографски изображения е пагубно. Та, търси се оптималния формат за презентация на изображения, който да се отваря от 90% от потребителите, поне 90.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 10:14 am    Заглавие: Re: Програма за слайдшоу в .avi , .mpg и... ? Отговорете с цитат

snooper написа:

Има програми, които се справят доста добре, но крайният файл е .exe , което го прави съмнителен за РС потребителите и неотваряем за потребителите на МАС.

ми те програмите, дето се справят добре изплюват и ави, и мов, и воб, и квото се сетиш :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Camtasia Studio последната може да конвертира power point презентации във видео ако не се лъжа.
nuanda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Авг 24, 2009 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен , най - добре в този случай е да направиш дадената презентация в два отделни варианта.Един за Pc - примерно в avi ili h264 и един вариант за Mac , някакъв quicktime. От опита, който имам знам , че няма сигурен вариант за видео файл без компресия да е оптимизиран както за Pc така и за Мас .
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fan4battle

МнениеПуснато на: Вто Авг 25, 2009 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм виждал видео файлове в Quick Time с доста голяма резолюция и не бруталистичен размер, заснета работа с компютърни програми. Така че си мисля че може би някакъв специален начин на Quick Time може би би бил нещо такова. Или може би по някакъв начин във Flash?
Върнете се в началото
piperkov

МнениеПуснато на: Вто Авг 25, 2009 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ulead Studio последната версия е чук, ще ти свърши работа точно за това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети