Graphilla.com :: Преглед на тема - Въпрос - търся художник график

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос - търся художник график

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sketch

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 12:58 pm    Заглавие: Въпрос - търся художник график Отговорете с цитат

Здравейте, съжалявам че се налага да пълня сексцията с подобни теми, но като цяло информацията от нет-а по тоя въпрос ми опира до вашия форум. И тъй като няма друга секция с обикновенни правомощия пиша тук =)

Търся художник в Пловдив при когото да започна уроци по графика. Завърших средното си образование където рисувахме повече постановки от колкото фигура. Желанието ми е да се тренирам във фигурата, анатомичните особенности и всичко необходимо, за да кандидатствам в НХА или НАТФИЗ(анимация) когато съм готов.
Крайната ми цел е да стигна до там докъдето ще мога да създавам правилни собствени персонажи, а не само пресъздаване от натура.

Ако някой е минал през този път и още познава хората които и в момента преподават ще съм щастлив да ми помогне.
Благодаря Ви, желая лек ден.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Авг 30, 2009 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Обърни се към художествената гимназия в Пловдив, ъъъ за изящни изкуства, по точно към преподавателите по анатомия, вечерен акт, скулптура (ако има), рисуване, живопис. По мое време в гимназиите имаше подобен род частни ученици. Надявам се децата имат възможност да рисуват фигура все още. Рисувай много фигури на бързи скици, вкъщи, минувачи на вън... и ги консултирай с някой вещ. Упех.
AndonastY

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 8:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Чувал съм , че Ахмет Чаушев подготвя за НХА, намира се в стария град....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 9:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Подготвяше, докато от художествената не му скъсаха нервите
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
totovv

Местожителство: На майната си

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 11:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко останаха в Пловдив които да подготвят сериозно и евтино. Познавам почти всички сериозни учители, които преподават в гимназия и академия и подготвят за тях. sketch, ако имаш нужда от инфо имаш лично съобщение.
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Минчо Панайотов... ателието е в безистен на главната но да ти кажа не знам дали все още дава уроци. Ще питам дано не забравя...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
high crime

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ахмед Чаушев , пловдив, стария град -"Кирил Нектариев"21 мисля че беше. хехе ще ми се сега да се върне онова време когато рисувах там. супер готини спомени и Ахмед е много добър учител.
Върнете се в началото
Blister

Местожителство: Пловдив / София

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм за Чаупев, наистина много добър!
AndonastY

МнениеПуснато на: Вто Сеп 01, 2009 8:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
Минчо Панайотов... ателието е в безистен на главната но да ти кажа не знам дали все още дава уроци. Ще питам дано не забравя...

Минчо е в безистена, но вниманието му е силно насочено към нежната половинка....
Върнете се в началото
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Вто Сеп 01, 2009 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Само да вметна, не търсиш учител по графика, а по рисуване. Графика е когато тръгнеш да печаташ суха игла примерно, или линогравюри. Моливните учебни рисунки, рядко заслужават името графика.

http://www.shop.pipilota.com

http://www.behance.net/pipillotte

https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts

http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
жапанкъ

МнениеПуснато на: Вто Сеп 01, 2009 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

таа пъ..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NEN

МнениеПуснато на: Вто Сеп 01, 2009 12:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

жапанкъ написа:
таа пъ..

http://www.behance.net/NENNN
Върнете се в началото
totovv

МнениеПуснато на: Сря Сеп 02, 2009 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Минчо Панайотов неможе да го подготви за НХА а Ахмед Чаушев вече не преподава. Това е последната информация, която имам. Говорих с sketch, мога да му помогна. Ако имате по-добри идеи давайте.
Върнете се в началото
AndonastY

МнениеПуснато на: Чет Сеп 03, 2009 9:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тоа пъ
Върнете се в началото
stelapenkova

МнениеПуснато на: Чет Сеп 03, 2009 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вярно ли е,че Ахмед Чаушев вече не преподава?? Днес една художничка ми го препоръча и тъкмо утре щях да ходя да го търся в школата!
Върнете се в началото
delfo

МнениеПуснато на: Пон Сеп 07, 2009 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Chaushew si prepodawa i shte prepodawa pone dokato Nadq ne zawyrshi i ne izplati nowata kyshta. Posle shte widim. Krasio mu poema chetwyrtychnite kursowe. Sega lqtoto mnogo mnogo nqma hora. Nali minaha izpitite za UASG. Toi glawno za tam podgotwq, kakto kazah predi 5 godini horata ot hudojestwenata mu skysaha nerwite, toi ot dobri chustwa im tegli edna maina i sega nqma podgotowka za akademiqta. Ako iskate telefon kajete, samo mejdu 12 i 5 sledobed ima nawika da spi i ne se oprawq mnogo dobre s tehnikata che da wryshta obajdaniq osobeno ot nepoznati nomera. Nowoto mu atelie pak e w stariq grad, tochno do hyshowe.
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пон Сеп 07, 2009 1:47 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

delfo написа:
Чаушев си преподава и ще преподава, поне докато Надя не завърши и не изплати новата къща. После ще видим. Красьо му поема четвъртъчните курсове. Сега лятото много-много няма хора. Нали минаха изпитите за УАСГ. Той главно за там подготвя. Както казах преди 5 години хората от Художествената му скъсаха нервите, той от добри чуства им тегли една майна и сега няма подготовка за академията. Ако искате телефон кажете, само между 12 и 5 следобед има навика да спи и не се оправя много добре с техниката, че да връща обаждания особено от непознати номера. Новото му ателие пак е в стария град, точно до Хъшове.
Върнете се в началото
georgi stoyanov

МнениеПуснато на: Пон Сеп 07, 2009 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По добър преподавател от него едвали ще намериш, това е точното разположение http://bgmaps.com/map.aspx?sid=bb59b596a7a587725e74ef34d62ce9ef&tip=1
Върнете се в началото
totovv

МнениеПуснато на: Пон Сеп 14, 2009 8:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Chaushew si prepodawa i shte prepodawa pone dokato Nadq ne zawyrshi i ne izplati nowata kyshta. Posle shte widim. Krasio mu poema chetwyrtychnite kursowe. Sega lqtoto mnogo mnogo nqma hora. Nali minaha izpitite za UASG. Toi glawno za tam podgotwq, kakto kazah predi 5 godini horata ot hudojestwenata mu skysaha nerwite, toi ot dobri chustwa im tegli edna maina i sega nqma podgotowka za akademiqta. Ako iskate telefon kajete, samo mejdu 12 i 5 sledobed ima nawika da spi i ne se oprawq mnogo dobre s tehnikata che da wryshta obajdaniq osobeno ot nepoznati nomera. Nowoto mu atelie pak e w stariq grad, tochno do hyshowe.

defo, съгласен съм с теб че Чаушев си преподава. Имено заради гимназистите той се отказа да преподава активно. Така че за целта нашия приятел sketch ще трябва лично да си говори с Чаушев, който ще реши може или неможе да го поеме. Но истината е че Чаушев се е поотказал да преподава. Уморен е човекът. И ти да имаш такъв бунтарски наплив от ученици и на теб ще ти писне с години да ти опъват нервичките. Така че това е положението за сега.[/quote]
sketch

МнениеПуснато на: Пон Сеп 14, 2009 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С Ахмед Чаушев съм разговарял преди година и категоричният му отговор беше че не се занимава с модели и подготовка за НХА, а само за "архитектите". Но тук въпросът не е "Чаушев или не", а дали има кой да покаже правилния път. Ясно е, че аз ще го вървя. Благодаря на всички за желанието да помогнете.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети