Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ina_design
|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 12:23 pm Заглавие: |
|
|
delfo написа: | сложи по един телефон и все някой от мъжките модератори ще ти даде права |
Аз не се боря за права за форума . Публикувам снимките си ако има хора който разбират и са така добри да ми кажат грешките за да си ги поправя. Аз сега се уча да снимам но няма кой да питам и сама се боря с вятъра и всяка една критика за мен е градивна . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 9:45 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Аз не се боря за права за форума . Публикувам снимките си ако има хора който разбират и са така добри да ми кажат грешките за да си ги поправя. Аз сега се уча да снимам но няма кой да питам и сама се боря с вятъра и всяка една критика за мен е градивна . |
разделът се казва представяне, критиката ще е "почети, гледай и мисли" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
totovv

Регистриран на: 11 Юли 2009 Мнения: 27 Местожителство: На майната си
|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 11:53 pm Заглавие: |
|
|
Astfgl, имаш уникален изказ. Стилът ти на критика е под всякаква критика. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Авг 26, 2009 12:25 am Заглавие: |
|
|
първият път само мацки
сега има мацки, бира и коли, какво повече да иска един мъж, интересно, какво ли обаче не достига тук
с какво ще трябва да впечатлиш 2 жени модератори _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Сря Авг 26, 2009 12:50 am Заглавие: |
|
|
залагам на животни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ina_design
|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 11:24 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 6:41 pm Заглавие: |
|
|
не виждам да се опитваш да учиш _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ina_design
|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 6:50 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | не виждам да се опитваш да учиш |
Като не знам къде греша няма как да го на уча . А на мен ми допадат така снимките и не мога сама да я открия а и не само на мен ми харесват а и на всички около мен . Първо беше , че няма идея вече имат , имат си сюжет така че вече не знам , май повече на заяждане ти е хахахахаха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 6:54 pm Заглавие: |
|
|
гледай повече кво правят големите в бранша и ще разбереш...
има тема в специализирания за линкове ако ти е трудно да намериш автори _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ina_design
|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Ох ама всички сте бляк , аз съм гледала достатъчно . Но не съм човек който си слага някакви тъпи граници и рамки не искам да съм като всички клиширани фотографи . Това е плагиатстване , абе какво да ви обеднявам на вас тук хахахаха
ако можеше бих си изтрила профила тук всички са някакви комплексирани заядливковци , а мразя такива хора . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 7:11 pm Заглавие: |
|
|
ina_design написа: | Ох ама всички сте бляк , аз съм гледала достатъчно . Но не съм човек който си слага някакви тъпи граници и рамки не искам да съм като всички клиширани фотографи . Това е плагиатстване , абе какво да ви обеднявам на вас тук хахахаха
ако можеше бих си изтрила профила тук всички са някакви комплексирани заядливковци , а мразя такива хора . |
Гледала гледала.... и нищо не видяла... определено ти е рано още за каквито и да е било сериозни коментари по твойте кадри. Така че това което има на лице като коментари е абсолютно адекватно.
Успех... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 7:11 pm Заглавие: |
|
|
никой никога не е гледал достатъчно, винаги има още какво да се гледа и какво да се научи
подобен подход "гледала съм достатъчно" няма да ти даде да се развиваш
не знаеш на какво ниво си и не можеш да погледнеш отстрани
не те карат да копираш чужди кадри, а да обърнеш внимание на начините, по които са постигнати
но ако атмосферата в графила не ти допада, няма да те държим на сила, винаги ще намериш сайтове, в които да ахкат, само защото си излъгала някоя мацка да я снимаш
ние не те мразим _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че когато човек е в началото (както си ти) винаги си мисли, че гледането и ученето е плагиатстване. Обаче съм сигурна, че когато разглеждаш снимки си казваш "да това е яко или това не ме кефи". Като е яко обаче погледни как е снимано лицето, дрехата, как е кадрирано, и тогава ще видиш, че хората не са взели апарата и са отишли да пощракат ами са обмислили мястото, позата поставянето на осветлението или ползването на наличното - и като са го измислили са го направили така, че на теб да ти хареса. А в твоите кадри го няма това нещо. Никой не ти поставя граници. Ти сама си ги поставяш.
Аз като започнах, си ги казвах същите неща- хората не разбират, искат да ме мачкат и т.н. И сега като си гледам старите работи - не че се срамувам, но просто осъзнавам колко назад съм била и продължавам да бъда, в сравнение с това което искам да постигна. Просто не се сърди на коментарите тук, те са изключително добронамерени, защото всеки тръгва от някъде и особено ако имаш наистина желание по-скоро ще се надъхаш, от колкото да говориш как коментиращите са комплексирани.
С най-добри намерения го казвам това.
Успех и дерзай _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Нед Сеп 13, 2009 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Днешно време младежта е друга, в deviantart всеки е творец, във facebook всички са с приятели и в twitter всичките ги чуват.
"If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear."
George Orwell |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 12:54 pm Заглавие: |
|
|
missMims е много права и аз така си мислех, като почвах с дизайна мислех си, че съм Най-добрия щото съм чел някакви книжки и съм гледал много сайтове, ама тия хора ме свалиха на земята и си седнах на "дъ-то" и кандидатсвах, когато реших, че вече съм на средно или малко над средното ниво за дизайнер и ето хората се оказаха Готини и видяха, че мога и че съм зел съветите им под внимание и ме приеха, така че, тия "комплексари" могат да ти помогнат да си вадиш хляба качествено с това с което искаш, ако е до "арт", ако искаш просто да си цъкаш кадри нз не си за тук(не че аз съм човека, които трябва да ти го каже ама...). Тъ с 2 думи седни си на "дъ-то" и послушай хората и след време ще оцениш това, което тези хора са направили за теб. Дерзай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Ina_design, покажи някой дизайн. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |